Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

guero

guero

Üye
listede " euro2 turkey red " yok :d: baska bişi kursam çok kötü şeyler olur mu ? :hmmm

Ben Black kullanıcıydım Bu hack yöntemini anlatılanlara göre yaptım sorunsuz çok kısa bi sürede hallettim.şuan telefonu kullanıyorum navifirm de Blue vardı onu seçtim.Ho duruyo kırmızı blue felan farketmez flashlayın ama dikkatli olun ve eksik bişey yapmayın en önemlisi telefon local moda geçme aşamasında PC ile telefonunuuzun bağlantısını asla kopmamasına dikkat edin.Hepsi O Kadarcık.

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol dostum ama bu kadar pahalı bi oyuncağı riske atmaya değmez ne fark edecekki zaten her şeyi alıyo telefon :D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
riskle alakası yok dostum sadece söyleneleri doğru şekilde yapın yeter başka şekilde imei vererek sertifika almak gerkeir ki asıl risk işte bu verdiğin imeinin kopyalanıp başka tellerde kullanılmayacağı ne malum nasıl güvenile biliyor bu opda olsun imobile olsun veya benzeri sertifika veren siteler olsun

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
ya şu jaf dosyasını rapidshareden başka biryre upload edemezmisiniz

mörjü

mörjü

Üye
kardesım güzel bı anlatım olmus harıkasın varya cok detaylı anlatmıssın saol kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarmak SAYGILARRRRRRR...

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
box driver not installed hatası alıyorum xS

camecula

camecula

Üye
Güzel anlatım ellerine sağlık gayet ayrıntılı ve açık olmuş fakat bende helloox'u bekleme taraftarıyım :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
helloxun yeni sürümü çıkacak mı bakalım herkes onu bekliyu ama yeni versiyonların hacklenemediğini söylemiş bu yüzden hackli versiyonlarda kalınmasını söylemix hellox

--------------- Ekleme ---------------

al kardeşim sana jaf win 7 kullanıyosan uyumluluk modunda xp servis pack 2 de yüklw

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bu da ufs dosyaları bunuda C: windows system 32 nin içine atıcaksın box driver not installed hatası vermemesi için

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
arkadaşlar 5800 red v40 Türkçe navifirm de Euro2 RED^0559066^ olarak var =) buyrun

mekanik

Üye
keşke signed oyunları arayan arkadaşlar bunu okusalar...

fatih82

fatih82

Üye
Teşekkürler en sonunda 5800 hacked hemde modifiyeli versiyon birde şöyle bir fikrim var bu konuda anlatıldığı gibi v31.0.101 i indirip tele yükleyip daha sonra hack etmeyi denesek ve daha sonra nss ile güncelleyip bu şekilde teli hack lı kulllansak olurmu sayın ustalarım fikirlerinizi bekliyorum

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bence olmaz olsaydı zaten versiyon 40 hacklemek için o kadar uğraşılmazdı neden millet habire çıkan versiyonları hackleyip dursunlar ki hellox çoğu telde kurulu idi versiyon 40 gelmesi ile beraber hellox aktifliğini kaybetti olmaz zannetmiyorum mantıklı düşünürsek bence olmaz

guero

guero

Üye
Arkadaşlar box installed ve driver hatası önemli deil bendede verdi ama sorunsuz hack yapılabiliyor o dosyalar şart deil önemli olan navifirm dosyalarını doğru yere atmanız ve jaf exe yi kurmanız başka bişey yok tırsmayada gerek yok ben yaptım gayetiyy black idi benimki blue oldu ve hoş duruyo.

fatih82

fatih82

Üye
peki bunu deneyen oldumu ben modifiyeli yazilimi yukledikten sonra aklima geldi deneyemedim ancak denemeye caliscam

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
Naviden dosyaları indirdim.C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasörlerini oluşturup indirdiğim dosyaların tamamını RM-356 nın içerisine kopyaladım.RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx dosyasının yeni halini indirdim ve RM-356 klasörünün içerisine kopyaladım ve eskisini yenisi ile değiştirdim.Sonra JAF emulatörü kurdum.Sonra telefonum açıkken usbden bilgisayara bağladım.Ardından emulatörü çalıştırdım.Bunu yaptığında şöyle bir uyarı verdi :BOX DRIVER NOT INSTALLED ama yine de program çalıştı.Ardından GO tuşuna tıkladım.Açılan pencereden BB5 i seçip manual flash ve dead usb yi en sonda useini yi seçtiğimde bir liste çıktı karşıma.Buradan söylenildiği haliyle telefon modelini seçtiğimde son olarak şöyle yazdı ve denildiği gibi yeşil lambalar yanmadı.

Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Bendede yeşil lambalar yanmıyor.Lütfen yardım edin

mathman20

Üye
Bendede yeşil lambalar yanmıyor.Lütfen yardım edin

ini sorunu olanlar(ini sorunu çözüldü)

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denerseniz sorun çözülecektir.

gafur

Üye
aynen uyguladım sorun yok gibi sadece ben tekrar eski orjinal yazılıma nasıl döneceğim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Böyle bir hata alııyorum nerde sorun var?

mathman20

Üye
Böyle bir hata alııyorum nerde sorun var?

Birinci problem için

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denerseniz sorun çözülecektir.

İkinci uyarı için ok deyip devam edin sorun yok.

guero

guero

Üye
Ayrıca verdiğin resimde .ini kutucuğu işaretli deil neden orayı işaretlemedin orayı işaretleyip belirtilen klasörlerin her ikisinede navifirmden indirdiğin dosyaları kopyala.

Üst Alt