Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

demduam

demduam

Üye
konuyu açan " ayrilik" arkadaşım navifirm programında 5800xm 356 nın 4,05 versiyonunun ""0559083"" ürün kodlu flash dosyaları yok...

örneğin: 0587676: Euro2-Turkey Navi. 0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY. 0559373: Euro2 Turkey BLUE
bunlardan birini yüklesek sorun olurmu

teşekkürler

SAYGILAR...

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar navifirmden dosyalara baktım Euro2 Turkey BLUE(0559373) biçiminde 2 tane var.. ama ben kırmızı olan red olanı yüklemek istiyorum acaba bunu atsam yüklesem mavi mi olur... ben 5800xm kırmızısı yüklüydü ve hep onu kullanıyorum çok hoş duruyor... mavise hiç hoşuma gitmiyor...

Evet mavi olur, ama sonrada orjinal kırmızı temayı ekleyebilirsin.

benim pc win 7 ve go tuşana bastıktan sonra bir başka ekran gelmiyor arkadaşlar enror yazısı çıkıyor yükle dediğiniz programda birde telefonu pc bağlarken pc suite ayarında mı bağlıcaz depolama mı olcak yoksa ....

Programı XP uyumluluk modunda çalıştır. Ve Telefonu PC'ye bağlarken Pc Suite modunu seçmen gerekiyor.

Hocam bende 31.0.101 sürüm var sende 40 lı sürümü anlatmışsın. ne yapıcam 31.0.101 i kurarken ?

Rm356-31.0.101 sürümü var bende yardımcı olursan sevinirim

Şu an ki telefon sürümün farketmez sonuçta bu işlemi yaptıktan sonra versiyonun 40.0.005 olarak.

@n!wa+*R™;2046597' Alıntı:
Aslında hellox4 ü bekliyecektim ama sen modifiye yapmışsın diye böyle hackledim :D

Hatta şu an senin modifiyelediğin kurulu..Güzel olmuş özelliklede tema efekti 1 numara:oke:,Bazı ekran temaları,bu ram olayıyıda hiç değilse biraz iyileşmiş:)Fakat;

Senin kurulacak proğramlar adı altında verdiğin dosyadaki rom patch&Handy taskmanı yüklemeye çalıştığımızda "bu dahili bir bileşendir,yüklenemez" gbi bir hata ile karşılaştım..Zaten kurulu ama birde ing. tr olmuyor..Oto başlamıyor.Ama rompatcher da bir şey yok..İşte bu handy taskman olayına bir bakarsan sevinirim dostum :)).

Modifiye ve hack için Teşekkürlerimi sunarım..:anlas:

Ben teşekkür ederim. RomPatcher+ ve Handy Taskman olayına bakıcam.Haber veririm. ;)

gsonmezocak

Üye
Çok Teşekkür ederim sonunda hackledim süpersin iyiki varsın... :)

muratvemine

muratvemine

Üye
tesekkurler ama cok uzun en ıyıdı Hellox tan sertifikala at tele daha kolayy :D

erdem3113

erdem3113

Üye
yaa yapamadım bn Go diorum orda öyle kalıor

kadersiz_ask

Üye
arkadaşlar bu programla eski versiyona dönebilirmiyiz

seminay

Üye
arkadaşım ben de daha vavifirm le kopya alırken şu hatayı verdi ne yapmam lazım'''an error occurred when attempting to download firmware data ''

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ayrılık peki pc suite mi kurulu olması lazım yoksa ovi mi bende ikiside yüklü ben hacklamak için proyu kuruyorum şu programdaki yeşil yanan tuşlar yanmıyor telefonu program görmüyor ne yapmam lazım

seminay

Üye
arkadaşım ben de daha vavifirm le kopya alırken şu hatayı verdi ne yapmam lazım'''an error occurred when attempting to download firmware data ''
böyle hata alan yokmu başka ne yapcaz acaba

aykutemre

Üye
kardeş süpersin eline sağlık.bende 5800 xm var denedim ve oldu sağol.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş süpersin eline sağlık.bende 5800 xm var denedim ve oldu sağol.
yalnız yine de programlarda sorun veriyo:))

sadep12

sadep12

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5'da Nod32 virüs tespit ediyor.
Ayrıca JAFSetup dosyası bulunmamaktadır.

ReaqL

ReaqL

Üye
kardeşim sorun oLmuo devre dışı bırak antivürüsü. Ayrıca jaf dosyası yok baska yerlerden buLuncada hata veriyor. Ben bunu baya araştırdım we "ufs_drivers" dosyasına uLaştım.ßu dosyaları jar programın kurulu oldugu dosyanın içine atıyorsun sorun haLlediLiyor.(bu sorunu yasayan cok kişi Olduğunu sanıyorum o yuzden paylaştım)

sadep12

sadep12

Üye
kardeşim sorun oLmuo devre dışı bırak antivürüsü. Ayrıca jaf dosyası yok baska yerlerden buLuncada hata veriyor. Ben bunu baya araştırdım we "ufs_drivers" dosyasına uLaştım.ßu dosyaları jar programın kurulu oldugu dosyanın içine atıyorsun sorun haLlediLiyor.(bu sorunu yasayan cok kişi Olduğunu sanıyorum o yuzden paylaştım)

Bulduğun dosyayı upload edebilirmisin birde öyle bakayım.:bilmm

ReaqL

ReaqL

Üye
rar dan cıkar jar 1.98.62 kuruLu OLduqu dosyanın içine hepsini at:oke:

buyur dostum

fikotr35

fikotr35

Üye
Bende birde euro turkey 5800 navi var bu nedir ? birde blue

toligargala

toligargala

Üye
Valla sorunsuz bi şekilde hack yaptım teli emeği geçenlere teşekkür ederim ....

fikotr35

fikotr35

Üye
searching phone not found diyor en sonunda kalıyor bir açma kapamaya bastıgımda telefonun driverını yüklemeye kalkıyor başarısız diyor

sadep12

sadep12

Üye
Windows7 kullanıpta hack yapabilen varmı ?

ReaqL

ReaqL

Üye
searching phone not found diyor en sonunda kalıyor bir açma kapamaya bastıgımda telefonun driverını yüklemeye kalkıyor başarısız diyor

fiko telefonu pc suitle bilgisayara bagLadına emın mısın. telefonun neyse Onu sec telefonun maviyse "euro2 turkey blue" sec mesela.

Üst Alt