SAMSUNG B7320 OmniaPro / Özellikleri - İşlevleri Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar bir parantez açmak istiyorum. Telefonunuzda;
"telefon" "bluetooth" ve "wi-fi"
açılıp kapanmasını kontrol edebileceğiniz bir bölüm var.
Burada telefon erişimini kapatın ve wi-fi denemelerinizi öyle yapın.

Yaparsınız-yapamazsınız ama en azından bilirsiniz ki kontörünüz gitmeyecek :)

Başlat / Ayarlar / Bağlantılar / Kablosuz Yöneticisi alanına girin.
Telefonu erişime kapatın (bu arada telefonu erişime kapatsanız da bazı telefonların aksine radyo dinleyebilirsiniz) ve wi-fi alanını açın.

İstediğiniz kadar deneme yapın kontörünüz gitmeyecektir.
Wi-Fi otomatik olarak ağ taraması yapacak ve kodsuz ağları bulduğunda direk olarak, şifreli ağlarda ise kullanıcı adı ve parolanızı yazarak internete bağlanabileceksiniz.

Kablosuz Yöneticisine ulaşmak için kapatma düğmesine bir kere basıp 4. seçeneği seçmeniz de yeterli.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kablosuz Yöneticisine ulaşmak için kapatma düğmesine bir kere basıp 4. seçeneği seçmeniz de yeterli.
Sen de haklısın :ehe

Ayrıca pek çok farklı kısayol elde ederek kendinize göre telefonunuzu etkin bir şekilde özelleştirmenize yarayan "Giriş Ekranı" bölümünde "Kayan Panel"i seçerseniz en alttaki "ayarlar" kısayolunda sağdaki seçenek de "Kablosuz Yöneticisi" olur.
Böylece 4 kere yerine 2 kere tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Yok mu arttıran :kro2:

yamosa

Üye
ben telefonu bir kaç gün önce aldım wifi yi halletim ama bi kaç problemim var. kutunun içinden çıkan windows cd sini pc ye yükledim activesync yüklendi halyle ama telefonu pc ye takınca usb yle avtivesync algılamıyor ama söyleyeyim bağlantılardan usb ayarını activesync yapım yinede pc algılamıyor. mp3 özelliğini kullanmak istiyorum o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim

elrosF

Üye
selam. bende telefonu yeni aldım. deneme yanılmayla bir çok özelliğini çözdüm. anlamadığım bir iki şey var sizlere sorayım. birincisi kameradaki görüntü bulucu nedir, seçenekler ne işe yarar. ikinciside auto focus u ben mi yapamıyorum yoksa telefonun potansiyeli o kadar mıdır?

yamos

Üye
telefonumu seviyorum herşeyide hallettim ama birşeyi çözemedim. wifi açıkken internet explorera waptan giriyor daha önceki mesajlarda bunun çözümü söylenmiş ama benim istediğim kullanım şekli şu: wifi açıkken internete wifiden girmek wifi kapalıykende waptan girsin istiyorum yani ayarlardan bşrşey açıp kapamakla uğraşmak istemiyorum ama dediğim gibi wifi açıkkende waptan giriyor bu nasıl engellenir

elrosF

Üye
selam arkadaşlar. benim sorunum office mobile la ilgili. telefonda word dosyası hazırladığımda bunu comic sans kullanarak yazıyor. resmi maillerde bu da saçma oluyor haliyle. aradım taradım bulamadım bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.

Mæd

Üye
Selam arkadaşlar uzun zamandır ses soluk yok. Herkes sorunlarını halletti mi yoksa vazgeçti mi bilmem ama yeniden geri dönerseniz çok güzel olacak, yardımcı olursanız sevinirim

Kaydettiğim numaralar rehberde sürekli olarak siliniyor.

Facebook da videolar izlenmiyor ( Flash player kuramadım çok indirdim çok buldum ama hiçbiri olmadı)

burakofly

Üye
skyfire yükle videoları rahatlıkla izlersin

maryellen

Üye
Görüntü bulucu önceden çekmiş olduğun resimleri telefonunda bulup, bulduğun resimde zoom yapabilmene olanak sağlıyor..

