Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull112233

pitbull112233

Üye

ismail_23

Üye
her yone 120 dakikayi kabul ettim simdi alo paketlerden alsam digeri iptal olur mu

pampilo

Üye
Bu kampanya hepimizin kabusu oldu. Uzak durun arkadaşlar. Kendinizi 1 yıl boyunca Turkcell'in korkunç faturalarına mahkum etmeyin. İnanın hepsi tuzak bunların. Ben yandım siz yanmayın.

enverakif

enverakif

Üye
Bu kampanya hepimizi kabusu oldu. Uzak durun arkadaşlar. Kendinizi 1 yıl boyunca Turkcell'in korkunç faturalarına mahkum etmeyin. İnanın hepsi tuzak bunların. Ben yandım siz yanmayın.
Neden kabus oldu ki? Ne fatura geleceği belli değil mi zaten? Anlamadım sorunu..

pampilo

Üye
Neden kabus oldu ki? Ne fatura geleceği belli değil mi zaten? Anlamadım sorunu..

Söylediklerinin çok ama çok üstünde giydirmeceler yapıyorlar. Başka operatörlerde daha iyi kampanyalarda olsa geçemeyeceğin şekilde elin kolun bağlı. Bu şekilde 2 hattımın sim kartını çıkarttım makinemden boş yere parasını ödüyorum her ay tıkır tıkır.

enverakif

enverakif

Üye
Ben Turkcell'in kalitesini uzun zamandır başka bir operatöre değişmediğim ve değişmemeye devam edeceğim için bu kampanya bana uygun :) Telefonla fazla konuşan biri olmadığım için faturalıya geçince sabit ücret konusu beni düşündürüyor. Gördüğüm kadarıyla sabit ücreti en düşük tarife "Bizbize" (2.90 TL). Şu durumda ayda 2.90TL vererek her ay her yöne 120 dk. konuşabileceğim. Başka bir dalavere yok değil mi işin içinde? Çok hesaplı geldi de :heyo:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben Turkcell'in kalitesini uzun zamandır başka bir operatöre değişmediğim ve değişmemeye devam edeceğim için bu kampanya bana uygun :) Telefonla fazla konuşan biri olmadığım için faturalıya geçince sabit ücret konusu beni düşündürüyor. Gördüğüm kadarıyla sabit ücreti en düşük tarife "Bizbize" (2.90 TL). Şu durumda ayda 2.90TL vererek her ay her yöne 120 dk. konuşabileceğim. Başka bir dalavere yok değil mi işin içinde? Çok hesaplı geldi de :heyo:

Sabit ücret alınmayan bir tarife var. Kampuscell yeni adıyla genç tarife. Genç paket almadığın sürece aylık sabit ücret ödemezsin.
Genç paket almadığın zaman ki ücret tablosu aşağıda:

Aylık sabit ücret: 0TL

gençTarife'den gençTarife'ye HER 10 dakikası: 12 Kr

Turkcell'lileri arama: 29 Kr/dk

Sabit hatları arama: 29 Kr/dk

Diğer operatörleri arama: 60 Kr dk

Kısa Mesaj

(gençTarife'den gençTarife'ye )15 Kr / Kısa Mesaj Kısa Mesaj (yurt içine her yöne): 30 Kr / Kısa Mesaj

Günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm gençTarife'lilerle mesajlaşmak: BEDAVA

gençTarife'den gençTarife'ye
yapılan aramalar 600 saniyede bir,
diğer aramalar 6 saniyede bir
ücretlendirilir.
Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel
İletişim Vergisi dahildir.

ben kullanıyorum, yaklaşık 1 seneden beri konuşmaya para ödeniyorum ve son 2 aydır fatura gelmiyor. Konuşmanın da hatti hesabı yok. Tavsiyemdir, yaşın 25den altında ise hemen geç.

enverakif

enverakif

Üye
Peki "Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez." ifadesinin anlamı nedir? Mesela ben 18 saniye konuştuğum zaman konuşma hakkımdan 18/6=3 dakika mı düşülecek?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Peki "Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez." ifadesinin anlamı nedir? Mesela ben 18 saniye konuştuğum zaman konuşma hakkımdan 18/6=3 dakika mı düşülecek?

