Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 güncelleme yaptım ama telefon kırmızı güncelleme mavi yardım edermisiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kelepche22
Üye
Konu Sahibi
5800 güncelleme yaptım ama telefon kırmızı güncelleme mavi yardım edermisiniz ?
telefonumu güncelledim verilen kodların mavi olanını yazıp cracklemişim ve mavi olanın menüsünü yüklemiş ama telefonum kırmızı bi yardım edermisnz acaba .. ?
bu ne demek nasıl yapacaz bilgi verirmisin bende son güncellemeyi yaptım bir yerde hata verdi simdi ekranın döndüğünü anlamıyor büyük ekranda klavye kullanamıyorum güncellemeyi geri almam lazım
ylmz.fatih
Üye
Sen panik yapmışsın sakin ol öncelikle. Versiyonu geri atmak gibi bir şansın var ama telefonun hayatını söndürürsün eski performasının yarısını bile alamazsın o yüzden bunu geç. Nemesis Suite ile telefonun Product code'unu değiştir ve v50 yada en son hangi sürümü attıysan onu tekrar at hatta v40'da falansan v50'yi doğru kodla at. Nemesis'i daha önce kullanan birisinden yardım isteyebilirsin yada bunu anlatan konulara bakabilirsin. Kolay çözülebilir bir problem rahat ol (Söylediğime bakma bana olsa ortalığı ayağa kaldırmıştım çoktan ).
yuXeXescaner
Üye
bu yeni çıkan kırmızılar v50 yi bulup yüklermi yoksa mal mal beklermiyiz.. resmi yollardan gelsin diye v31 şu anda telefonun yazılımı...
Eğer bizim yaptığımız RESMİ YOL DEĞİLSE NOKİA YASADIŞI İŞ YAPIYOR demektir. Çünkü ben Telefonumu NokiaClubCare noktalarından birinde güncelletiyorum her defasında ve mavi olan telefonuma siyah yükleme yapıyorlar Daha doğrusu nokiaclubcare noktalarında genelde siyah indirilip tüm telefonlara kuruluyor adamlar her telefona uygun renkle uğraşmıyor. Sonuçta siyah maviye de gidiyor kırmızıya da =)