Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

recep42

Üye
Tüm bağlantı ayarlarını siliyorum. Programa girerken bağlantı ayrlarını değiştir diyorum hiçbir şekilde seçeneklere erişemiyorum. Ne olduysa bu v35 e geçtikten sonra oldu

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Tüm bağlantı ayarlarını siliyorum. Programa girerken bağlantı ayrlarını değiştir diyorum hiçbir şekilde seçeneklere erişemiyorum. Ne olduysa bu v35 e geçtikten sonra oldu

evet bende duydum, bir problem oldugu soyleniyor. ama çözümü bende bilmiyorum.

Bystone

Bystone

Üye
Cannot Connect to Skyfire diyor ya.Bu N73ü duvara yapıştıracağım şimdi neden acmıyor nedennnnn:S:S:S:S:S

recep42

Üye
V35 e geçtim sip ayarlarında da sorun oluştu anlamadım gitti.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Cannot Connect to Skyfire diyor ya.Bu N73ü duvara yapıştıracağım şimdi neden acmıyor nedennnnn:S:S:S:S:S

silip tekrar telefon hafızana yükle. yine olmazsa eger baglantı ayarlarında bir problem vardır. Skyfire acılırken mause u asagı dogru cekip menuden bir onceki baglantıyı hatırla secenegini kaldır. ya da baska bir sorunda baglantı kurdugun ayarların başka kopyaları oluşmuşturmussundur her sordugunda da aynı baglantıyı secmen gerek kopyaları (mesela maxicep(01),maxicep(02) vb gibi kopya ayarlar) silmeni öneririm ve ya kolayına gelirse tüm baglantı ayarlarını silip tekrar baglantı ayarlarını yuklemek.

V35 e geçtim sip ayarlarında da sorun oluştu anlamadım gitti.

v35 diger arkadaşlardan da duyduguma göre problemli gozukuyor, telefona format atabilirsen belki düzelebilir. Ama kesin çözüm degil yine de, kolay gelsin.

qwert_12345678

Üye
tesekkkurlerR

Bystone

Bystone

Üye
silip tekrar telefon hafızana yükle. yine olmazsa eger baglantı ayarlarında bir problem vardır. Skyfire acılırken mause u asagı dogru cekip menuden bir onceki baglantıyı hatırla secenegini kaldır. ya da baska bir sorunda baglantı kurdugun ayarların başka kopyaları oluşmuşturmussundur her sordugunda da aynı baglantıyı secmen gerek kopyaları (mesela maxicep(01),maxicep(02) vb gibi kopya ayarlar) silmeni öneririm ve ya kolayına gelirse tüm baglantı ayarlarını silip tekrar baglantı ayarlarını yuklemek.

Bunuda denedim kardeşim.Bağlantı ayarlarınıda kontrol eettim.Bu skyfire N73 te çalıştıramadım ben bir türlü.:vur:vur:vur

by_samci

by_samci

Üye
n79 da yüklüyom sertifikahenüz geçerli değil süresidolmuş yada telefon ayarların bozuk diyo hmen telefonumun tarihini geri aldım olmadı birsürü denedim :(

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi

Bunuda denedim kardeşim.Bağlantı ayarlarınıda kontrol eettim.Bu skyfire N73 te çalıştıramadım ben bir türlü.:vur:vur:vur

skyfire ın sitesinde halen n73 un destekledigi yazıyor. Ama ne kadar güncel bilmiyorum.kullandıgın baglantıdan kaynaklanan bir sorunda olabilir, wi-fi yi tavsiye ediyorum genelde, ama malesef n73 te wi-fi bulunmuyor. baglantı kurmak için 3G yi kullan, diger n73 kullanan arkadaşlarda edge ve ya GPRS ile problem oluyordu.

n79 da yüklüyom sertifikahenüz geçerli değil süresidolmuş yada telefon ayarların bozuk diyo hmen telefonumun tarihini geri aldım olmadı birsürü denedim :(

telefonunun tarihi dogru degildir. Eger dogru ise telefonunun uygulamalar ayarlarında tum sertifikalar diyerek sertifikası verified olmayan programalrıda yüklemeni saglayacaktır. Kolay gelsin.

yakamoz56

Üye
arkadaşlar n73 kullanıcısıyım.programı indirip tele kurdum.program çalışıyor fakat bir sorum olacak ?
ücretlendirme nasıL oluyor ne kadar fark ediyor bu programla ?
tşkler.....

campusboy61

Üye
tesekkurler emege saglik da n70de calisirmi..calisan program varsa onu yollar misiniz..

