Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

el_josephe

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu yen aldım jar uzantılı dosyayı attım desteklemyo dedi acl yardım edin nasıl program kuracağım bu telefona

--------------- Ekleme ---------------

cevap verecek kmse yok mu acaba :(

hhhgggffff

Üye
arkadaşlar yeni firmwire içinde neler var eskisine göre ne değişmiş tam olarak bilmiyorum eskdeyim ben bitane telefoncu buldum yeni versiyonu yüklerim dedi cumartesi gününe ama nekadar güvenilir olduğuyla ilgili şüphelerim var... desteğinizi bekliyorum iyi günler arkadaşlar...

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu yen aldım jar uzantılı dosyayı attım desteklemyo dedi acl yardım edin nasıl program kuracağım bu telefona

cevap verecek kmse yok mu acaba :(

bi yanlışlık olmalı .jar uzantılı oyunları destekliyo bide .jad dosyasıyla beraber kurarsan daa ii olur

kemaltut

kemaltut

Üye
cmr1111;2071654]bnde de war bir tane telefon harbiden çok güzel yaklaşık 4-5 ayıdr kullanıorum ve coq memnunum büraz usttekı arkadaşın dedıgı gıbı jar uzantılı java oyunlarını kura bılıoruz bu siteden arama butonuna (240x320 dokunmatik oyunları) yazıyoruz ve oyunlar cıkıor bn telefonuma yaklaşık 100-150 tane oyun yukledım 4gb lik hafıza kartı war hala daha tık demedi =) telefonda çözemegiğiniz bir ozellık warsa sora bılrısız sızın ıcın elımden gelenı yapabılırım =) telefonun kurdu oldum =)

fakat msn yuklemek ıstıyorum bır tek onu bılmıorum msn yuklemıs ismini bilen biri warsa lütfen yazsın =)[/QUOTE]

Selam CMR telefona once ınternet aboneliği alıyorsun cıhazınızdan googleye girip e buddy sitesini aratıyorsun ana sayfada ilk çıkan linke tıklayıp msn yuklıyebılıyorsun saygılar

furkan1190

Üye
bana oyun lasım ark.larrr :D

hhhgggffff

Üye
arkadaşlar mutlaka bu forumda versiyon güncelleyen arkadaşlar vardır biri olumlu olumsuz cevap versin artık gözünüzü seveyim ya eskisiyle yenisi arasında ki farklar nelerbitek üstte iki sekme v ar onu biliyoruz başka....

tamam herşeyi geçtim üzerindeki versiyonu nasıl öğreniriz arkadaşlar desteğinizi bekliyorum...

untouchables221

Üye
*#1234# yaparsan versiyonu öğrenebilirsin.

crımınal

Üye
arkadaşlar ebbudyin sitesine girdiğmizde s5603 için yok s5600 için olan dosyası var onu ben denedim telefonda açılmıyor

spawn_35

Üye
bende yaklaşık 5 ayır kullanıyorum ve telefon çok güzel herkese tavsiye edebilirim.

telefonunuza msn yüklemek için ebuddy yüklemeniz lazım ancak ebuddyin sitesinde s5603 yok bu yüzden s5233 starı seçin o zaman yüklemiş olursunuz. birde çeketiğiniz fotoğrafı masaüstüne koyabiliyorsunuz bunun için widget menüsünden programı bulmanız lazım ismini yazmıyor ama şekli paptya fotoğrafı olan bi widget ordan fotoğrafı masaüstü resmi yapabiliyorsunuz.

not : masaüstüne koyacağanız fotoğrafın pixelini düşürmeniz lazım

herhangi bi sorun veya bilgi için bana pm atabilirsinz.

by_boomerang

by_boomerang

Üye
*#1234# yaparsan versiyonu öğrenebilirsin.

bende yeni aranıza katıldım teli kullanalı 2 ay oldu ancak sadece sms çekmek için kullandım(öyleki 71,000 sms olmuş :yuru)
versiyona baktım da güncel versiyonu ne acaba su andaki?

untouchables221

Üye
bende yeni aranıza katıldım teli kullanalı 2 ay oldu ancak sadece sms çekmek için kullandım(öyleki 71,000 sms olmuş :yuru)
versiyona baktım da güncel versiyonu ne acaba su andaki?

