aliçoooo
Üye
Telefonunu pcye baqla ovi suit aracılığı ile rehberini yedekle sonra telefonunu güncellemediysen son sürüme yani v40'a güncelle sonrada hard format at sorunun çözülecektir..eğer zaten v40'sa hard format at..Arkadaşlar bende birkaç gün önce siyah 5800 aldım. Yanlız bir sorunum var, sim karttaki numaraları görmüyor bir türlü(SİM KART SAĞLAMDIR). Rehberi kopyalayamıyorum haliyle, önerisi olan var mı? Bilgisayarda rehberimin exel versiyonu da var, onu pratik bi şekilde telefonuma aktarabilirmiyim mesela?
Bide arka kapağı çok zor açılıyo. Yani cidden aşırı güç kullanmak gerekiyo, öyleki sim kart felan çıkarmam gerektiğinde telefon elimde kalacak diye korkuyom. 5800lar hep böylemi yoksa benimkinde mi bi sorun var acaba?
evd arkadasım öyle ama sen cok abartmıssın..tekniğini bildikten sonra tek hareketle acabilirsn..Nokia kapak acılımını biraz zorlastırmıs ama snn kadarda deqil..
--------------- Ekleme ---------------
Versiyon güncelledikten sonra haliyle hard format atıcağın için programların silinir..ama versiyon güncelledikten sonra kendi mp3 ve videoları silinmez..ayrıca kendi oyunlarıda dahil..onlar sistemle geldiği için birsey olmaz merak etme..dostum merhaba, şu an v31 yazılım versiyonu var telefonda bunu v40 yaptığım zaman benim sonradan yüklediğim programlar silinir mi yoksa yine v40'da da kullanmaya devam edebilir miyim? diğer bir sorum ise telefona hard format atacaksanız hafıza kartını çıkartıp öle atın deniyor genelde.hafıza kartımdan öle çok bişey yok sadece 2-3 program ve içinde gelen mp3 ve videolar. hafıza kartını çıkarmadan hard format atarsak eğer aldığımda içinde yüklü gelen mp3 ve videolar silinir mi? şimdiden teşekkürler
dostum benimki de çok zor açılıyor zamanla çıkar tak yapa yapa kaybolacak bu zor açılma![]()
O sorun sadece kendi browserinde oluyordu ama sınırsz yaptıkdan snra dzeldi bnde vede herkezde..sende sorun olabilir..Telefonunu güncellemediysen güncelle.v40'a yükselt snra hard format at..sorunun çözülecektiraynı sorun bende de var dedıgını yaptım olmadı baska broser yukleım yıne olmadı
Yardım beklıyorum
normal pc de ki gibi mi 4.2.2.2 dns si mi yazılacak