Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
aramızdaki fark sanırım siz n73le attınız mesajı ben ise 1200 ile.biliyorsunuz eski model telefonalr daha hızlı mesajh atave kesin ilk bine girersiniz.hatta ben ben faturalı yaptırdığım ilk akşam 2 gün bedavayı kapmışdım.düşünsenize günlük katılım sayısı 100.

pampilo

Üye
sakın ha. uzak durun. 1 yıl boyunca Turkcell'in kanınızı emmesi için bir de kontrat mı yapacaksınız

zormus

zormus

Üye
Cayma Bedelli Turkcell Kazığı, Nasıl mı Anlatayım, Geçeceksen Bir Kere Oku, Azıcık Uzun Oldu Ama Neyse.

Yaklaşık 2 ay önce Turkcellden Aveanın 29 TL ye 300 dakika her yöne’sine geçtim. 5 saat görüş 29 TL öde, iyi de kampanyaydı. Sonra Turkcell Müşteri Hizmetlerinden telefon geldi, tekrar bize geç 15 TL 150 dakika ve üstüne de 120 dakika biz veririz dediler. 270 dakika ediyor 15 TLye iyi dedik geçtik yine Turkcelle. Geçtik ama +120 dakikadan haber yok. Ne olacakmış BASVURU yazıp 7050 ye gönderecekmişsin. Gönderdik öğlen vakti, dığğğğğt, dığğğğğt cevap geldi.

"Günlük katılım limiti dolmuştur. Kampanya geçerlilik süresi içinde katılım için her gün şansınızı tekrar deneyebilirsiniz."

Eeeee dedik öğlen vakti mesaj çekersen tabiki böyle cevap gelir. Çalıştır kafayı, ne olacak; gece yarısı çekeceksin ki millet uyurken, bu kampanyaya geçesin. Yattık uyuduk gece 1 de kalktık, BASVURU 7050 gönder yine aynı cevap. Limit dolu. Allah Allah nasıl olur. Ertesi gün saati kurdum, gece 12 ye 1 kala uyandım yine. Hanım şüphelenmeye başladı, bu adam gece yarıları kime mesaj çekiyor diye. Orayı geçtik neyse. Saat tam 12 yi 1 geçe BASVURU 7050 gönder, cevap günlük limit dolu. Senin 7 sülaleni diye başlayan bir nağme neyse orayı da geçelim.
Bu millet kuyruk olmuş gece yarıları benim gibi mesaj çekip +120 dakika alacak. Aman yarabbi nasıl bir kampanya sıra gelmiyor adama.
Sabah oldu kös kös işe gittik, ne oldu? Bu gecede tık yok, millette gülüşmeler, dalgada geçilmeye başladık. Azim var illa geçeceğim. Hemen Turkcellin internet sayfasından mesaj gönderdim durum böyle böyle, geçemiyorum bir el atın. 2 saat geçti telefon çaldı. Adamın hatırını soracaksın, validesi nasıldır iyimidir diye, Müşteri Temsilcileri hep nazik bayanlar, ben bilmem kim, buyrun nasıl yardımcı olabiliriz. Anlattık, bak yine aveaya tekrar dönerim diye tehditler falan Turkcell bana muhtaç ya zaten. Kızın müthiş bir teklifi oldu. Beyefendi kampanyamıza yoğun talep var siz mesaj çekmeye gece saat 12 ye 3 kala başlayın. Bunu niye düşünemedim dedim, tabiî ki, ampul yandı, ben hep saat 12 den sonra başlıyorum. Bu sefer olacak, saati 12 ye 5 kalaya kurdum, yedim içtim yattım. Gece alarm çaldı uyandım, heyecan, olacak, olacak, kesin olacak, bu sefer çok hazırım kesin. Mesaj zaten kayıtlı, 12 ye 3 kala başladım BASVURU 7050 gönder gitsin. dığğğğt iletildi, dığğğğt cevap geldi, mutfaktan dıtdırıdıt sesleri. Hanım vazgeçti artık benden kafayı vurdu yattı. Gitti mesajlar geldi mesajlar. 12 yi 3 geçe el frenini çektik. Bu kadar yeter. Gelen mesajlara bak dur, günlük limit dolu, dolu, dolu. Geçemedik,geçemedik. 33 mesaj, ya sabır çek dur. Sonuç elde var sıfır.
Şimdi sonuç;
1. Bu kampanyaya geçemezsiniz çünkü; öyle çok katılım var ki, Balkanlardan tutun da gönlünü aldığımız Arap dünyası ve hatta diğer Türk Cumhuriyetleri sıradalar. Günlük katılım 300-400 bin civarı. Gece Asya Kıtası uzaydan yanıp yanıp sönüyormuş, telefonun biri açılıp biri kapanıyormuş.
2. Bu kampanyaya geçemezsiniz çünkü; Turkcellin 365 günü topu topu 1 günmüş yani ne kadar mesaj çekersen çek günlük limit dolu.
3.Bu kampanyaya geçemezsiniz çünkü; Turkcellde gün gece saat 24:00 de başlamıyor, bundan kesin eminim. Bence sabah horoz öttü ötecek tam bu zamanda başlamak lazım.
4.Bu kampanyaya geçemezsiniz çünkü; hayatın draması varsa galiba Turkcellin kaymaklısı var.
5. Bu kampanyaya geçemezsiniz çünkü; Allah rızası için gece saat 24:00 de kimse kalkmasın da iki dakika şu köprüyü geçeyim. Dua ederim hepinize. 33 lük tespih 99 luk oldu, hala tık yok.
Ve son; gelecek ilk faturayla beraber ben yine geri dönmemek üzere AVEA ya geçeceğim. Mutlu son. Acaba Turkcell fatura gönderir mi?

