Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

ZulkarneynMS

Üye
Çok sağol.

arqadas

Üye
Baglantı kurdugun ag- şebeke ile ilgili bir problem var sanırım. Baglantı kuramıyor Skyfire ın serverlarına. Baglantı kurmaya çalıştıgın wireless agının ayarlarını kontrol et.

demişsin wifi modem zaten benim ağım normal kendi tarayıcısıyla girince açıyo
skyfire ile açınca conneting yazısında kalıyı 2versiondada aynı

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
demişsin wifi modem zaten benim ağım normal kendi tarayıcısıyla girince açıyo
skyfire ile açınca conneting yazısında kalıyı 2versiondada aynı

ben bunu
Error finding authentication
service
Place try again later
(10.102. ...)
için demiştim. cunku baglantı kurdugun şebeke skyfire ın serverlarına baglandırtmıyor.

ama sadece connecting yazısı cıkartıyorsa, skyfire ın menusunden baglantı ayarlarımı kayıt et secenegini kaldırıp baglantı kuracagın agı tekrar sormasını saglayıp, baglanmasını saglamak. Ayrıca eger aynı baglantı ayarlarının kopyaları varsa bu kopyaları( ***(01),***(2) vb kopya ayarları) silmelisn. Bu kopylar baglantı kurdugun zaman hata vermesini saglıyor.

haltie

haltie

Üye
teşekkürler telefon yazılımı güncelledim ilk yüklediğim prolardan biri :) :oke:

M3RTi

M3RTi

Üye
E63 de sorunsuz çalışıyor.

byreader

byreader

Üye
arkadaşlar n86 ya kurdum ve
Sorry. Skyfire cannot provide service in your country at this time.(4.3.2.1_3001)
die bi hata alıyorum acaba neden böyle yapıyor yardımcı olabilir misiniz ?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n86 ya kurdum ve
Sorry. Skyfire cannot provide service in your country at this time.(4.3.2.1_3001)
die bi hata alıyorum acaba neden böyle yapıyor yardımcı olabilir misiniz ?

baglantı kurdugun şebeke skyfire ın serverlarına baglandırtmıyor. Baglantı kurdugun sebeke ve ayarların ile ilgili problemin var.

oythun

Üye
Bu bağlanmama sorununu bende yaşıyorum, wifila bağlanmaya çalışıyorum fakat bağlanamıyorum, bir ayar yapmam gerekiyor mu?

zallas

Üye
ses sorunun nasıl halledebiliriz ya :/ ?

esrft

Üye
5800 da calısıyomu gardaş

alifur

alifur

Üye
Saolasın:)

eltanin

Üye
bunların .jar uzantılısı yok mu yaa

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Bu bağlanmama sorununu bende yaşıyorum, wifila bağlanmaya çalışıyorum fakat bağlanamıyorum, bir ayar yapmam gerekiyor mu?

silip tekrar yukleyin telefon hafızasına, kaydedilmiş baglantı ayarlarında sectiginiz baglanti nın kopya olmaması gerekli, ayrıca bazı telefonların yeni guncel yazılımlarında problemler var. Bu sorun halen devam ediyor.

ses sorunun nasıl halledebiliriz ya :/ ?

ayarlarda ses in mute olup olmadıgını kontrel edin, yandaki ses tuşlarını kullanarak ta sesi yukseltebilirsiniz. 0 tuşuna başıp ta direk sesi açıp kapatabilirsiniz.

5800 da calısıyomu gardaş

malesef çalışmaz, 5800 için ayrı bir versiyon bulunmakta buradaki sizin yazılım(v9.4) ile uyumlu degil.

bunların .jar uzantılısı yok mu yaa

malesef pro. nun sadece Symbian (.sis) versiyonu bulunmakta.

karababa12

karababa12

Üye
hımmmmmmmmmmm

Gonzi1

Üye
n73 e kurdum... connetting diyor... sonra ufak bi pencere açılıyor...

Cannot Connect To Skyfire

The network conneciotn felan diyor.

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
skyfire su sıralarda ulkemıze servıs saglamamaktadır seklınde uyarı verıyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar c:data/skyfire ıcındekını sılıp yerıne lınktekını koyarsanız skyfıre ulkemıze servıs saglayamıyor uyarısı cıkmayacaktır lınk bu

banab

Üye
dostum bende e71 var daha önce skyfire kurdum kullandım daha sonra açamaz oldum ve sildim şimdi tekrar kuramıyıyorum bazı linklerde dosya desteklenmiyor bazılarında ise hiç giremiyorum Bana yardımcı olursan cok seviniri

maytel

maytel

Üye
sagol

ISIMSIZ_GAZI

Üye
jar uzantılısı nezaman çıkacak bunun uyus oldum valla... triden w-t3fa aldım bolt browser yükledim ama hala netten video izliyemiyom.facede flash player istiyo youtubede tam video açarken teli resetliyo anlamadım gitti...
çözümü bilen varmı acaba???

smmugler

Üye
millyet bende sorry. skyfire cannot provide service in your country yazıyor ne yapmalıyım sanırım servis sadece amerika için geçerli proxy kullanıyorum falan yazmış yabancı sitelerdeki arkadaşlar ama bir de size sorayım

Üst Alt