Mujde 3gs Jailbreak cikti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
ck saol ck hızlı cvp veriosn formatını elle deiştirdim işe yaradı =)
ama gene hata verdi snn telefonun ztn jb yplmış die fln smdi o orjinal surumu yukluo bklm nolcak xD
bak hata da bu =)

--------------- Ekleme ---------------

gne olmadı :S tel jb lenmiş ama bi app. yklemeye kalktıımda (store haricinde bi yerden) 0xE8008001 hatasını verio :S

hata degil bu i understand diceksin tickli yere basip devam etceksin sanirim senin gozunu korkutmus bu sayfanin cikisi:hmmm

bırde yurt dışında gelen 3gs ler için de çıksa ne guzel olurdu :))
benım 3gs kılıtlendı saolsun bu sıtedekı arkadaşlar yardımçı oldular ama bu jailbrak sadece turkıye dı tlfnlar için gecerli dört güzlen yurt dışından gelen 3gs için jailbreak beklıyoruz emeklerınız için teşekurler

arkadaslar en yurt disinda ikamet ediyorum zaten viyanadayim avusturyada eger cikarsa benim burda hebrim olur cunku buyuk bi gsm sirketinin bilgisayar operatorlugunu yapiorum kuskunuz olmasi cikar cikmaz ben bildigirim burdan sadece suan aldigimiz haberler bundan ibaret

Arkadaslar bu bir jailbreak degildir,daha önceden jailbreakli telefonlara yüklenebilir ancak.
Custom firmwarenin manasida budur zaten.
Eger jailbrekli olmayanlar bunu denerse tekrar geri dönüsü olmaz ve mecburen telefonlarini 3.1.3 orijinal FW ile restore etmek zorunda kalirlar

Ben bunu burada millete yardimci olsun diye sunan arkadasa saygisizlik yada cok bilmislik manasinda degil bir uyari olarar yazayom dedim,cünkü bazen yaptigimiz yanluslar geri dönüsü olmayan hatalar dogurabiliyor.
1-Custom firmware sadece jailbreakli telefonlara yüklenir

2-3-1-3 te unlock olmadigi icin bunu telefonu unlock olmayan ve boot problemi olan arkadaslarin kesinlikle kullanmamasi gerekir.

3-custom firmwareyi windows isletim sisteminde sn0wbreze maclerde pwange tooll ile yapabilirsiniz

peki 3gslere jailbreak varmi bunuda buradan takip edebilirsinz.

http://www.maxicep.com/iphone-3g-destek-yardim/3-gs-3-1-3-blackra1n-sorunu-yardim-lutfen-309267.html

arkadasim yazdigimi okursan saten suan 2g ve 3g ler custom firmvware le yuklenebilio 3.1.3 cunku onlarim islemcilerinin 3gs kadar iyi olmadigini goruorus 3gs in kirilmasi zor ama custom firmware yuklenirken hata vermesse sanki itunesdan telefonu rostore edilmis sekilde yuklenebiliyor

sadıkov kardeşim fazla anlamdıgım için yurt dışı dıyom sen tlfnu gene yapmışsın benımkı hıç acılmıyor sadece acıl arama ve usb fısı sureklı takılı guzukuyor ne yapmam lazım

sbu moda al telefonunu ole bagla ben onuda yazmistim nasil alincagini videolu osamn gozukur merak etme elmada takilsa bile

sadikov

Üye
arkadasim yazdigimi okursan saten suan 2g ve 3g ler custom firmvware le yuklenebilio 3.1.3 cunku onlarim islemcilerinin 3gs kadar iyi olmadigini goruorus 3gs in kirilmasi zor ama custom firmware yuklenirken hata vermesse sanki itunesdan telefonu rostore edilmis sekilde yuklenebiliyor
Custom firmwareler sadece jailbreakli telefonlara yüklenebilir.Önceden jailbreakli olmayan telefona custom yüklenemez.
3.1.3 3g ler icin jailbreak mevcut fakat unlock hicbirine yok.3GS lerde 3.1.3 yüklemenim yada 3.1.3 e yükseltmenin 2 yolu
1-telefon önceden 3-1-2 veya alt bir sürümde jailbreakli olacak
2-Eger telefon 3..1.3 ile restore edilmis ve database 05.12 olmussa cydia saurikte önceden 3-1-2 SSH kaydi yapanlar 3.1.2 ye geri dönüp telefonu jailbreak yapabilir,dolayisi ile 3.1.2 de unlock da mevcut unlockda yapabilir.
Saygilarimla

abdullahsalam

Üye
50 tane forumda aynı kelimesi kelimesine yazıyo :) ama olmuyo hatta 2 gün önce denedim tamamen kalbi duruyodu cihazın :) direk sitesinden yeniden restore ettimde kurtardım

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
50 tane forumda aynı kelimesi kelimesine yazıyo :) ama olmuyo hatta 2 gün önce denedim tamamen kalbi duruyodu cihazın :) direk sitesinden yeniden restore ettimde kurtardım

arkadaslar sadece bana ulasan bilgileri ben burda paylasiyorum sizlere yardimci olabilmek icin eger sorunuzu cozuosa ne mutlu bana