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n73 kullanıcısıyım.programı indirip tele kurdum.program çalışıyor fakat bir sorum olacak ?
ücretlendirme nasıL oluyor ne kadar fark ediyor bu programla ?
tşkler.....

ücretlendirmede bunda biraz daha fazla olur opera mobile ya da opera mini ye gore. video ve ses bilgileride aldıgın için bu tur farkın olması normal.

tesekkurler emege saglik da n70de calisirmi..calisan program varsa onu yollar misiniz..
n70 te bu pro.(skyfire) çalışmaz.
fakat opera mini yi kullanabilirsin. --> http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...al-turkce-v5-0-18635-16-03-2010-a-323671.html
ya da
--> MaxiCep.Com - Bilgilendirme

gs_tayfun

Üye
Skyfire jar uzantılı olan tarayıcısı varmı?
yada trident wt2 ye gore olan Skyfire varmı

turkapc

turkapc

Üye
Lütfen yardım Edin Telefon Skyfire actıgında Karşıma
Version1.5.0.15495
connecting
Yazısı Cıkıyor Ve öyle kalıyor Bu neden dolay Hiç bir siteyede Giremiyorum bunun cözümü nasıl

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire jar uzantılı olan tarayıcısı varmı?
yada trident wt2 ye gore olan Skyfire varmı

malesef jar uzantılı yani java versiyonu yok. o yuzden telefonunda sadece java kullandıgından Skyfire ı yukleyemezsin.

Lütfen yardım Edin Telefon Skyfire actıgında Karşıma
Version1.5.0.15495
connecting
Yazısı Cıkıyor Ve öyle kalıyor Bu neden dolay Hiç bir siteyede Giremiyorum bunun cözümü nasıl

Programı silip tekrar kurmayı dene, kurulumda bir hata çıkmış olabilir. Baglantı olarak 3G ya da Wi-Fi olursa daha iyi olur. Baglantı seceneklerini secerken ise her seferinde ayni baglantiyi secmelisin. Kolay gelsin.

turkapc

turkapc

Üye
En az 10 kere silip tekrar kurdum hem tele hemde karta ama olmadı Telefonum N73 ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?

the_kral_1723

Üye
arkadaşlar N82 var bende.. programı kurup çalıştırıyorum bağlatı ayarlarından wirelines ile bağlanıyorum.. sonra birşeyler oluyor ve şöyle bir uyarı ekranı çıkıyor

Error finding authentication
service
Place try again later
(10.102. ...)

birşeyler çıkıyor.. bunu nasıl halledebilirim teşk ederim..

selamkelam24

Üye
emeğinize sağlık...

kanvoldo

kanvoldo

Üye
teşekürler inşallah 6220c de çalışır

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
En az 10 kere silip tekrar kurdum hem tele hemde karta ama olmadı Telefonum N73 ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?

N73 le uyumlu oldugu söylenmiş pro.nun ana sayfasında. Senin tel.nun baglantı ayarlarından ya da senin baglantı kurmaya çaılştıgın şebekeden bir problem olabilir.

arkadaşlar N82 var bende.. programı kurup çalıştırıyorum bağlatı ayarlarından wirelines ile bağlanıyorum.. sonra birşeyler oluyor ve şöyle bir uyarı ekranı çıkıyor

Error finding authentication
service
Place try again later
(10.102. ...)

birşeyler çıkıyor.. bunu nasıl halledebilirim teşk ederim..

Baglantı kurdugun ag- şebeke ile ilgili bir problem var sanırım. Baglantı kuramıyor Skyfire ın serverlarına. Baglantı kurmaya çalıştıgın wireless agının ayarlarını kontrol et.

Üst Alt