Vodafone Messenger 320x240 (istek üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

biralemceyhun

Üye
oldu sağol:((

hayalet100

Üye
allah razı olsun

mefairo

Üye
messengerlar sorunsuz çalışıyor,teşekkürler,zira benim nokia e60 da ekranın yarısını kaplıyor bu program,üstten ve alttan basık biçimde.
Ekran Çözünürlüğü
352 x 416 px
Bu tür farklı çözünülürlüklere uyarlamak kolay oluyormu bu programı acaba?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
messengerlar sorunsuz çalışıyor,teşekkürler,zira benim nokia e60 da ekranın yarısını kaplıyor bu program,üstten ve alttan basık biçimde.
Ekran Çözünürlüğü
352 x 416 px
Bu tür farklı çözünülürlüklere uyarlamak kolay oluyormu bu programı acaba?

Nokia larda sıkıntı olmuyor. Diğer markalarda problem yaşanabiliyor. Arkadaşların isteklerini ancak vakit bulupda internet kafeye gittiğimde yerine getirebiliyorum. Seninkini de bugün veya yarın hallederim...

HzLTqB

Üye
Ücret gidiyormu bu programda acaba ?kontör yani?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Hayır tamamen ücretsiz

Casy

Casy

Üye
benim tel 240x320 acaba işe yararmı sence

--------------- Ekleme ---------------

bune ya bu 128x160 için 320x240 için değil kandırma milleti ama çalışıyor 240x320 ekran çözüllüğünde yokmu allah rizası için

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
benim tel 240x320 acaba işe yararmı sence

bune ya bu 128x160 için 320x240 için değil kandırma milleti ama çalışıyor 240x320 ekran çözüllüğünde yokmu allah rizası için

Bana milleti kandırma diyerek telefon konusundaki cahilliğini ve 240x320 için s60v3 messenger uygulamaları içerisinde açtığım konuyu görmediğin için de konuları araştıramayacak kadar tembel olduğunu görüyorum. eleştiri ile hakaret arasındaki ince çizgiyi görmek sadece burada değil tüm hayatın boyunca seni daha kaliteli bir insan yapacaktır. Dikkat et...!

Casy

Casy

Üye
Ya Kusura Bakma Kardeş Cağillik Ettim Çok Sağol Allah Razı Olsun Kusura Bakma :(

kartal.24

Üye
kardeş bende senin 320x240 messengiri indirdim fakat adres girme bölümüne gelince adres giremiyorum bende nokia e72 var ama malesef tüşlara bastıgımda bir yazı yazmıyor ades yazmıyor bu sorunuda halledebilirmisin acaba

Tuş takımı bu şekilde

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yazma yerine gelip orta yön tuşunu tıklayanca yazma imleci çıkması gerekiyo. Ancak senin tuşlarla bi uyumsuzluğu varsa malesef ki yapabileceğim birşey yok. Düşünüyorum şimdi. Yazmaması için bi neden göremiyorum.

kartal.24

Üye
En alttaki en solda yer alan ok tuşuna basılı tutarak tuşlara basarsan yazıyor ama onuda normal "123456789*#" tuşları ile yazıyor yani normal telefon gibi 3 kere basmanız gerekiyor her tuşa

bu telefon için uyumlu olan ve tek basımla yazabilecek birey lazım

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o dediğin biraz zor. Yani benim yapabileceğim birşey değil. Sonuçta ben vodafone nin yayınladığı messenger i editliyorum. Ama eğer programa giriş yaptıysan ayarlardan herzaman t9 kullan ı seç. Belki o zaman senin işini görür... Sonucu buraya yazarsan sevinirim. Sonra uyuyamıyorum geceleri.

kartal.24

Üye
t9 oluyor ama böyle bir telefonun tüm özelligini kullanamamış oluyorsunuz hızlı msj yazmak varken yavş yazıyorsunuz bunu neyle editliyorsunuz acaba hangi programı kullanıyorsunuz

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
t9 oluyor ama böyle bir telefonun tüm özelligini kullanamamış oluyorsunuz hızlı msj yazmak varken yavş yazıyorsunuz bunu neyle editliyorsunuz acaba hangi programı kullanıyorsunuz

Kardeş. Senin yapmak istediğin olay çok zor. Benim kullandığım notpad winrar ve jad maker. Senin bahsettiğini yapabilmek için ciddi bi programcılık bilgisi gerekiyor. Ben 2 hafta uğraşayım dedim kafayı yedim. :) java programlamayı bilmek gerekiyo . Çok istiyorsan javasun sitesinden java editörünü ve j2me support pack ini indir. Ama tavsiye etmem... Benim yaptığım şey basit bir iki işlem. Senin dediğin programı yeniden yazmak gibi birşey ve çok bilgi ve emek istiyor.

kalpsizdj

Üye
5800 da acamadım kardeş 340*640 ekran sanırım benimki hata verdi kuramadım

springown

Üye
Ellerine sağlık kardeş

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
5800 da acamadım kardeş 340*640 ekran sanırım benimki hata verdi kuramadım

www.maxicep.com/symbian-v9-4-messen...ava-vodafone-messenger-by_aryscat-293340.html
5800 için olan burada kardeş. Açıklamaları dikkatli olursan sorunsuz. Ben kullanıyorum. Bu arada gardaş şu bilgilerini düzeltirsen iyi olur. O nasıl isim öyle. Bende adanalıyım. Hiç yakışmamış.

Ellerine sağlık kardeş

Güle güle kullan kardeş.

Üst Alt