Mujde 3gs Jailbreak cikti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mancenn

Üye
meraba arkadaşlar telefonumun jailbreak lı oldugumu nasıl anlarım yenı aldım ben cıhazımı turkcell 3gs 32 gb

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim eger sifir aldiysan kesinlikle jailbreakli degildir ikinci el aldiysanda eger icinde cydia programi yukluyse ondan anlarsin cydia ayni iphoneun un menu icaonlarindan birtanesi gibi gorunuo

zed313

zed313

Üye
arkadasim eger sifir aldiysan kesinlikle jailbreakli degildir ikinci el aldiysanda eger icinde cydia programi yukluyse ondan anlarsin cydia ayni iphoneun un menu icaonlarindan birtanesi gibi gorunuo
yada paralı oyun çoksa menüde : DDD

wiceroy

Üye
selam arkadaşlar kusura bakmayın acemiyim buitunes u açıp iphone u bağlayıp Shift+restore nasıl yapılıyor acıklarsanız sevinirim saygılarımla

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar kusura bakmayın acemiyim buitunes u açıp iphone u bağlayıp Shift+restore nasıl yapılıyor acıklarsanız sevinirim saygılarımla

i tunes i acisun arkadasim daha sonra shift tusuna basili tutarken orda restore yazan bir kutucuk var i tunesin icinde iphonunu bagladiginda iphone simgesine tikladiginda onune geliyor iste restore ve shift tusuna bastiginda sana dosya sectirmene imkan veriyor istedigin firmware versiyonunu yuklemen icin

wiceroy

Üye
i tunes i acisun arkadasim daha sonra shift tusuna basili tutarken orda restore yazan bir kutucuk var i tunesin icinde iphonunu bagladiginda iphone simgesine tikladiginda onune geliyor iste restore ve shift tusuna bastiginda sana dosya sectirmene imkan veriyor istedigin firmware versiyonunu yuklemen icin

çok tesekkur ederım arkadasım:oke:

Captainsmith

Üye
dostum aman 3.1.3 yapiim deme shift + restore yi sormuşunda :D

wiceroy

Üye
selam benim 3 gs 3.1.3 her sim kartı denedim çalısıyor sorun yok fakat bazı programları atamıyorum acaba Jalibreak yapmadığımdan mı ? ÖRNEK: İGO MAP dosyasını atamadım...bilen arkadaşlardan yardım

skywalker737

Üye
eğer itunes üzerinden para verip almadıysan jailbreak yapmadan o yazılımları yükleyemezsin.

Captainsmith

Üye
ya birader şu konuyu güncelleyip durmayın listede heyecanlanıoruz yaa neyin tartışmasını yapıyonuz hala millet eli kulağında beklio 3gs 3.1.3 jailbreak için orda en başta müjde jailbreak çıktıııı!!!! die bişi çıktı nereye çıktı alla alla herkesin işine yarıyabilicek olan şeleri yazın oraya :O

Üst Alt