(Not: Burasını şaka diye yazmıştım ama gerçek oldu. Turkcellden mesaj geldi, aylık limitim 15 liradan az olduğu için bu ay fatura gönderemiyorlarmış. AVEA ya geçişim 1 ay daha ertelendi. Bu nasıl bir firma hey yarabbim)

elive

elive

Emekli Yönetici
bu kampanyaya katılmak gerçekten biraz zor gibi.. bu akşam yine deneyeceğim..

elive

elive

Emekli Yönetici
evet sonunda oldu... zor oldu ama oldu.. :)

kaban42

Üye
Slm ... Bende aynı sorundan muzdaribdim 83 gündür aktivasyon için aranmayı beklıyordum neler çekdim neler en az 30 defa mail attım turkcelle şikayetvar a konu acdırdım en az 40 defa must hızmetlerını aradım yok banamısın demıyorlar sıstem hatası deyıp gecıyorlar en son abone merkezıne gıttım şu Tim olanlara çekdim adamı bi kenara soru yağmuruna tuttum bir cümlesi cok koydu bana SEGMENT olayı varmış turkcellde adam ayırıyorlarmış yani alt seviye ust seviye ( artık bunu neye göre yapıyorlar bilmiyorum) ee dedim ben şimdi alt seviyedemiyim heralde dei adam, gözlerim döndü 14 senelik hattımı vodafon' taşımak için başvuruda bulundum 2 güm önce Lanet gelsin sana turkcell yapılırmı bu bana bununla kalmıcak ama en az 30 kişiyi daha tukcellden taşıttırıcam ve bu çorap söküğü gibi gelicek işallah iş yerindede anti turkcell topluluğu için start vermiş durumdayım Altınyıldız 2000 kişiden fazlla çalışanı var en az 200 kışiyetelefon porogram vs yazılım vs.. için yardımcı olmusumdur onlarıda taşıttırıcam turkcellden ve bu böyle devam edecek...

