bir sorum olacak benim.Ovi'den Maps'i yükledim.Ama hiç açmadım.Ücretli mi?Ücretliyse ne kadar kontör yiyor?
bu işlemleri yaptıktan sonra ücretsiz navigasyona başlayabilirsin...
1-haritalara gir
2-ayarlar
3-internet
4-çevrimdışı yap.
5-çık.
6-uygulamalar
7-yer
8-konumlama
9-konumlama yöntemleri sadece TÜMLEŞİK GPS ACIK KALSIN diğerlerini kapat
10-konumlama sunucusunu kapalı yap.
bu kadar...güle güle kullan...
bu arada ovi suit le turkey harita ve ses dillerini telefona yuklersen daha geniş yelpazen olur.
--------------- Ekleme ---------------
5800 v31 xm tel im var ,50 sm den yere düşürdüm. dokunmatik ekrandan kendim arama yaparken aramayı red edemiyorum ve ben arandığimda cevaplama dokunmatiğine dokunarak cevaplayamıyorum(çalışmiyor).servise gönderdim ''son güncellemeler yapıldı testlerden başarıyla geçti normal ,hafıza kartınızı biçimlendirin ''denildi, fakat tel yine aynı arıza ile geldi. akşam sim kartını çıkarıp-taktım düzeldi ,bugün yine arızalandı. yardım edersenz sevinirim. teşekürler
sorununuz donanımsal gibi duruyor bu tür bi konuda yardımcı olmak zor...ama şu adımları izle bakalım düzelicek mi...
1- versiyonu tekrar kur ( yazılımı yenile...)
2-hard format at.
--------------- Ekleme ---------------
telefonda dns ayarlarını değiştirmeme rağmen youtube'a kendi browserından yada operadan girmeye çalıştığımda sadece boş sayfa çıkyıor karşıma ve hiç bişe yüklemiyor. skyfiredan girerken problem yok. dns lerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 e ayarlı. forumda dns değiştirince girebilen kişiler var ama bende girmiyo :S
dns ayarlarını değiştirdiğin bağlantı ile dene operayla girmeyi...
veya farklı bır dns kullan örnek verıyorum
208.67.222.222
208.67.222.222
bu arada youtube vs sitelere opera ile veya kendı tarayıcısı ıle gırsende bişi yapamazsın yanı video izleyemezsın
mecburen skyfire ile girmen gerek video izlemek ıstıyosan yanı gırsende işini görmıycek o yuzden fazla takma belkıde flash player ın son sürümünü desteklemedıklerı ıcın acmıyo olabılır
acıkcası ben hıc denemedım opera ve kendı tarayıcısı ıle gırmeyı skyfire zaten gayet başarılı bilgisayarla yaptığın her işi skyfire ile de rahatca yapabılıyosun...
aklında bulunsun opera ile rapidshareden vs. yerden film indirebiliyosun skyfire büyük dosyaları ındırmıyo o yuzden
benım gıbı bişi indireceğin zaman opera bişi izleyeceğin zaman yada farklı flash işlerinde skyfire kullan basit gezinmelerde kendı browser ını kullan rahat edersın...