Vodafone Messenger 320x240 (istek üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Bağlantı başarısız(38) hatasını nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantı başarısız(38) hatasını nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Jar ve jad dosyalarını hafıza kartında aynı klasöre atıp kurulumu jad uzantılı dosya üzerinden yaparsan bu hatayı almazsın. Alırsan haberim olsun... Hallederiz... Inşallah

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Winrar dan çıkardığım şekilde telefona attım, yalnızca bir dosya gözüküyor onu açtığımda program çeyrek ekranda açılıp donuyor. Telefonum 6280. Nedense resmi sitesinden de indiremiyorum. Birde sık olarak telefon sınırlı uyarısını alıyorum ve zaman zaman telefonu kullanmama engel oluyor sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu hallettim yardımlarınız için teşekkür ederim.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan

kartal.24

Üye
kardeş msn programı degil ama güzel bir program sadece ekran çözünürlügünün ayarlanması gerekli ekran boyutunu 320x240 yapamazmısın bunun

Kıble programı

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş msn programı degil ama güzel bir program sadece ekran çözünürlügünün ayarlanması gerekli ekran boyutunu 320x240 yapamazmısın bunun

Kıble programı

Sisx programlarda ekran çözünürlüğü ayarlanmıyor kardeş. Java larda oluyor ama malesef symbian larda olmuyor. Kusura bakma...

hiper_john

Üye
hocam bunun 128 x 160 boyutunda olanını yapamazmısnız. Telefonum Samsung j700 dünden beri arıyorum..

indirdiğim dosyalarda genellikle sadece JAD oluyor sadece JAD ile de tıklayınca ona Jar bulunamadı diyor telefonda bi yardım eli uzatın yardım eden kişiye MSN telefonumda çalışırsa 10 TL vercem Hat Farketmez.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş diğer konuda söylediğim gibi cep telefonundan adresine gir . Oradan vodafone messenger linkini tıkla. E250 için olanı indir. Senin telefonla aynı,

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Yolu paylaşmaktan geçen herkeze
TEŞEKKÜRLER

hiper_john

Üye
bu boyutta avea için olanı yok mu ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
aveada çalışmaz kardeş... zaten artık vodafone da da çalışmıyor...

batuone

Üye
teşekkürler

Üst Alt