GOLFÇÜ39

Üye
selam arkadaşlar yeni üyeyim.3gs 16 GBlık aldım,app store den free olanları indirebiliyorum,benim cihazım jailbreaklı mı oluyo?
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

celal21d

celal21d

Üye
tlfnum 3gs 16gb dır fransadan gelme pasaporta işlenmiştir 20 gun falan kulandım ınternetten ıtunes programını ındırdım muzık falan atarım dıye ılk ıtunese bağlanışımda dovlan yazı çıktı bende tlfn dan bılgısayara muzık atıyor zanettım :))bayagı surdu bende neden gec resımlerı atıyor dıyordum sonra tlfnun ekranında acıl arama ve usb fısı sureklı takılı guzukuyor anlayanlara sordum bana 3.1.3. yuklemışsın dedı afyonda 3 tane ıyı telefoncuya guturdum bırde ıphone servısıydı sonuçta yapamadılar bır abım var oda ıyı anlıyor tlfn ona bıraktım 3.1.3 den dunuş için eskıye dunderemedık normal menuyude getırebılsek gerısını yapar ama ne gerıye getırebıloruz ne de 3.1.3. çu aca bılıyoruz ne yaptıksa acıl arama ve usb fışı takılı guzukuyor derdım bu guzel kardeşim bırde benım tlfn 29 haftatan sonraymış 2009 ya kasım ayı yada aralık ayında alınmış
şimdiden teşekurler

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
tlfnum 3gs 16gb dır fransadan gelme pasaporta işlenmiştir 20 gun falan kulandım ınternetten ıtunes programını ındırdım muzık falan atarım dıye ılk ıtunese bağlanışımda dovlan yazı çıktı bende tlfn dan bılgısayara muzık atıyor zanettım :))bayagı surdu bende neden gec resımlerı atıyor dıyordum sonra tlfnun ekranında acıl arama ve usb fısı sureklı takılı guzukuyor anlayanlara sordum bana 3.1.3. yuklemışsın dedı afyonda 3 tane ıyı telefoncuya guturdum bırde ıphone servısıydı sonuçta yapamadılar bır abım var oda ıyı anlıyor tlfn ona bıraktım 3.1.3 den dunuş için eskıye dunderemedık normal menuyude getırebılsek gerısını yapar ama ne gerıye getırebıloruz ne de 3.1.3. çu aca bılıyoruz ne yaptıksa acıl arama ve usb fışı takılı guzukuyor derdım bu guzel kardeşim bırde benım tlfn 29 haftatan sonraymış 2009 ya kasım ayı yada aralık ayında alınmış
şimdiden teşekurler

oncelikle gecmis olsun diliyorum arkadasim dfu mod denilen bir mod var ona al ve yeniden yukle eger acilmiyorsa costum firmwareler var onlari indir ve yeniden yukle telefonunun acilmamasinin sebebi telefonu kayit ettirmemisde olman olabilir downgrade yapilamiyor 3gslerde cunku hata verio ama daha onceden jailbreak yapildiysa sana gondercegim videodan izliyip yapmaya calisabilirsin snowbreeze ile yapabilirsin
buda link;

maverick61ts

maverick61ts

Üye
hata degil bu i understand diceksin tickli yere basip devam etceksin sanirim senin gozunu korkutmus bu sayfanin cikisi:hmmm

ya gözümü korkutmasından deil dediklerini yptım snra yükleme fln yptı ama genede bu forumdan indirdiiim programları yüklemio :S bişeyi eksik mi yapıyorum anlamadım :S

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
ya gözümü korkutmasından deil dediklerini yptım snra yükleme fln yptı ama genede bu forumdan indirdiiim programları yüklemio :S bişeyi eksik mi yapıyorum anlamadım :S

evet eksik yapmis olabilirisin bunun videosunu izle tam tamina o sana asama asama yardimci olcaktir

baris3545

Üye
simple da 3,1,2 seç diyor expert te 3,1,3 _____? anlamadım yanlışlık mı var acaba ?

aynen dediğini yaptım olmadı.... :((

olmuyooooooorrrrrrrrr....................

maverick61ts

maverick61ts

Üye
cok saol da anlatımınla video pek uyuşmuo xD

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar inaninki elimden geleni yapiroum suan video ile birebir gidilince oluo nasil islem yaptiginizi bilemiorum ama tam video formatinda giderseniz eminim ki sorununuz hal olcaktir

serhat00

serhat00

Üye
hadi gounuz aydin 3gsliler

maverick61ts

maverick61ts

Üye
arkadaslar inaninki elimden geleni yapiroum suan video ile birebir gidilince oluo nasil islem yaptiginizi bilemiorum ama tam video formatinda giderseniz eminim ki sorununuz hal olcaktir
öle diyosunda videoda bi yerde download kısmında refresh e bastıgında büssürü sonuc cıkıo bnde ise aranan sonuc bulunamadı yazıo alakasız 3-4 şey cıkıo :S

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
öle diyosunda videoda bi yerde download kısmında refresh e bastıgında büssürü sonuc cıkıo bnde ise aranan sonuc bulunamadı yazıo alakasız 3-4 şey cıkıo :S

hmm acaba yasakli site gibi bir sekilde engel olabilirmi biliosun youtube turkiyede yasak avrupada deil ayni o sekildeki gibi acaba turkiyede de ben burdanlink atacim bi arastirim ok

maverick61ts

maverick61ts

Üye
hmm acaba yasakli site gibi bir sekilde engel olabilirmi biliosun youtube turkiyede yasak avrupada deil ayni o sekildeki gibi acaba turkiyede de ben burdanlink atacim bi arastirim ok
yasak olamaz dns nin ip sini deiştirdm bn =) giriorum her yere de ordaki linkler ckmıo bnde :S

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
yasak olamaz dns nin ip sini deiştirdm bn =) giriorum her yere de ordaki linkler ckmıo bnde :S

peki sorun ondan kaynaklaniyo olabilirmi cunku burda bi cok kisi yapmis halletim diyenler filan oldu acaba ip adresi uzerinden senin hata verio olabilirimi?

maverick61ts

maverick61ts

Üye

thelastefe

Üye
snowbreeze indiriyorum çalışmıyor neden olbilir

Üst Alt