Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

TPLay

TPLay

Üye
Emek harcamışsınız teşekkür ederim.Ben de uygulayacağım birazdan hack işlemini.Ama ilk sayfadaki JAF programının linkini düzenleyeceğim dediğiniz halde düzenlememişsiniz.Linkten sadece emulatör iniyor.JAF ı başka yerden indirmek zorunda kaldım.JAF ı sistemimdeki antivirüs programını silmeden indiremedim.Bu hususa da dikkat etmek gerekiyor.Hack işlemini @@n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uygulayacağım.Sonucu buraya yazarım.

profff

Üye
arkadaşım ben navifirm uygulama hatası alıyorum yükleyemiyorum farklı bi program veya sorunu nasıl çözebilirim bi yardımcı olabilirmisin

mkarakas058

mkarakas058

Üye
elın ağzın aklın dert görmesin arkadaşım allah razı olsun olay tamamdır

seminay

Üye
arkadaşlar v40 hack için helloox 2.04 çıkmış diyorlar doğrumu acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o sürüm var ama telefonu hacklemiyor..

TPLay

TPLay

Üye
Emek harcamışsınız teşekkür ederim.Ben de uygulayacağım birazdan hack işlemini.Ama ilk sayfadaki JAF programının linkini düzenleyeceğim dediğiniz halde düzenlememişsiniz.Linkten sadece emulatör iniyor.JAF ı başka yerden indirmek zorunda kaldım.JAF ı sistemimdeki antivirüs programını silmeden indiremedim.Bu hususa da dikkat etmek gerekiyor.Hack işlemini @@n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uygulayacağım.Sonucu buraya yazarım.

Emeklerinize sağlık , @n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uyguladım.gayet güzel oldu.Hem hackli hem modifiyeli 5800 ım oldu :D

Yalnız hack işlemi yapacak arkadaşlara bir kaç ufak önerim var.
3- 40.0.005 versiyonu bilgisayarınızda kurulu olsun.Sildiyseniz dahi tekrar kurun ve hackli dsyaları üzerlerine kopyalayın.
2- kesinlikle antivirüs ve firewall programlarınızı kaldırın.windowsun kendi firewall ını da kapatın.
3- en son telefonu kapatıp açarken ki işlemde telefonu açarken açma tuşuna sadece yumuşakça bir kere dokunun.uzun süreli tutup titreşim olursa dosalar yüklenmiyor.

hitachi

hitachi

Üye
ini dosyasını bulamamasının sebebi dosya yerini farklı arıyor olması.c:/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 şeklinde düzeltin olur.

Ben öyle hallettim.

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş olmuyor burdayken hata veriyor >>>

biraz daha detaylı anlatırmısın yapamadım bi türlü

c:/Nokia/phoenix/Products/RM-356 şeklinde yaz lolur.

Bende de aynı hatayı verdi.Bu şekilde değiştirdim çünkü program bu dosya yolunda arıyodu.

profff

Üye
navifirm neden çalışmıyo yardımcı olacak kimse yok mu

talat0684

talat0684

Üye
kardeş ben bu navifıri indirdim ama Euro 2 turkey red göxükmüyor ne yapmam gerek

trnokia

Üye
Güzelce anlatmışsın arkadaşım emeğine sağlık, işine yarayan kullanır.

S4M!

Üye
p- dongle not detected. please insert activated dongle bu hatayı veriyor jaf :(

serdar2056

Üye
ellerin dert görmesin sayenizde yaptım çok teşekkürler...

estami

Üye
BOX DRIVER NOT İNSTALLED diyor OGM jafile bağlandığında...bu ne demek?

atakancoskun

Üye
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
......Error booting phone...

kardes herseyı yapıyorum dıllerı goruyor tusa basıyorum bıraz onra bu hata gelıyo nedır bu yaaa

gafur

Üye
navifirm le boşuna uğraşmayın telefonunuz orjinal kalsın.
ben indirdim kurdum şimdi gelen aramaya cevap veriyorum, verdikten sonra kapatacağım kapanmıyor donuyor.
telefonu kapatıp açmadan hiç bir şey yapamıyorsun.
eski dosyalarınıda bulamıyorum.
bence telefonun orjinal hali daha güzel.

seminay

Üye
jaf emulatörü çalıştırıyorum go düğmesine baıyorum hiçbir hata vermeden ilerliyor aynı ekran görüntüsü geliyor ama orda kalıyor sonraki pencere açılmıyor
ya arkadaşlar bunun bir çözümü yok mu kaldım burda:megafon:

muaythai

muaythai

Üye
Türkçe gitti telefonumdan:kop: dil seçeneklerinde türkçe diye seçenek yok ya:D nirde yanlış yapttım bir bakayım

profff

Üye
navifirm uygulamasını çalıştır deyince navifirm.exe uygulama hatası alıyorum alttada

uygulama düzgün başlatılamadı(0x0000135). sonlandırmak için tamama basın yazıyor bunun çözümünü bilen var mı?

Üst Alt