Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

trinitol

Üye
en derin saygılarımla...
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
tşk..

craCaner

Üye
5730da çalşıtı youtube filan onlarıda açıyo videolar izlenebiliyo çok süper bişey emeğe saygı, teşekkürler

muratsim67

Üye
Bu programdan videoları donmadan izlemenin bir yolu varmı

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Bu programdan videoları donmadan izlemenin bir yolu varmı

baglantı hızının yuksek olması ve telefonunda arka fonda baska programın calısmaması ve ayrıca tel.de yuklu cok fazla programın olması gibi etkenler donmasını engelleyebilir. kolay gelsin

dmxyasin

dmxyasin

Üye
teşekkürler :oke:

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Teşekkürler..! :oke:

memolim83

memolim83

Üye
Bu yeni sürüm gerçek çok iyi ayrıca bunda ekran çözürlügü farketmiyor. N80 E60 gibi yüksek çözünürlüklü ekranlarda da çalışıyor.eski sürümleri çalışmıyordu.5800 dada denemek lazım Paylaşım için tesekkürler

ssteel

ssteel

Üye
N80 de 0.9 beta versiyonundan sonra bağlantı hatası vermeyen tek versiyon bu
ancak zoom in ve zoom out işlemleri sadece 1ve 3 tuşları ile yapılıyo bi sonraki versiyonda inş. düzeltilir

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Teşekkürler . :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sağolasın :oke:

dmxyasin

dmxyasin

Üye
teşekkürler.

lgv

Üye
n96 calıştıramıyorum

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
kamalaklar

kamalaklar

Üye
çok teşekkürler ^^

cihanlive

Üye
n81 model telefonuma yükledim ancak olmadı. Programı açıyorum kullanıcı sözleşmesini kabul edince protgramdan çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

achie

achie

Üye
n81 model telefonuma yükledim ancak olmadı. Programı açıyorum kullanıcı sözleşmesini kabul edince protgramdan çıkıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Aynı sorun bendede var sanırım firmware ile alakalı bi sorun,bir türlü başaramadım çalıştırmayı.

serhat_dogfb

Üye
1.5 versiyonunda youtube videolarını tam ekran izleyebileceğiz söyleniyordu.Hatta daha önceden verilmişti indirdim fakat sertifika hatası verdi. hac.kleme işini de becerememiştim.inşallah izleyebiliyoruzdur bunda.

quleman

Üye
teşekkürler eline sağlık

sweteer

Üye
slm tlfonum E71 skyfire programını tlfonuma yükledim youtube ve diger videoları oynatıyor fakat ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt