UNICORNDREAMS
Üye
ck saol ck hızlı cvp veriosn formatını elle deiştirdim işe yaradı =)
ama gene hata verdi snn telefonun ztn jb yplmış die fln smdi o orjinal surumu yukluo bklm nolcak xD
bak hata da bu =)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
gne olmadı :S tel jb lenmiş ama bi app. yklemeye kalktıımda (store haricinde bi yerden) 0xE8008001 hatasını verio :S
hata degil bu i understand diceksin tickli yere basip devam etceksin sanirim senin gozunu korkutmus bu sayfanin cikisi

bırde yurt dışında gelen 3gs ler için de çıksa ne guzel olurdu)
benım 3gs kılıtlendı saolsun bu sıtedekı arkadaşlar yardımçı oldular ama bu jailbrak sadece turkıye dı tlfnlar için gecerli dört güzlen yurt dışından gelen 3gs için jailbreak beklıyoruz emeklerınız için teşekurler
arkadaslar en yurt disinda ikamet ediyorum zaten viyanadayim avusturyada eger cikarsa benim burda hebrim olur cunku buyuk bi gsm sirketinin bilgisayar operatorlugunu yapiorum kuskunuz olmasi cikar cikmaz ben bildigirim burdan sadece suan aldigimiz haberler bundan ibaret
Arkadaslar bu bir jailbreak degildir,daha önceden jailbreakli telefonlara yüklenebilir ancak.
Custom firmwarenin manasida budur zaten.
Eger jailbrekli olmayanlar bunu denerse tekrar geri dönüsü olmaz ve mecburen telefonlarini 3.1.3 orijinal FW ile restore etmek zorunda kalirlar
Ben bunu burada millete yardimci olsun diye sunan arkadasa saygisizlik yada cok bilmislik manasinda degil bir uyari olarar yazayom dedim,cünkü bazen yaptigimiz yanluslar geri dönüsü olmayan hatalar dogurabiliyor.
1-Custom firmware sadece jailbreakli telefonlara yüklenir
2-3-1-3 te unlock olmadigi icin bunu telefonu unlock olmayan ve boot problemi olan arkadaslarin kesinlikle kullanmamasi gerekir.
3-custom firmwareyi windows isletim sisteminde sn0wbreze maclerde pwange tooll ile yapabilirsiniz
peki 3gslere jailbreak varmi bunuda buradan takip edebilirsinz.
http://www.maxicep.com/iphone-3g-destek-yardim/3-gs-3-1-3-blackra1n-sorunu-yardim-lutfen-309267.html
arkadasim yazdigimi okursan saten suan 2g ve 3g ler custom firmvware le yuklenebilio 3.1.3 cunku onlarim islemcilerinin 3gs kadar iyi olmadigini goruorus 3gs in kirilmasi zor ama custom firmware yuklenirken hata vermesse sanki itunesdan telefonu rostore edilmis sekilde yuklenebiliyor
sadıkov kardeşim fazla anlamdıgım için yurt dışı dıyom sen tlfnu gene yapmışsın benımkı hıç acılmıyor sadece acıl arama ve usb fısı sureklı takılı guzukuyor ne yapmam lazım
sbu moda al telefonunu ole bagla ben onuda yazmistim nasil alincagini videolu osamn gozukur merak etme elmada takilsa bile
)
(