18 saniye konuşursan 18 saniyen gider, ayrıca kesin olmamakla beraber dakikalar bir sonraki aylara devrediyor. Ben 9 aydan beri kullanıyorum konuşmadığım dakikalar bir sonraki aya devir yapıyordu.

enverakif

enverakif

Üye
Ben bugün bir Turkcell Extra'ya gittim ve bu kontrat meselesinden bahsettim. Bana dediler ki ilk 3 ay ücretsiz, sonra aylık 33TL ödemem gerekiyormuş. Ben de kabul etmedim ve çıktım. Böyle bir şey var mı? Ben mi yanlış anladım yoksa? 1 yıl boyunca her ay her yöne 120 dk. ücretsiz konuşma hakkı verilmiyor mu :S

uluirmakli

Üye
benim bildiğim faturalı hatta hiçbir yere kayıt olmayacaksın 2 telefonun internet ayarlarını sileceksin 3 mms ve sms ayarlarını da sileceksin.faturanız 100de 50 azalacak artı 100de 48lik avantaj istiyorsanız telefonun sabit aramasını aktif hale getirin.

cool_eagle

Üye
benim bildiğim faturalı hatta hiçbir yere kayıt olmayacaksın 2 telefonun internet ayarlarını sileceksin 3 mms ve sms ayarlarını da sileceksin.faturanız 100de 50 azalacak artı 100de 48lik avantaj istiyorsanız telefonun sabit aramasını aktif hale getirin.

bu teknik yeni galiba:D:D:D amelecell :D

--------------- Ekleme ---------------

18 saniye konuşursan 18 saniyen gider, ayrıca kesin olmamakla beraber dakikalar bir sonraki aylara devrediyor. Ben 9 aydan beri kullanıyorum konuşmadığım dakikalar bir sonraki aya devir yapıyordu.

kesin devrediyor. ama 2 ay kullanılmayan dakikalar silinr. mesele 30 dk niz kaldı öbür aya devreder o 30 dk yi hala kullanmazsan 3. ay silinr.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Katılım tekrardan uzatılmıştır. Son katılım 31 mart 2010

husames27

Üye
Arkadaşlar ben BASVURU yazıp 7050 yolladım ard arda ama günlük katılım limiti dolmuştur diyor:(Acaba bunu saat kaç ile kaç arasında yapmalıyım ki başarılı olabileyim.Lütfen yardım edin:)

kaban42

Üye
Slm ... Bende aynı sorundan muzdaribdim 83 gündür aktivasyon için aranmayı beklıyordum neler çekdim neler en az 30 defa mail attım turkcelle şikayetvar a konu acdırdım en az 40 defa must hızmetlerını aradım yok banamısın demıyorlar sıstem hatası deyıp gecıyorlar en son abone merkezıne gıttım şu Tim olanlara çekdim adamı bi kenara soru yağmuruna tuttum bir cümlesi cok koydu bana SEGMENT olayı varmış turkcellde adam ayırıyorlarmış yani alt seviye ust seviye ( artık bunu neye göre yapıyorlar bilmiyorum) ee dedim ben şimdi alt seviyedemiyim heralde dei adam, gözlerim döndü 14 senelik hattımı vodafon' taşımak için başvuruda bulundum 2 güm önce Lanet gelsin sana turkcell yapılırmı bu bana bununla kalmıcak ama en az 30 kişiyi daha tukcellden taşıttırıcam ve bu çorap söküğü gibi gelicek işallah iş yerindede anti turkcell topluluğu için start vermiş durumdayım Altınyıldız 2000 kişiden fazlla çalışanı var en az 200 kışiyetelefon porogram vs yazılım vs.. için yardımcı olmusumdur onlarıda taşıttırıcam turkcellden ve bu böyle devam edecek...

