Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
trinitol
Üye
en derin saygılarımla...
teşekkürler
futbol123
Üye
tşk..
craCaner
Üye
5730da çalşıtı youtube filan onlarıda açıyo videolar izlenebiliyo çok süper bişey emeğe saygı, teşekkürler
muratsim67
Üye
Bu programdan videoları donmadan izlemenin bir yolu varmı
baglantı hızının yuksek olması ve telefonunda arka fonda baska programın calısmaması ve ayrıca tel.de yuklu cok fazla programın olması gibi etkenler donmasını engelleyebilir. kolay gelsin
dmxyasin
Üye
teşekkürler
gokberkgovercin
Üye
Teşekkürler..!
memolim83
Üye
Bu yeni sürüm gerçek çok iyi ayrıca bunda ekran çözürlügü farketmiyor. N80 E60 gibi yüksek çözünürlüklü ekranlarda da çalışıyor.eski sürümleri çalışmıyordu.5800 dada denemek lazım Paylaşım için tesekkürler
ssteel
Üye
N80 de 0.9 beta versiyonundan sonra bağlantı hatası vermeyen tek versiyon bu
ancak zoom in ve zoom out işlemleri sadece 1ve 3 tuşları ile yapılıyo bi sonraki versiyonda inş. düzeltilir
Aynı sorun bendede var sanırım firmware ile alakalı bi sorun,bir türlü başaramadım çalıştırmayı.
serhat_dogfb
Üye
1.5 versiyonunda youtube videolarını tam ekran izleyebileceğiz söyleniyordu.Hatta daha önceden verilmişti indirdim fakat sertifika hatası verdi. hac.kleme işini de becerememiştim.inşallah izleyebiliyoruzdur bunda.
quleman
Üye
teşekkürler eline sağlık
sweteer
Üye
slm tlfonum E71 skyfire programını tlfonuma yükledim youtube ve diger videoları oynatıyor fakat ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim