Tüm bağlantı ayarlarını siliyorum. Programa girerken bağlantı ayrlarını değiştir diyorum hiçbir şekilde seçeneklere erişemiyorum. Ne olduysa bu v35 e geçtikten sonra oldu
Cannot Connect to Skyfire diyor ya.Bu N73ü duvara yapıştıracağım şimdi neden acmıyor nedennnnn:S:S:S:S:S
V35 e geçtim sip ayarlarında da sorun oluştu anlamadım gitti.

silip tekrar telefon hafızana yükle. yine olmazsa eger baglantı ayarlarında bir problem vardır. Skyfire acılırken mause u asagı dogru cekip menuden bir onceki baglantıyı hatırla secenegini kaldır. ya da baska bir sorunda baglantı kurdugun ayarların başka kopyaları oluşmuşturmussundur her sordugunda da aynı baglantıyı secmen gerek kopyaları (mesela maxicep(01),maxicep(02) vb gibi kopya ayarlar) silmeni öneririm ve ya kolayına gelirse tüm baglantı ayarlarını silip tekrar baglantı ayarlarını yuklemek.
Bunuda denedim kardeşim.Bağlantı ayarlarınıda kontrol eettim.Bu skyfire N73 te çalıştıramadım ben bir türlü.![]()
n79 da yüklüyom sertifikahenüz geçerli değil süresidolmuş yada telefon ayarların bozuk diyo hmen telefonumun tarihini geri aldım olmadı birsürü denedim![]()
arkadaşlar n73 kullanıcısıyım.programı indirip tele kurdum.program çalışıyor fakat bir sorum olacak ?
ücretlendirme nasıL oluyor ne kadar fark ediyor bu programla ?
tşkler.....
n70 te bu pro.(skyfire) çalışmaz.tesekkurler emege saglik da n70de calisirmi..calisan program varsa onu yollar misiniz..
Skyfire jar uzantılı olan tarayıcısı varmı?
yada trident wt2 ye gore olan Skyfire varmı
Lütfen yardım Edin Telefon Skyfire actıgında Karşıma
Version1.5.0.15495
connecting
Yazısı Cıkıyor Ve öyle kalıyor Bu neden dolay Hiç bir siteyede Giremiyorum bunun cözümü nasıl
En az 10 kere silip tekrar kurdum hem tele hemde karta ama olmadı Telefonum N73 ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
arkadaşlar N82 var bende.. programı kurup çalıştırıyorum bağlatı ayarlarından wirelines ile bağlanıyorum.. sonra birşeyler oluyor ve şöyle bir uyarı ekranı çıkıyor
Error finding authentication
service
Place try again later
(10.102. ...)
birşeyler çıkıyor.. bunu nasıl halledebilirim teşk ederim..