--------------- Ekleme ---------------

ben telefonu bir kaç gün önce aldım wifi yi halletim ama bi kaç problemim var. kutunun içinden çıkan windows cd sini pc ye yükledim activesync yüklendi halyle ama telefonu pc ye takınca usb yle avtivesync algılamıyor ama söyleyeyim bağlantılardan usb ayarını activesync yapım yinede pc algılamıyor. mp3 özelliğini kullanmak istiyorum o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim

Çok ilginçtir ama ben de telefonu ilk aldığımda senin yaşadığın sorunla karşılaşmıştım, çok kere denedim bi o kadar kafayı yedim sonra pes ettim ertesi gün baktım kendiliğinden oldu, şimdi aramız iyi, bilgisayara bağlıyorum o da uslu uslu hemen activesync ile çalışıyor.. :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonda zaten bir başına buyruk hava var...
Mesaj galince müzik dinliyor iseniz bazen sesi dışarı veriyor bazen vermiyor. Nasıl olduğunu çözemedim daha.

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
güle güle kullan allah mesut etsin

oOalpaslanOo

Üye
merhaba arkadaslar
bende bu telefonu 3 gün öncesi aldım ve gayet cok memnunum. tek sorunum ben almanyada yasiyorum ve telefonu türkiyeden aldım. türkcemin zayif oldugundan cok seyleri anlamiyorum. telefon da sadece türkce dili var bunu ben nasil almancaya cevirebilirim? bana bu konuda bilgili arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim.
tskler

cemil_40

Üye
mrb arkadasım bana yardımcı olursan sevınırım 7320 aldım ama ne data nede navıgasyon yukleye bılıyorum ne yapmalıyım yukladıklerımı de calıstırmıyor yardım lurt fen

bizmo

bizmo

Üye
mrb arkadasım bana yardımcı olursan sevınırım 7320 aldım ama ne data nede navıgasyon yukleye bılıyorum ne yapmalıyım yukladıklerımı de calıstırmıyor yardım lurt fen

navigasyon hafıza kartında kurulu geliyor. hafıza kartını takıcaksınız navigasyonu açıcaksınız sonra etkinleştireceksiniz (biraz kontör gider)

route66 muhteşem bir navigasyondur kıymetini bilelim. bende ayrı ayrı 3 tane navkingi vardı şimdi de telefonumda var süper

Görüntü bulucu önceden çekmiş olduğun resimleri telefonunda bulup, bulduğun resimde zoom yapabilmene olanak sağlıyor..

Çok ilginçtir ama ben de telefonu ilk aldığımda senin yaşadığın sorunla karşılaşmıştım, çok kere denedim bi o kadar kafayı yedim sonra pes ettim ertesi gün baktım kendiliğinden oldu, şimdi aramız iyi, bilgisayara bağlıyorum o da uslu uslu hemen activesync ile çalışıyor.. :oke:

bilgisayardaki windows işletim sisteminiz ne?

Slm arkadaşım, ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu telefonu, her şey çok güzel. Ama benim sorunum mesaj geldiğinde hiçbir uyarı vermemesi. ilk geldiğinde de öyleydi windows 6.5 yükledim gene aynı. tüm ayarlar normal ama ses yok...

Ayarlar - bağlantılar - GPRS - turkcell ınternet ya da vodafone ınternet - bağlantı hedefi - internet ayarını - iş yeri- yap. böylelikle gprs ten net e çıkış yapamazsın...

Sen bu ayarı internet yapmadığın sürece gprs ten net e girmez kontürlerin de gitmez. wireless tan rahatça bağlan

profilde normal olan profilin üzerine gel varsayılanı sıfırla de düzelebilir.

bgulec

Üye
Herkese Merhaba,

Ben de telefonu 2 gün önce aldım, sürekli ekranda ayarlar değişti deyip yeniden başlatmamı istiyor. Bunun bir kapatma ayarı var mıdır?

samet3474

Üye
yardımcı olur...

erdaty

Üye
iphone vardı sattım samsung b7320 aldım.outlookda bulunan rehberimi bu telefona atabilirmiyim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Her türlü destek ve aksesuar alım işlemleri için msn adresimi ekleyebilirsiniz: [email protected]

dngr25

Üye
arkadaşlar bu telefonu yeni aldım ve hiç birşey hakkında bilgim yok
flash , winrar , sözlük gibi programları indirdim nasıl kurulduğunu bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekürler

Üst Alt