Not Hattımı taşıma başvurusundan 1 gün sonra 83 gündür bekledığım arama geldi turkcellden ( cayma bedelli kont) epey bi saydırdım dedim siz benle dalgamı geçıyorsunuz istemiyorum sizin kampanyanızıda caymanızıda düşmanız bundan sonra dedim oda tamam beyfendi tekrar sizi turkcellde gormek dileğiyle dedi bende traş olursun dedim kapattım suratına

Öfff rhatladım :)

saygılar

hakansant

Üye
kaban42
Kardeş üzüldüm,benim bedelli kampanyada 5 tane hattım var,valla çatır çatır kullanıorum türkcelin bedava dakkalarını,sömüreceksin.

bu yazıyı başka siteye hiç üşenmeden oturup yazmıştım burdaki arkadaşlara da faydası olsun diye paylaşıyorum:

MESAJI TUTTURMANIN EN HIZLI YOLU:

BİLEN ZATEN BİLİYORDUR,
BİLMEYEN ARKADAŞLARIN İŞİNE YARAR DİYE
EN ACEMİ İNSANIN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE DETAYLICA YAZIYORUM;

Biraz uzun oldu ama sabırla okunursa faydalı olacaktır.

AŞAĞIDAKİ ADIMLARI SIRAYLA TAKİP EDİN EN GEC 2.GÜN YAKALARSINIZ.
HATTA TÜRKCELL'İN LİMİTLİ BAŞVURULARINI BU YOLLA ÇABUCAK YAKALAYABİLİRSİNİZ.

1.ADIM: İŞİN ÖNEMLİ BİR KISMI ESKİ MODEL BİR TELEFON BULUN,
ÇÜNKÜ;ESKİ TELEFONLAR ÇOK HIZLI MESAJ GÖNDERİR
SIRF,BU İŞ İÇİN NOKİA 2300 ALDIM :))

2.ADIM ; MESAJ GÖNDERDİĞİNİZ TELEFONUN DIŞINDA HERHANGİ BİR TELEFONUN SAATİNİ
TURKCELL SİSTEM SAATİNE GÖRE SANİYESİ SANİYESİNE AYARLAYIN.
(Mesajı yazdığınız telefon elinizde hazır bekliyecek,diğer telefondaki sistem saati tam 23:59
olduğunda göndermeye başlayacaksınız.
Çünkü mesaj gönderdiğiniz,telefonun saatine bakmakla zaman kaybetmezsiniz.
unutmayalım ki saniyeler bizim için önemli.)
TÜRKCELL SİSTEM SAATİ; WEBŞİFRE GİRİŞİNİN HEMEN SAĞINDAKİ MOBİL İMZAYA
HER TIKLADIĞINIZDA YENİLENEN SAATTİR.

3.ADIM REHBERİN EN BAŞINA GELCEK ŞEKİLDE 7050 NUMARASINI KAYDEDİN.
ÖRN: İSİM KISMINA : A A NO KISMINA :7050
(TELEFON,ÇOKLU MESAJ ATARKEN REHBERİN EN BAŞINDAN BAŞLAR)
4.ADIM ; MESAJ YAZ KISMINA: BASVURU yazın.
MESAJ SEÇENEKLERİNDE,GÖNDERME SEÇENEKLERİ kısmındaki
ÇOKLU MESAJ GÖNDERME SEÇENEKLERİNE basınca,REHBERDEKİ 7050 numarasını gösterir.

5.ADIM ; REHBERİN EN BAŞINDA 7050 NUMARASINI GÖRDÜNÜZ.
siz GÖNDER dedikçe bütün mesajlar sadece 7050'ye gidecektir.
Türkcell'in sistem saatini kurduğunuz telefonun saati 23:59 olduğunda GÖNDER'e basın.
mesaj gönderildi yazısını gördüğünüzde hızla tekrar gönder'e basın.
Saat 00:00 a kadar çok hızlı şekilde sadece mesaj gönderin.30,40 tane mesaj atın.
KORKMAYIN HIZLA GÖNDERİN, BU MESAJLARIN HEPSİ ÜCRETSİZ
(bu arada 23:59'dan önce bu servise mesaj göndermeyin)
SAAT 00:00 OLANA KADAR GELEN MESAJLARA BAKMAYA ÇALIŞMAYIN

saat 00:00'dan sonra hiçbir mesaj tutmaz.bu saatten sonra gelen mesajlara sırayla bakabilirsiniz.
''BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR KATILIM TEYİDİ İÇİN 3 HAFTA YA DA 1 AY İÇİNDE ARANACAKSINIZ''
BENZERİ BİR MESAJ ALDIYSANIZ BAŞARDINIZ DEMEKTİR:)) TEBRİK EDERİZ.

