Güle güle kullanın dostlar işimiz paylasmak iyi forumlar byhepsi harika sağolun

Seviyorum seni cihat kardesım bekle bombalar gelıcek iyi forumlar byserhat abim yeni ekleyeceğin proları sabırsızlıkla bekliyorum....teşekkürümü verdim çünkü hakettin![]()

Kardesım ilk önce kontor olmalı cunku oparatör üzerinden nete gırmen gereklı ardından nokia maps den lisanslar bolumunden lisansını aktif yap 90 gün boyunca beleş navigasyonun aktif olsun zaten gerisii kolay cıkıs yerını belırle varıs yerını belırle başla dea oda sana anlatsın yol gostersin byarkadaşlar benim n79 telefonum var, ve 90 günlük navigasyon hediye otomatik olarak geldi teli aldıgımda, ama araba ile bir yere gideceğimde bunu nasıl calıştıracağımı bulamadım , yani bu navigasyon nasıl kullanılıyor yürürken ve araba kullanılırken bana yardımcı olabilirmisiniz?

Nokianın gps si ne yazıkki ücretsiz değil...Navigasyonu çok kullanan birisiysen alıcaksın 100mb internet paketi avea da 25 kontör(Turkcell i bilmem).0 kontör gider...Böyle yapmazsan çok kntör gider..Telefonu ilk aldıgımda turkcell bi hatla navigasyonu kullanmıstım.Fatura 50tl kabarmıştı...peki , atıyorum 100 kilometrelik bir yola gittik, bu yol boyunca sürekli şebeke uzerinden bağlantı sağlanacakmı ? ortalama kaç kontor gider?

aynen saolsaol kardesim emeğine sağlık skyfire bnmde cok isime yaradı bu tur paylasımların devamını bekliyoruz..![]()

Burası sorunlarınız için açılmış bir konu degıl dostum symbıan destekde n79 funcluba yaz orada cevaplanacaktır soruların bypeki arkadaşlar ben navigasyonu çalıştırmayı başardım ama , sesli navigasyon hediyesi olmasına rağmen (3 aylık ) neden ses vermiyor? bu ayarları yapmasını bilen varmı ? yardımlarınız için teşekkürler