Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

musakurel

Üye
Mrb kardeş telefonu setifika ettirdiğinde basına bi bela acılırmı .mesela tel bozuldu garantiye verdin telefon sertifikalanmış gibi bişey olurmu .yani sertifika yapmak güvencelimi?

dj_akreppp

Üye
slm arkadaslar ben nokia 5800 için ebuddy arıyorum aslında buldum ama yarım ekran tam ekran nasıl olabilir yardımcı olursanız sevinirim

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Mrb kardeş telefonu setifika ettirdiğinde basına bi bela acılırmı .mesela tel bozuldu garantiye verdin telefon sertifikalanmış gibi bişey olurmu .yani sertifika yapmak güvencelimi?
garantiye herhangi bir etki yapmaz merak etme...problem yok...

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaslar ben nokia 5800 için ebuddy arıyorum aslında buldum ama yarım ekran tam ekran nasıl olabilir yardımcı olursanız sevinirim

ovi den yada bulduğun yerden ındır programı telefona kur daha sonra şu adımları izle

1-ayarlar
2-uygulama yöneticisi
3-yüklü uygulamalar
4- ebuddy üstüne gel
5-seçenekler
6-süit ayarları
7-ekran üstü klavye-kapalı yap o kadar...güle güle kullan...tşk rü cok görmeyelim.

5800 vide kayıt kamera kitlenme sorununu nasıl çözebilirim

hard format...

1-telefon kapalı iken arama tuşu (yeşil)
2-kapatma tuşu (kırmızı)
3- fotoğraf cekme tuşu
4-telefonu acıp kapatma tuşu na sırasıyla basıyoruz ve basılı tutuyoruz

15-20 sanıye boyunca basılı tut ekrana pin kodu gelene kadar...o kadar.

5800 Fun Club'da belirtildiği gibi 0579269 olan product codumu NSS ile 0559083 Euro2 Turkey Red e değiştirdim. ama NSU ile yazılımı güncellemeye çalıştığımda "Cihaz yazılımınız zaten güncel. İsterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diye bir mesaj veriyor. farklı bir product kod mu kullanmam gerekiyor ? 5800 red kullanmaktayım

telefonunun kararsız calısmasını istemıyorsan kendı kodu ile yanı kırmızısıysa kırmızı sıyahsa sıyah kodla yukle farklı bır renk yuklersen telefona kararsız calısabılıo bilgine ayrıca bunların hıcbırını yapmaya gerek yok gıbıme gelıyo zamanla yanı senın telefonunun product koduna guncelleme cıkınca görüceksın ama sen ben bekleyemem dıyorsan yöntemlerden uygun bırıyle dene...kolay gelsın.

sorun 1; hocam ben telefonu alalı 1.5 ay oldu ilk aldığımda 80mb gibi bir telefon hafızası vardı bu daha sonra program yükleye yükleye azaldı tabi ama sonra yüklediğim bütün programları kaldırdım şimdi maximum 45mb oluyor x-plore yükledim gizli dosyaları falan açtım ama o dosyalar da acaip karmaşık hangisini sileceğimi bilemedim şu tel hafızasını nasıl boşaltabilirim?

Sorun 2; telefonun masaüstünde altta 2 tane kare var biri sayı menüsü diğeri de rehber bende bu 2 kare üzerine dokunmakla çalışmıyor ev ekrenı temasını rehber moduna geğirdiğimde çalışıyor fakat o zaman da görüntü kötü oluyor temel olarak kullanıyordum ev ekranını ama artık zorunlu rehber olarak kullanıyorum

senın ıkı sorunununda cevabı basit - direkt hard format... Tabi bu işlemden sonra eskısı gıbı kullanırsan teli yıne dolacaktır hafızan onun ıcın gereksız hıcbırseyı kurmayın...

