Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar bende birkaç gün önce siyah 5800 aldım. Yanlız bir sorunum var, sim karttaki numaraları görmüyor bir türlü(SİM KART SAĞLAMDIR). Rehberi kopyalayamıyorum haliyle, önerisi olan var mı? Bilgisayarda rehberimin exel versiyonu da var, onu pratik bi şekilde telefonuma aktarabilirmiyim mesela?

Bide arka kapağı çok zor açılıyo. Yani cidden aşırı güç kullanmak gerekiyo, öyleki sim kart felan çıkarmam gerektiğinde telefon elimde kalacak diye korkuyom. 5800lar hep böylemi yoksa benimkinde mi bi sorun var acaba?
Telefonunu pcye baqla ovi suit aracılığı ile rehberini yedekle sonra telefonunu güncellemediysen son sürüme yani v40'a güncelle sonrada hard format at sorunun çözülecektir..eğer zaten v40'sa hard format at..
evd arkadasım öyle ama sen cok abartmıssın..tekniğini bildikten sonra tek hareketle acabilirsn..Nokia kapak acılımını biraz zorlastırmıs ama snn kadarda deqil..

--------------- Ekleme ---------------

dostum merhaba, şu an v31 yazılım versiyonu var telefonda bunu v40 yaptığım zaman benim sonradan yüklediğim programlar silinir mi yoksa yine v40'da da kullanmaya devam edebilir miyim? diğer bir sorum ise telefona hard format atacaksanız hafıza kartını çıkartıp öle atın deniyor genelde.hafıza kartımdan öle çok bişey yok sadece 2-3 program ve içinde gelen mp3 ve videolar. hafıza kartını çıkarmadan hard format atarsak eğer aldığımda içinde yüklü gelen mp3 ve videolar silinir mi? şimdiden teşekkürler

dostum benimki de çok zor açılıyor zamanla çıkar tak yapa yapa kaybolacak bu zor açılma :naughty:
Versiyon güncelledikten sonra haliyle hard format atıcağın için programların silinir..ama versiyon güncelledikten sonra kendi mp3 ve videoları silinmez..ayrıca kendi oyunlarıda dahil..onlar sistemle geldiği için birsey olmaz merak etme..

aynı sorun bende de var dedıgını yaptım olmadı baska broser yukleım yıne olmadı
Yardım beklıyorum
O sorun sadece kendi browserinde oluyordu ama sınırsz yaptıkdan snra dzeldi bnde vede herkezde..sende sorun olabilir..Telefonunu güncellemediysen güncelle.v40'a yükselt snra hard format at..sorunun çözülecektir

ilkerjj

ilkerjj

Üye
teşekkürler

ilkerjj

ilkerjj

Üye
5800da yeni versiyon yükledikten sonra hafıza kartını biçimlendirin diye yazmışlar. biçimlendirmekten kasıt hard format mı?

karloff

Üye
biçimlendirmek için
1- Menü
2- Uygulamalar
3- Dosya yöneticisi
4- E: Memory Card açılır
5- seçenekler seçilir
6- Hafıza kartı seçenekleri altında biçimlendir seçilir

ilkerjj

ilkerjj

Üye
teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800da yeni versiyon yükledikten sonra hafıza kartını biçimlendirin diye yazmışlar. biçimlendirmekten kasıt hard format mı?
Hafıza kartını biçimlendirmek hard format deqildir..sadece içindekileri pcde veya telefondan silin(biçimlendirin)demektir..hard Format ise telefona uygulanır..Güncellemeden sonra Hard Format atmayı unutma..

metalslug118

Üye
Teşekkürler, umarım yapabilirim...

matchless_34

Üye
dostum msn ne yükleyecez buna?

ilkerjj

ilkerjj

Üye
5800 Fun Club'da belirtildiği gibi 0579269 olan product codumu NSS ile 0559083 Euro2 Turkey Red e değiştirdim. ama NSU ile yazılımı güncellemeye çalıştığımda "Cihaz yazılımınız zaten güncel. İsterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diye bir mesaj veriyor. farklı bir product kod mu kullanmam gerekiyor ? 5800 red kullanmaktayım

FATİH İNAN_2

FATİH İNAN_2

Üye
5800 vide kayıt kamera kitlenme sorununu nasıl çözebilirim

karloff

Üye
Navi kodunu denemeni tavsiye ederim, kesinlikle güncelleme bulacaktır

medusa4401

Üye
arkadaslar telefonum red ve güncelleme yapmıyordu nss ile 4,0 versiyonunu yükledim ama tlf ingilizce oldu dil secenegindede türkçe yok nasıl türkçe yapabilirim teşekkürler

tlf nokia 5800 red
arkadaslar telefonum red ve güncelleme yapmıyordu nss ile 4,0 versiyonunu yükledim ama tlf ingilizce oldu dil secenegindede türkçe yok nasıl türkçe yapabilirim teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye

tlf nokia 5800 red
Güncelleme sonrası v40 versiyonu cıktı adlı Konuda güncelleme sonrasında türkce dil kodları verildi nadir abim tarafndn..Ona bak yap..

tylolhot2010

Üye
youtube ye giremiyorum telekominikasyon uyarısı veriyor ???? teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
telefonu bugün aldım nasıl yapılacak bilmiyorum :( normal pc de ki gibi mi 4.2.2.2 dns si mi yazılacak
evd..wlan ayarlrından yapıcaksın gelişmişden..forumda var..youtubeye giriş dns ayarları die arattır forumda bulursn..

mpt

Üye
merhaba telefonum kapanip aciliyo, kapanirken butun renkler birbirine giriyo, 1ay kadar oldu soft format attim duzelirmi diye ama degisen birsey yok. Ne yapmam gerekir bilginiz varmi? Birde wlan bagli iken mesela google aciyorum baglanti cesidini soruyo, wlanmi yoksa paralimi, onceden direk giriyodu. Tesekkur ederim

Üst Alt