telefonumun menüsünde avea sim servis gözükmüyo????

Sponsorlu Bağlantılar

DURSUN06

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun menüsünde avea sim servis gözükmüyo????
....

izmirligenc

izmirligenc

Üye
telefonun modeli nedir

Aziz™

Aziz™

Üye
telefon modeline göre değişiklik gösterebilir ama genelde hattan kaynaklı bir durumdur ben nerdeyse 6 yıldır vodafone kullanıyorum hiçbir telefonda bu servis bendede göstermedi

Avea*

Avea*

Üye
32 KB boyutundaki çoğu simkartta menü görünmez ve normaldir. En az 64 KB'lık bir sim kart kullanırsanız görünecektir.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
32 KB boyutundaki çoğu simkartta menü görünmez ve normaldir. En az 64 KB'lık bir sim kart kullanırsanız görünecektir.

yanlis bilgi sahibisiniz hocam bu konuda bence cogu sim kartta mevcut fakat telefon ozelligine gore belirli yerlerde olur uygulama ayarlar normal menude gozukur vs
simkartla alakasi yok bence aria olan hatimda var mesela 32 bile degil sanirim kb

Avea*

Avea*

Üye
Tamamını kastetmedim zaten. :) Aria sim kartları 32kb, dediğimi müşteri hizmetlerini arayarak teyid ettirebilirsiniz. Telefonunuzda sim servis menüsünün olmadığını söylerseniz simkartınız ile ilgili bir sorun olabileceğini 64 yada 128kb lık sim karta geçtiğiniz zaman hiçbir sorun olmayacağını söyleyeceklerdir.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
anladim hocam saolun. tabi gectigini soylerler nede olsa gecisten de bi kari vardir :ehe

Üst Alt