slm tlfonum E71 skyfire programını tlfonuma yükledim youtube ve diger videoları oynatıyor fakat ses çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim
5800 da çalışmıyor mu
söylermisiniz acaba sk fire wireless ilemi yoksa kontorlumu çalışır????
merhaba E51 de bu program çalışıyor mu acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.
çin malı myphone m9 um war acaba calısırmı bu program...
arkadaslar ındırecegım skyfıre lınkını bır turlu bulamadım yardımcı olurmusunuz
bu progrma ile telfona video indiriliyor mu?yardımcı olursanız sevinirim![]()
N79 da yüklemeye çalıştım sertifika henüz geçerli değil, süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor ne yapmalıyım yardım pls ??
N73 N80 E65 Te Son Sürüm Çalışmaz Lütfen Bu Modelleri Kaldırınız Test Ettim ...
kardeşim eline koluna saglıkta n79da çalışmıyo hata veriyo internet ayarlarını konturol edin diyo ve wlan dan bağlanıyorum herşeyim tamam dosya yöneticisinde skyfire adında bir dosya oluşuyo önceden orda skyfirenin ip adresı felan yazıyodu şimdik onlar yazmıyo bi yardımcı olurmusun kardeşim msn adresim [email protected] bu arada kardeşim eski sürümü elinde varsa mail ile bana gönderirsen sevinirim
benim merak ettiğim konu şu; N79 telime ttnet tivibu kurup televizyon izlemek istiyorum. Acaba bu program sayesinde bunu başarabilir miyim?
Başlangıçta "Acquiring data connection" yazıyor hiçbir şekilde anasayfaya ve diğer sayfalar bağlanmıyor.İlk kurduğumda facebook dahil her yere girebiliyordum ama şimdi bu hatayı alıyorum ve kullanamıyorum.