BU ARADA ŞU BİLGİLERİ DE BİLMENİZDE FAYDA VAR;

TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ;

VODAFONE VE AVEADAN TURKCELL'E GEÇİŞ YAPAN FATURALI HATLAR EN ÇABUK ARANIR.
HATTA 1 GÜN,EN GEÇ 2,3 GÜN SONRA ARARLAR.
RAKİPTEN KAZANMIŞ YA,HOŞGELDİN KIYAĞI..:))

VODAFONE VE AVEADAN GEÇEN KONTÖRLÜ HATLAR DA
FATURALI GEÇİŞ YAPANLAR KADAR OLMASA DA ÇABUK ARANIR.

ÖNCEDEN TURKCELL KONTORLÜ YA DA FATURALI OLAN BAŞVURANLARI
DA YUKARDA SAYDIKLARIMA GÖRE DAHA GEÇ ARADIKLARINI GÖRDÜM.
TABİ BUNLAR BENİM TECRÜBELERİM,İSTİSNALARI OLABİLİR.

YENİ ALINAN TURKCELL HATLAR DAHA GEÇ ARANIR,20 GÜN,1,2,3 AY ARTIK ŞANSINA KALMIŞTIR.
AMA MUTLAKA ARARLAR.TELEFONUNUZU YANINIZDAN AYIRMAYIN.
1 KEZ ARADILAR VE SİZ CEVAP VEREMEDİYSENİZ BİR GÜN SONRA BİRDAHA ARARLAR.
2.ARAMAYA DA CEVAP VERMEZSENİZ ARTIK ARAMALARI İHTİMALE KALDI DEMEKTİR.

BENCE EN HESAPLISI HER YÖNE 120 DK,ÇÜNKÜ ARADIĞINIZ NUMARA
TURKCELL Mİ DEĞİL Mİ DİYE BİR KAYGINIZ OLMUYOR.

BU KAMPANYAYA İYİ AMA TURKCELL BİRAZ KURNAZLIĞA KAÇIYOR,
MESAJLARDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR ACISINI
MESAJ SERVİSLERİNİ MECBUR KALMADIKÇA KULLANMAMANIZI
TAVSİYE EDERİM YİNE DE GÖNLÜNÜZ BİLİR.

SON OLARAK EN YOĞUN 0532 757 02 22 NOLU NUMARADAN ARARLAR.

UMARIM BU BİLGİLER İŞİNİZE YARAR

İŞİNİZE YARADIYSA Bİ TEŞEKKÜR YETER.

osnakli

osnakli

Üye
Arkdaşlar 29tl'ye 8 saat bedava ve gece konuşma kamoayasına katıldım...
müşteri hizmetlerini aradım cayma bedelli kontratlar için katılabilirmiyim dedim.onlar cayma bedelli'ye geçerseniz 8 saat ve gece beddava konuşma kampanyanız sona erer dedi.ben pek inanamadım ama inanırmış yapar gibi telefonu kapattım.haftada 2 gün bedava kamyansını aldım geçen akşam acaba cayma bedelli kontratlar için sms atmalımıyım

hakansant

Üye
Abonelerimiz, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyasından yararlanabilir.

Siz başvurun,zaten müşteri hizmetlerinden sizi arıyorlar,29 tl'ye 8 saat kampanyası iptal durumu varsa,onlar:''sizin paketiniz var,cayma bedelli kontratlar kampanyasından yararlanamazsınız'' ya da ''29 tl'ye 8 saat paketiniz iptal olur'' gibi bir uyarı yaparlar.Yani başvurmakla bir kaybınız olmaz.

osnakli

osnakli

Üye
Abonelerimiz, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyasından yararlanabilir.

Siz başvurun,zaten müşteri hizmetlerinden sizi arıyorlar,29 tl'ye 8 saat kampanyası iptal durumu varsa,onlar:''sizin paketiniz var,cayma bedelli kontratlar kampanyasından yararlanamazsınız'' ya da ''29 tl'ye 8 saat paketiniz iptal olur'' gibi bir uyarı yaparlar.Yani başvurmakla bir kaybınız olmaz.
saol kardeş ilgine saol...

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
arkadaşlar bu 1000 kişi hemen doluyor katılabilen var mı?
bugünlerde