Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Newpronik

Üye
beyler benim telefon bozuldu açılışta beyaz ekran geliyor sonra kendini kapatıyor su dosyaları attıktan sonra program done diyor orada telefon Local mode ye geçiyor ne kapanıyor ne bişey anca pili çıkartınca kapanıyor ondada beyaz ekran geliyor

TPLay

TPLay

Üye
Aynı şekilde hackleme işleminden sonra Local modda beklemedeyken pili çıkar ve telefonu aç.açılmıyorsa.hafıza kartını çıkar öyle açmayı dene.açılacaktır.panik yapma sakın.hafıza kartını formatla programlarını tekrar yükle.

muaythai

muaythai

Üye
ilk yükledim engilizce oldu Rompachter yüklendi şimdi tekrar yaptım ama rompachter yüklenmedi programı yüklenmedi

eren37

Üye
arkadaşlar güzel ama sade bişey pek değişiklik yok sadece simgelerin yerinde ve iconlarda performans ta bir nebze ama en önemli faydası telefon hafızasının 75 MB olması :D emeğe saygı

bykolpa

bykolpa

Üye

böle bi hata alıyorum ne yapmalıyım

TPLay

TPLay

Üye
Arkadaşlar benden size bir tavsiye ; Sağolsun arkadaşlar hack ve modifiye işlemlerini anlatıyorlar;emek ve zaman harcıyorlar kendilerine saygı duyuyorum.Sayelerinde telefonumu(5800) hackli olarak da modifiyeli olarak da kullandım.Telefona katılan artı özelliklerin hepsini gözlerimle gördüm,denedim.Sertifikaya gerek olmadan program kurabilmenin kolaylıklarını,modifiye edilmiş dosyaların telefona nasıl değer kattığını gördüm.Bunlar çok güzel olaylar.
Yalnız gelin görün ki bu uygulamaları kurduktan sonra telefonun stabilitesi kayboluyor.Telefona herhengibir program veya tema yüklendikten sonra telefon açılışta ya takılıyor ya açılmıyor.Pil çıkar,tak hafıza kartı sök,tak ;tam bir işkenceye dönüşüyor.O yüzden orjinal firmware olan v40.0.0.5 e geri döndüm.Kullandığım oyun program ve temaları yükledim şu anda telefon gayet stabil bir şekilde çalışmakta.Açılmama kapanma sorunları ortadan kalktı.
Emek gösterenlere teşekkür ediyor,ama ne varsa herşeyin orjinalinde var diyorum.

MerciLess35

MerciLess35

Üye
navifirm bende çalışmıo arkadaşlarr netin gitmesine sebep oluo hatta

estami

Üye

Telefon modelim mavi ama mavileri yükledim kırmızı red çıkıyor haclerken ve telefonu görmüyor teleonu kapatıp flasha bastığımda nerede hata yaıpıyorum bu resmi şimdi çektim gördüğünüz hatayı alıyorum bilen dostlar acil yardim edebilirmi lütfen?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
yukardaki hatayı bende alıyorum nolur cevap veriniz şimdiiii

TPLay

TPLay

Üye

Telefon modelim mavi ama mavileri yükledim kırmızı red çıkıyor haclerken ve telefonu görmüyor teleonu kapatıp flasha bastığımda nerede hata yaıpıyorum bu resmi şimdi çektim gördüğünüz hatayı alıyorum bilen dostlar acil yardim edebilirmi lütfen?

Bu hatayı almanızın sebebi "PRESS POWER ON NOW " yazısını gördüğünüz an hattâ önceki init usb yazısında telefonun açma tuşuna kısa süreli basmanız gerekmektedir.uzun süreli basışlarınızda teleon kendini açar ama yazılımı yüklemez.

Hack işlemi yapacak arkadaşlara bir kaç ufak önerim var.
1- 40.0.005 versiyonu bilgisayarınızda kurulu olsun.Sildiyseniz dahi tekrar kurun ve hackli dsyaları üzerlerine kopyalayın.
2- kesinlikle antivirüs ve firewall programlarınızı kaldırın.windowsun kendi firewall ını da kapatın.
3- en son telefonu kapatıp açarken ki işlemde telefonu açarken açma tuşuna sadece yumuşakça bir kere dokunun.uzun süreli tutup titreşim olursa dosyalar yüklenmiyor.

Kandırıcı_23

Üye
Ya arkadaşlar allah din iman aşkına bi tane müslüman allah rızası için olayı hatalardan ayıklayarak bize düzgün ve yine resimli bir şekilde bildirsin kurban olayım yaw,38 sayfa var yaw hangisini açsak bir öncekş diğerine uymuyor yöneticilerden rica ediyorum,hatta gerekirse yalvarıyorum şu yazılan yazıları bi toparlayın ve şu olay nasıl yapılıyo nasıl v40'a yükseltiliyo bu tlf bize anlatsın allah aşkına...lütfen yardım edin bilen kulak arkası etmesin lütfen...

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi

Telefon kapalıyken bu ekranda 1 defa açma düğmesine basacaksın. Basılı tutma.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar benin telefonum red ben şimdi blue yükledim yha garanti açısından bişey olurmu garanti bozulurmu sonuçta produt değişiyor

dewil_man

Üye
arkadaslar benım pc NaviFirm v0.1 programını acmıyo. tıklıyorum sankı bosa tıklıo onu bı acsa yapamıcak bı adam deqılım ama bı yardım edın neden acmayabilr:S

darksfire

darksfire

Üye
Navifirm de euro2 türkey red çıkmıyo hepsi var bi o yok neden acaba..?

n5800xpm

n5800xpm

Üye
Teşekkürler dostum ellerine sağlık...

niccor13

niccor13

Üye
Kardeş anlatım güzel olmus yalnız bunu ilk yapanlar için biraz karışık. Mesela ben yaptım ama bir sürü sorunla karşılastım. ini dosya hatası falan ve dosyaların kopyalanmaması. Ama sonuçta yaptım. Arkadaşlardan ricam yapamayan olursa yazılanları gözden geçirsin. Hep aynı sorular var. oysa ki yazılanalara biraz vakit ayırıp okusalar bütün sorunları halledebilirler. tekrar teşekkurler..

serseri_3535

Üye
Arkadaşlar hack olayını sorunsuz yaptım ancak yinede oyunları yükleyemiyorum sertifia için hata veriyor :S rompatcher kuramadım telefona bir ilgisi olabilirmi acaba ?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar benin telefonum red ben şimdi blue yükledim yha garanti açısından bişey olurmu garanti bozulurmu sonuçta produt değişiyor

Üst Alt