Not Hattımı taşıma başvurusundan 1 gün sonra 83 gündür bekledığım arama geldi turkcellden ( cayma bedelli kont) epey bi saydırdım dedim siz benle dalgamı geçıyorsunuz istemiyorum sizin kampanyanızıda caymanızıda düşmanız bundan sonra dedim oda tamam beyfendi tekrar sizi turkcellde gormek dileğiyle dedi bende traş olursun dedim kapattım suratına

Öfff rhatladım :)

saygılar

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Ben Yaklaşık 1 yıl Önce 4.Teklifin 2.Şıkkını Yani Her Fatura Döneminde Her Yöne 180 Dk.Ücretsiz Konuşma Seçeneğiyle Kampanyaya Dahil Olmuştum.Sanırım ki Nisan Ayında Sona Erecek.Keşke Mart Ayında Sona Erseydi Belki Tekrardan 1 Yıl Daha Kampanyaya Katılabilirdim.Bakalım Son Katılım Uzatılacakmı.

xlegend

xlegend

Üye
Yapamayan arkadaslara tavsıyem telefonunuzun saat ayarlarını turkcell sebeke operatoru olarak ayarlasınlar ben 5 hattımı da yaptım

osnakli

osnakli

Üye
40 gündür cayma bedelliden telefon bekliyorum.bugun müşteri hizmetlerini aradım...forum oluşturacakken hata oluştu.bende bunun bedelini agır ödeyeceksişniz diye telefonu suratlarına kapattım...babamın hattını ertesi gün aradılar anlamıyorum ki vodafondan hattımızı turkcelle taşımakla hata mı ettik.

piri.reis

piri.reis

Üye
40 gündür cayma bedelliden telefon bekliyorum.bugun müşteri hizmetlerini aradım...forum oluşturacakken hata oluştu.bende bunun bedelini agır ödeyeceksişniz diye telefonu suratlarına kapattım...babamın hattını ertesi gün aradılar anlamıyorum ki vodafondan hattımızı turkcelle taşımakla hata mı ettik.

her yöne 120 dakika istiyorsan EVET 120H yaz 7400a gönder.

piri.reis

piri.reis

Üye
onu da denedim:) ama hatalı mesaj yolladınız diyor:)

numaran 54***** veya 55****** gibi diğer operatör alan kodu ile başlıyorsa, bu mesajı yolladığında olması gerekiyordu. harf ve boşlukları tam olarak doğru yazdığınıza eminsiniz dimi. sizden ricam EVET 120H mesajını tekrar 7400 ve 7050 ye gönderebilir misiniz?

osnakli

osnakli

Üye
hocam 7050ye gönderdiğim mesajdan hatalı giriş yaptınız size gönderilen kısa mesajı kontrol ederek tekrar yollayınız yazıyır.7400ise gönderdiğiniz mesaj hatalıdr diyor...numaran 546 ile başlıyor

osnakli

osnakli

Üye
Valla hocam ben de öyle yaptım , yoksa bunların beni, arayacakları yoktu.

ben yapdım ama değişen bişey olmadı...40gün oldu neredeyse.müşteri hizmetleri o bölüm bizdeen bağımsız forum oluşturamyız dediler bende bekliyorum

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
2009 Nisan Ayında Kampanyaya Katılmıştım Ve 9 Nisan 2010 İtibariyle Kampanyam Sona Erecek.12 Ay Boyunca Her Fatura Döneminde Her Yöne 120 Dak.Konuştum.Ama Kampanya Sona Erdikten Sonra Faturalı-Genç Tarifedeyim.Ya Bana Uygun Bir Faturalı Trcell Tarifesine Yada Bana Uygun Başka Bir Operatör Tarifesine Geçeceğim.Önerilerinizi Bekliyorum.

bookmark86

bookmark86

Üye
harikaaaaaaaa paketler....özellkle faturalı genç tarife kullanıcılarıı normalde 120 dak heronene 15 tl ödüyorsunuz...birde bu paketi alınca 240 dak heryöne 15 oluyor ;)

osnakli

osnakli

Üye
bu arada cayma bedelli kontratlar 15nisan 2010 tarihine kadar uzatılmıştır.konuyu açan arkdaş konu başlığını değiştirsin lütfen.