S5603JVIH1 den daha günceli yok sanırım. varsada ben görmedim :)

ghost_685

Üye
ya arkadaslar bendede S5603 var.. Tlefonun kendısınde facebkk - youtube - google falan war herneyse face'ye qirebiliorm ama diqer hanqi sayfa olursa olsun qiremıorm neden ya =(

Bendede bu telefondan war telefonun sürümüne baktım.. S5603JTIG2 yazıo bu sürüM en son qünceL sürüM mü ?

kemaltut

kemaltut

Üye
bendekide S5603JVIH1 kodlu faturası da 11/09 tarihli

ya arkadaslar bendede S5603 var.. Tlefonun kendısınde facebkk - youtube - google falan war herneyse face'ye qirebiliorm ama diqer hanqi sayfa olursa olsun qiremıorm neden ya =(

Benface ve youtube sitelerindeki videoları izleyemiyorum bold ve opera programlarının ıkısındede vıdeo ızlenmıyor
izleyebilen lurfen yardım etsın baska bir konu ise mobil tv ücreti ne kadar bilgisi olan varmı s5603 de goruntu kalıtesi cok dusuk nasıl yukseltebiliriz yardım rica ediyorum saygılar.

untouchables221

Üye
ben bi tek youtube dan video izleyebiliyorum. bazıları face için yakınmış ama ordan izleyebilen zaten yokki. youtube için opera+vod ayarları+dns gibi değişiklikler yapmak lazım. ör: benim vod ayarı avea mobilvizyonken ben avea gprs falan seçtim. ve bu profilin gelişmiş ayarlarından dns sunucusunu elle girdim. hani şu 4 ile başlayan adresler vardı onları girdim. ve birde opera kurdum. hepsi bu.

mertmert111

Üye
ben alalı bu telefonu 6 ay oldu ve cok memnunum arkadasım kamerasıyla zoom yapamadını soyledı zoom yapabılmek ıcın ayarlar bolumunden kameranın cozunurlugunu dusurmen gerekıor ne kadar dusurursen cozunurlugu o kadar zoom yapabılırsın

exelance80

Üye
Ya arkadaşlar en telefonu dün aldım ( 11.03.2010 ) Ondan önce samsung d900i vardı, o telefondan vıdeolar cekmstm baya vıdeom vardı. şmdi bu telefonda d900iden cekılen vıdeoları desteklenmeyen ıcerık olarak gösterıo ve acmıo . halbukı ıkısınınde megapıkselı 3.2 =S =S Neden böle oldu anlamadım ... Bu arada telefon çok qzL ben çok bqendm tavsıye ederm almak ısteyenlere ...

maygun999

Üye
telefonun çözünürlüğünü düşürünce zum yapıyor

turka86

Üye
arkadaşlar telefonu alalı baya oldu telefona aşırı derece oyun ve uygulamalar yüklemiştim daha sonra yavaşladığı için silmek istedim bütün uygulamaları yanlışlıkla sildim ve silmeden önce youtube videolarını izleyebiliyordum sildikten sonra youtubede video izlemeye çalıştığımda "desteklenmeyen çözünürlük" diye bir yazı geliyor ve videolar açılmıyor bana acaba telefonun ilk alındığında hangi uygulamalar ve oyunlar vardı söyleyebilirmisiniz tekrar geri yükleme yapmak istiyorum tabi bulabilirsem veya bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum

özge73

Üye
ses ayarının olduqu yerden zoom yapılıyo

yha arkadaşlar ben s5603 tema ve oyun yükleyemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

tatar_01

Üye
getjar diye bi site telefonun markasını modelini yazın ona uygun oyunları çıkarıyor

Üst Alt