Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

erdigutekin

erdigutekin

Üye
ÖNCE PROGRAMI KURUYORUM SONRA TELEFONU PC YE BAĞLIYORUM SONRA EMULATOR U AÇIYORUM GO DİYORUM ANCAK cannot creat file: PROG.FİLES\ODEON\JAF\windscard dll. uyarısı alıyorum kaç kere silip yükledim ama düzelmedi yardımcı olabilcek biri var mı???

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR BUNULA UĞRAŞIYORUM :SSS

toligargala

toligargala

Üye
ÖNCE PROGRAMI KURUYORUM SONRA TELEFONU PC YE BAĞLIYORUM SONRA EMULATOR U AÇIYORUM GO DİYORUM ANCAK cannot creat file: PROG.FİLES\ODEON\JAF\windscard dll. uyarısı alıyorum kaç kere silip yükledim ama düzelmedi yardımcı olabilcek biri var mı???

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR BUNULA UĞRAŞIYORUM :SSS
kullandığın işletim sistemi nedir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benin telefonum red ben şimdi blue yükledim yha garanti açısından bişey olurmu garanti bozulurmu sonuçta produt değişiyor
product kodunu değiştir nss ile ne olur ne omaz göndereceğin servis gıcıklık yapabilir ki yapacaktır değiş orjina kodu ile sorun olmaz o zaman

yutel

Üye
Arkadaşım eline sağlık güzel bir anlatım olmuş ama Panda virüs uyarısı veriyor Jaf ve Ogm dosyasında?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nss bi türlü yapamadım hep error hatası veriyor herkezdemi böyle

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
uygulamadan önce biraz korktum doğrusu.ama hem v40 yüklerken hemde bu Jaf'la hack yaparken hiçbir sorunla karşılaşmadım.şimdi v40'ı hackli olarak kullanabiliyorum.sorun yok.yapacak arkdaşlarada yazıları dikkatli okuyup anlatılanları aynen yapmalarını tavsiye ediyorum...

cimbomlu19

Üye
admin kardeş buuu 40 versiyonunda resimdeki gibi euro 2 turkey red kodunu bulamıyorummmm blue nin ki olurmu ?

UniqueDemon

Üye
Telefonu kapatıp açtığımda bu patches lar otomatik başlamıyor... Ne yapmam gerekli ayrıca ha'ckledim ve şimdi telefona bi uygulama yüklüyorum telefonu kapatıp açtığımda uygulama yok oluyor. Nokia pc suitte yüklü gözüküyor fakat telefonda görünmüyor...

draw1907

draw1907

Üye
pes ettim yapmıyorum :) elimdeki programlarla idare edicem:)

cix_man

Üye
Arkadaşlar şu sorunuma lütfen bi el atın. Denilenleri yaptım ama telin içinde var dediğiniz rom patcher ı göremiyorum nasıl yapıcam onu? Acil yardım lütfen . . .

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
arkadaşlar üstten 5. resim dosyası silinmiş galiba görüntülenmiyor ilgilenebilirmisiniz...

kdr1903

kdr1903

Üye
ya kardeş

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye

Arkdaşlar aynı sorun bende de var her şeyi dediklerinize göre yapıyorum ama en son böyle bi hata alıyorum. Telefonun açma kapama tuşuna yumşak birkere basıp çekiyorum aynı basılı tutuyorum aynı ''press power on now!'' yazısını görür görmez yumşakca basıyorum aynı basılı tutuyorum aynı bi halledemedim 40 sayfayı en az 4-5 kez okumuşumdur yorumları tek tek inceledim ezberledim artık lütfen bi yardım edin 2 ayrı 5800 xm de denedim ikiside aynı biri black biri blue ama nafile 2 sinde de aynı sorun yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar lütfen bi el atın.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
arkadaşlar şu jaf ı nasıl açıyorsunuz bir anlatsanız bana ya inanın en az 12 saattir bunula uğraşıyorum bir Allahın kulu yokmudur şunu bana anlatacak veya gösterecek Allah rızası için!!!

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
ya virüs var yüklemiyo hiç yüklemiyorum ben uğraşamam şimdi helloox bekliycez genede saol...

kanarya550

Üye
bende her şey oldu ama telefonu kapatıp flasha basıyorum gelen cevaplar evet diyorum bunu yaparken telefonun açma düğmesine basıyorum ama olmuyor.. searching for phone diyor sonra not phone diyor
arkadaşlar bi yardım ederseniz iyi olur ya

hunkar159

hunkar159

Üye
olmuyor arkadaslar hep dll dosyasi hatasi veriyor win7 de de denedim vistada da proda eksik dosyalar var malesef

hypertech

hypertech

Üye
Eywallah gözüm emegine saglık ama çok ugraşmak lazım e tabi onun içinde sabır lazım !!!!!!!!!!!!!!

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Sabır ne kelime ben sabırı falan aştım artık başka bi alemden takılıyorum bi hack için 2 kere xp kurdum en az 5-6 kerede 40 sayfa yazıyı tek tek okudum olmadı tam benim gibi bi sorunu olan çıkıyo cevap veren olmuyo bende pes ettim hack işi batsın öylece kullanırım 5800mı.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bişey sorucam bütün bu işlkemleri yapmadan önce telefonu kapalı konumda mı tutacağız yani programı (jaf vd phonex) açarken telefon kapalı konumda mı kalacak??

dolphiny

Üye
arkadaşım allah razı olsun. dediklerini aynen yaptım ve 5800 v40 telefonumu hackledim. flash a bastıktan sonra açma kapama düğmesine basıp çekince olmuyo basılı tutmak gerekiyor bi de normal mode kısmı işaretli olmayacak. ben böyle yaptım ve başardım. darısı diğerlerinin başına...:oke:

Üst Alt