metalslug118

Üye
Arkadaşlar 2 şey sorucam, forumda bulunun oyunlardan hangilerinin akselerometreli olduğunu nasıl bulcaz, ben indirip duruyom, hepside sadece dokunmatik, akselerometreli bulamadım. Bide polarbit oyunları varmış, polarbit ne demek?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar 2 şey sorucam, forumda bulunun oyunlardan hangilerinin akselerometreli olduğunu nasıl bulcaz, ben indirip duruyom, hepside sadece dokunmatik, akselerometreli bulamadım. Bide polarbit oyunları varmış, polarbit ne demek?
Polarbit Oyunun Yapıldıqı Sirketin İsmi..GameLoft,eagames gibi..Polarbit oyunları Hem Kaliteli(n-gage Derecesnde)Hemde sensör Yani Accelometreli oyunlrdır..forumda bazı polarbit haricinde sensöre dayalı oyunlar mevcuttur..sadece arastırman gerek.saten öyle oyunlar konu baslıklarında veya konu içlernde büyük ihtimalle belirtilmişdir..Ama direk polarbit oyunu yazıorsa anlaki o senin istediğin oyundur:oke:

666kaos

666kaos

Üye
kardesim bak telefonun bataryayı cıkart orda hattını gorceksın kalemle onu it obur taraftan cıkar :) hat girişini acmayı unutma :D:D

stuntmaster

Üye
selam, 5800 ile vodafdon internet baglantisi kullanarak nette dolasıyorum kontor gitmiyor her an e-posta alabiliyorum.Bu ücretsiz mi?

12345abc1

Üye
ben de 5800 a v40 guncellemesi yaptım normalde aramalarda ve alarmda ekranda kaydırma çubuğu çıkıyomuş yana doğru(iphone gibi) ama bende çıkmadı neden olabilir.

bilo0099

Üye
arkadas bı sorum olucak bende 5800 var versıyon 40.a avrupa kodu ıle yukseltmıstım ama bı sorun var alarım tel kapalıyken acılmıyo yanı sabah calması gerekırken calmıyo tel acıksa sorun yok ama kapalıysa alarım calmıyo nedenını bılıyormusun ne yapmam lazım

dj_akreppp

Üye
cok teşekkür ederim su an bilgisayarı yeni actıgım için su an yazıyorum senin sayende sıkıntıdan kurtuldum saygılarımla

ilkerjj

ilkerjj

Üye
telefonda dns ayarlarını değiştirmeme rağmen youtube'a kendi browserından yada operadan girmeye çalıştığımda sadece boş sayfa çıkyıor karşıma ve hiç bişe yüklemiyor. skyfiredan girerken problem yok. dns lerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 e ayarlı. forumda dns değiştirince girebilen kişiler var ama bende girmiyo :S

burak_1548

Üye
bir sorum olacak benim.Ovi'den Maps'i yükledim.Ama hiç açmadım.Ücretli mi?Ücretliyse ne kadar kontör yiyor?

b.bitmez

Üye
5800 v31 xm tel im var ,50 sm den yere düşürdüm. dokunmatik ekrandan kendim arama yaparken aramayı red edemiyorum ve ben arandığimda cevaplama dokunmatiğine dokunarak cevaplayamıyorum(çalışmiyor).servise gönderdim ''son güncellemeler yapıldı testlerden başarıyla geçti normal ,hafıza kartınızı biçimlendirin ''denildi, fakat tel yine aynı arıza ile geldi. akşam sim kartını çıkarıp-taktım düzeldi ,bugün yine arızalandı. yardım edersenz sevinirim. teşekürler

metalslug118

Üye
Polarbit Oyunun Yapıldıqı Sirketin İsmi..GameLoft,eagames gibi..Polarbit oyunları Hem Kaliteli(n-gage Derecesnde)Hemde sensör Yani Accelometreli oyunlrdır..forumda bazı polarbit haricinde sensöre dayalı oyunlar mevcuttur..sadece arastırman gerek.saten öyle oyunlar konu baslıklarında veya konu içlernde büyük ihtimalle belirtilmişdir..Ama direk polarbit oyunu yazıorsa anlaki o senin istediğin oyundur:oke:

Sağol kardeş :heyo:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum olacak benim.Ovi'den Maps'i yükledim.Ama hiç açmadım.Ücretli mi?Ücretliyse ne kadar kontör yiyor?

bu işlemleri yaptıktan sonra ücretsiz navigasyona başlayabilirsin...

1-haritalara gir
2-ayarlar
3-internet
4-çevrimdışı yap.
5-çık.
6-uygulamalar
7-yer
8-konumlama
9-konumlama yöntemleri sadece TÜMLEŞİK GPS ACIK KALSIN diğerlerini kapat
10-konumlama sunucusunu kapalı yap.
bu kadar...güle güle kullan...
bu arada ovi suit le turkey harita ve ses dillerini telefona yuklersen daha geniş yelpazen olur.

