Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

gsad

Üye
5800 da çalışmıyor mu

taha2355688

Üye
söylermisiniz acaba sk fire wireless ilemi yoksa kontorlumu çalışır????

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
slm tlfonum E71 skyfire programını tlfonuma yükledim youtube ve diger videoları oynatıyor fakat ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim

programın ayarlarından mute yani sesin kapalıda mı olup olmadıgını kontrol edin, eger mute secenegi acık degilse, yandaki ses tuslarından yukarı tusuna basıp sesi acmayı deneyin. Eger bu yontemlerde işe yaramadıysa programı tekrar kurup bir onceki yontemelri tekrar deneyin.

5800 da çalışmıyor mu

buradaki program sürümu s60v3 ler için ve uyumsuzdur, sizin 5800 in sistemi s60v5 dir. 5800 a uyumlu sürümü aşagıdaki linkten çekebilirsin.

söylermisiniz acaba sk fire wireless ilemi yoksa kontorlumu çalışır????

Skyfire ı wireless ile de 3G ile de çalıştırabilirsin. GPRS/EDGE ile baglantı kurman sorunlu olur. Skyfire programı ücretsizdir. Sadece baglantı kurdugun şebeke parasını ödersin, (3G ile baglandıgında mesela)

olig

Üye
merhaba E51 de bu program çalışıyor mu acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.

bloodsheld

Üye
çin malı myphone m9 um war acaba calısırmı bu program...

askın06

Üye
arkadaslar ındırecegım skyfıre lınkını bır turlu bulamadım yardımcı olurmusunuz

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
merhaba E51 de bu program çalışıyor mu acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.

E51 de çalışır.

çin malı myphone m9 um war acaba calısırmı bu program...

malesef calışmaz. Senin telefonuna sadece java programalrı yükleyebilirsin.

arkadaslar ındırecegım skyfıre lınkını bır turlu bulamadım yardımcı olurmusunuz

Skyfire ı konunun ilk sayfasındaki ilk mesajın en alt bölümde bulunan eklenmiş dosyalar bölümünden indirebilirsin.

turla

turla

Üye
süper oldu klavyene saglık

n82 black te calışıyor süper hız

alonzo_masa

alonzo_masa

Üye
bu progrma ile telfona video indiriliyor mu?yardımcı olursanız sevinirim:hmmm:hmmm:hmmm

xxlaa

xxlaa

Üye
teşekkürler...

barkadi

Üye
N79 da yüklemeye çalıştım sertifika henüz geçerli değil, süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor ne yapmalıyım yardım pls ??

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
bu progrma ile telfona video indiriliyor mu?yardımcı olursanız sevinirim:hmmm:hmmm:hmmm

Skyfire ile internetten dosya indirebilirsin. Uzantın eger .avi , .mpeg , .mkv vb video dosyalarını mesela.

N79 da yüklemeye çalıştım sertifika henüz geçerli değil, süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor ne yapmalıyım yardım pls ??

telefonunun tarihini kontrol et. Muhtemelen yanlış.

barkadi

Üye
Eyw kardeş sağol

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N73 N80 E65 Te Son Sürüm Çalışmaz Lütfen Bu Modelleri Kaldırınız Test Ettim ...

piton13

piton13

Üye
kardeşim eline koluna saglıkta n79da çalışmıyo hata veriyo internet ayarlarını konturol edin diyo ve wlan dan bağlanıyorum herşeyim tamam dosya yöneticisinde skyfire adında bir dosya oluşuyo önceden orda skyfirenin ip adresı felan yazıyodu şimdik onlar yazmıyo bi yardımcı olurmusun kardeşim msn adresim [email protected] bu arada kardeşim eski sürümü elinde varsa mail ile bana gönderirsen sevinirim

scorefish

Üye
benim merak ettiğim konu şu; N79 telime ttnet tivibu kurup televizyon izlemek istiyorum. Acaba bu program sayesinde bunu başarabilir miyim?

maktas78

Üye
teşekkürler saol

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
teşekkürler N86 8mp de sorunsuz çalıştı

recep42

Üye
Başlangıçta "Acquiring data connection" yazıyor hiçbir şekilde anasayfaya ve diğer sayfalar bağlanmıyor.İlk kurduğumda facebook dahil her yere girebiliyordum ama şimdi bu hatayı alıyorum ve kullanamıyorum.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
N73 N80 E65 Te Son Sürüm Çalışmaz Lütfen Bu Modelleri Kaldırınız Test Ettim ...

dostum bende de E65 telefon var sorunsuz çalışıyor. Digerleri hakkında yorum yapamayacagım. Kolay gelsin.

kardeşim eline koluna saglıkta n79da çalışmıyo hata veriyo internet ayarlarını konturol edin diyo ve wlan dan bağlanıyorum herşeyim tamam dosya yöneticisinde skyfire adında bir dosya oluşuyo önceden orda skyfirenin ip adresı felan yazıyodu şimdik onlar yazmıyo bi yardımcı olurmusun kardeşim msn adresim [email protected] bu arada kardeşim eski sürümü elinde varsa mail ile bana gönderirsen sevinirim

silip tekrar telefon hafızana yükle. Tekrar olmazsa eger baglantı ayarlarında bir problem vardır. Skyfire acılırken mause u asagı dogru cekip menuden bir onceki baglantıyı hatırla secenegini kaldır de. ya da baska bir yontemde baglantı kurdugun ayarları silip tekrar baglantı ayarlarını yuklemek.

benim merak ettiğim konu şu; N79 telime ttnet tivibu kurup televizyon izlemek istiyorum. Acaba bu program sayesinde bunu başarabilir miyim?

tivibu için henuz bir program ya da uygulama çıkmadı. Ama şu da var skyfire da tivibu gibi silverlight destekli web üzerinden çalışabilir bir durum olursa bu da mumkun olacak.

Başlangıçta "Acquiring data connection" yazıyor hiçbir şekilde anasayfaya ve diğer sayfalar bağlanmıyor.İlk kurduğumda facebook dahil her yere girebiliyordum ama şimdi bu hatayı alıyorum ve kullanamıyorum.

Skyfire acılırken mause u asagı dogru cekip menuden bir onceki baglantıyı hatırla secenegini kaldır de. ya da baska bir yontemde baglantı kurdugun ayarları silip tekrar baglantı ayarlarını yuklemek. kolay gelsin.

Üst Alt