slm. real player'da tam ekran olmayan videoları en boy oranı değiştir diyip genişlet seçeneğine tıkladığımda video aynı boyutta kalıyor. bu sorun sizde de var mı? bu program yerine başka bir program önerebilir misiniz?
dostum o telefonun bir sorunu değil video ile alakalı bir sorun o videonun o özelliği içermesi gerek daha doğrusu izlediğin boyuttan büyük olması gerek sana
bu programı önerebilirim programın kullanımı basit ve ömür boyu ücretsiz alanında uzman ve kaliteli bir program bilgisayarına kuruyosun 5800 için dönüştürmek istediğin video olsun film olsun programın içine atıyosun dur sana daha anlaşılır bir şekilde anlatayım
bu linkten programı ındır :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgisayarına kur
daha sonra programı çalıştır dönüştürmek istediğin video yu programın içine sürükle bırak
ayarlar tamam gibi seçenekler cıkar karsına ve sol tarafta video format çeşitleri
orda sol tarafta tümünü mobil aygıt sekmesını tıkla ayarları tıkla solda nokia yı tıkla 58xxXM yi tıkla
sonra sağ tarafta 5800 ın format şekilleri ve özelliklerini gösteren tabloyu göreceksın ses kontrol (+db) yazar ordan 0 dB yazanı tıklayıp ses şiddetini yükseltebilirsin videonun mesela bazı filmlerin sesleri az cıkar telde bunu yaparak sesleri daha duyulur bır sekle sokabılırsın 3-6-9-12 db. le kadar artırabılırsın ben sana 10 desibeli öneririm sonra yukarıda boyut var orda otomatik seçimindedir otomatiğin üstünü tıkla tamamen genişlet var onu tıkla tamamdır...diğer özelliklerini kurcalamazsan ıyı olur he bu arada alt yazılı fılmlerın alt yazılarınıda gömebilirsin videona oda aşşağıda alt yazı var ordan ayarlıyosun sımdı save as şıkkı var yukarıda o yaptığın ayarları kaydeder tekrar tekrar yapmana gerek kalmaz onu tıkla ve tamam de bundan sonra videonu dönüştürmek ıcın başla şıkkı var ona tıklaman yeterlı ve vıdeo dönüştükten sonra telefona at izle HD KALİTESİNDE görüntü ve mükemmel bir ses çıkışı vardır denedıkten sonra yorumunu beklıyorum.
--------------- Ekleme ---------------
USTAM 5800 navigatör kullanıcısı olarak emeklerine teşekürler benim sorum ise hangi navigasyon programınını önerirsin USTA gözüyle İYİ FORUMLAR
hey ben usta değilim

) sadece teknikerim o kadar bildiklerimi paylaşıyorum yararlı oluyorsam ne mutlu...
şimdi senin telefona gelelim senin telefonun navigatör edition olması zaten normal 5800 xpress lerden daha iyi bir navigasyon çekişi var bu birincisi bunun ıcın program aramana gerek yok kendi ovi maps i gayet başarılı diye biliyorum gerekli ayarları yaptıktan sonra başarılı bir navigasyona ulaşabilirsin
telefonuna turkey haritaları ovi suit le atmanı öneririm ve ücretsiz navigasyon nasıl yapılır onları bi kaç önceki sayflarda yazdım iyi forumlar.
--------------- Ekleme ---------------
merhaba
yeni aldığım 5800 telefonum için sertifika başvurusunda bulundum
bana dosya gezinme programı (x-plore tarzı),
müzik dinlemek için bir program ve senin önerebileceğin başka olmazsa olmaz programlardan link verebilirmisin
bende bir taraftan araştırmalara devam ediyorum amaöok konu var zor oluyo
x*plore bence gayet başarılı bir dosya yönetici programı onu tavsiye ederim
telefona bence ne olduğunu bilmediğin ve önerilmeyen programları kurma bazı programlar gereksiz ve telefonu kastırmaktan başka bi işe yaramıyor bunlara oyunlarda dahil
ama benım gözlemlediğim bazı porgramlar var buraya yükleme yapabilsem yapardım ama site kuralı gereği yapamıyorum linklerini hepsını bulmam zor s60 v5 programlar bölümünde mevcut bir çoğu ama sana önerebileceğim bi kaç programı yazayım
öncelikle skyfire denen bir web tarayıcı var olmazsa olmaz bir programdır netteki her videoyu ve flash uygulamarını acar faceden video izleme youtube ye girme falan filan bi kaç örnek skyfire yi bu link ten edinebilirsin...
opera web tarayıcısı netten ındırme yaparken kullandığım bir program hızlıdır ve büyük dosyaları rahatlıkla ındırme özellikleri var ona bu linkten
buradan erişebilirsin... skype ve nimbuz (messenger olarak kullanıyorum nimbuzu ) facebook var oda işe yarar ovide barcode okuyucu var point find adında xpress cut var mp3 leri kesmek ıcın kullanılır xpresssketch resim düzenleme programı vs.vs...
oyunlara gelince
ironsight ,fishing hook , toonwarz midnight bowling , edge , ridge racer , skyforce , connect4 farm frenzy gibi güzel oyunlar var...hoşçakalın.