5800 v31 xm tel im var ,50 sm den yere düşürdüm. dokunmatik ekrandan kendim arama yaparken aramayı red edemiyorum ve ben arandığimda cevaplama dokunmatiğine dokunarak cevaplayamıyorum(çalışmiyor).servise gönderdim ''son güncellemeler yapıldı testlerden başarıyla geçti normal ,hafıza kartınızı biçimlendirin ''denildi, fakat tel yine aynı arıza ile geldi. akşam sim kartını çıkarıp-taktım düzeldi ,bugün yine arızalandı. yardım edersenz sevinirim. teşekürler
sorununuz donanımsal gibi duruyor bu tür bi konuda yardımcı olmak zor...ama şu adımları izle bakalım düzelicek mi...
1- versiyonu tekrar kur ( yazılımı yenile...)
2-hard format at.

telefonda dns ayarlarını değiştirmeme rağmen youtube'a kendi browserından yada operadan girmeye çalıştığımda sadece boş sayfa çıkyıor karşıma ve hiç bişe yüklemiyor. skyfiredan girerken problem yok. dns lerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 e ayarlı. forumda dns değiştirince girebilen kişiler var ama bende girmiyo :S

dns ayarlarını değiştirdiğin bağlantı ile dene operayla girmeyi...

veya farklı bır dns kullan örnek verıyorum

208.67.222.222
208.67.222.222

bu arada youtube vs sitelere opera ile veya kendı tarayıcısı ıle gırsende bişi yapamazsın yanı video izleyemezsın

mecburen skyfire ile girmen gerek video izlemek ıstıyosan yanı gırsende işini görmıycek o yuzden fazla takma belkıde flash player ın son sürümünü desteklemedıklerı ıcın acmıyo olabılır
acıkcası ben hıc denemedım opera ve kendı tarayıcısı ıle gırmeyı skyfire zaten gayet başarılı bilgisayarla yaptığın her işi skyfire ile de rahatca yapabılıyosun...
aklında bulunsun opera ile rapidshareden vs. yerden film indirebiliyosun skyfire büyük dosyaları ındırmıyo o yuzden
benım gıbı bişi indireceğin zaman opera bişi izleyeceğin zaman yada farklı flash işlerinde skyfire kullan basit gezinmelerde kendı browser ını kullan rahat edersın...

ilkerjj

ilkerjj

Üye
söylediğin şeyleri not aldım bi kenara teşekkür ederim.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
merhaba usta bi kaç sorum olacak
1. Internette dolaşırken bir sayfaya tıkladığım zaman sayfa kapanıyor yazılımı güncelledim hard format attım ve bi arkadaş daha sormuş ona önerdiğinide yaptım ama yine aynı başka yapabileceğim birşey varmı inan kafayı yiyeceğim artık
2. Elimde bir tane winrar programı var ama hiç bir ise yaramıyor dosyaların %95 ini açmıyor önerebileceğin bir program varmı ben araştırdım sitede ama bulamadım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler...

sinoa

sinoa

Üye
teşekkür ederim kardeşim.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim.

rica ederim ama tşk butonuna tıklarsanız daha kolay ve iyi olur...sağ altta konunun veya benım sayfanın...

merhaba usta bi kaç sorum olacak
1. Internette dolaşırken bir sayfaya tıkladığım zaman sayfa kapanıyor yazılımı güncelledim hard format attım ve bi arkadaş daha sormuş ona önerdiğinide yaptım ama yine aynı başka yapabileceğim birşey varmı inan kafayı yiyeceğim artık
2. Elimde bir tane winrar programı var ama hiç bir ise yaramıyor dosyaların %95 ini açmıyor önerebileceğin bir program varmı ben araştırdım sitede ama bulamadım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler...

google gir bılgısayarından skyfire diye arat cıkan ılk sıteden skyfire ındır kur cep telefonuna rahatca nette sörf yaparsın telefonun kendı browseri flash player ın eskı surumunu kullandığı ıcın ağır sıtelerden atar...sorunun tek çözümü dediğim programdır...sıkıştırma programına gelınce telde pek işe yaramadığından kurmadım kurmanıda tavsiye etmem...ıyı gunler.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya bilgisayarım olmadığı için direk telefona indiriyorum o yüzden olmuyor ya birsürü program falan indirdim elimde kaldı ya :)

Üst Alt