Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
hellox çıkmadımı dahaa

--------------- Ekleme ---------------

bunu yapıca tele format atıyomu

innocent.46

innocent.46

Üye
yapamayanlar için anlatmaya çalışcam

1-ilk olarak burdan Navifirm programını v40.0.05 i indirmek için kullanıyoruz indirdiğimiz dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola atıyoruz dosyalar yoksa aynı bu sırayla oluşturun ve buraya hepsini eksiksiz kopyalayın.

rompatcherın otomatk kurulabilmesi için RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:
dosyasını da c deki yola kopyalamanız gerek

RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:

2-Jaf ve OGM
1. Download JAF 1.98.62.exe

2. Download JAF PKEY Emulator v5.0

Sonra yukardaki linkteki dosyaları indirip dosyaları rardan çıkarıyoruz ardından "JAFSetup_1.98.62.exe" dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Telefonu USB'den b.sayara bağlıyoruz daha sonra rar içindeki "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5" dosyasını çalıştırıyoruz ve "Go" butonuna basıyoruz.

Karşımıza gelen ekranda BB5 sekmesine geliyoruz.
Bu ekranda resimdeki gibi
1- Manual Flash
2- Dead USB
3- Use INI seçeneklerini işaretliyoruz

AYARLARINIZ SON OLARAK TAM AŞAĞIDAKİ RESİM GİBİ OLMALI(product cod u telefona göre seçin kırmızı,gri,mavi)

3-en son aşamadan sonra yani tüm ayarlamalar bittikten sonra telefonu kapatıp flash a basıp evete basar basmaz işlem başlayana kadar açma tuşuna basılı tutun işlem gerçekleşmeye başlıycaktır.işlemn bittikten sonra telefon local mod da kalacaktır bataryayı çıkarıp tekrar takın ve telefonu açın.

4-rompatcher i uygulamalarda bulabilirsiniz bundan sonra tek yapmanız gereken patch leri çift tıklayarak programdan aktif hale getirmek.

patchleri "E:\Patches" bu yola atıyoruz.

Patches.zip:

aynen bu şekilde yaptım ben anlatmaya çalıştım kolay gelsin..:oke:(ayrılık kardeş biraz senden kopyaladım kusura bakma ) :nono:

kardeş burdan devam et kolay gelsin..

hellox çıkmadımı dahaa

bunu yapıca tele format atıyomu

kardeş helloox bu yöntemi öneriyor ve format atıyor tel hafızasına

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
o olmadı işte format işi

erdem3113

erdem3113

Üye
pff bnde şu jaf ı indiremiom :ağlarım:

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5.zip dosyasında virüs var

khocksal

Üye
bence yapılan işlem bu işlerde profesyonel olmayanlar için sakat bir yöntem ...
yanlış birşey yapsan telefonu temelli göçertirsin..
daha basit ve telefona kablo bağlamadan kendi içinde hackleme yöntemlerini beklemek lazım..
ama bu yöntem çalışıyorsa yapabilene helal olsun..
sunum için teşekkürler

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
bence yapılan işlem bu işlerde profesyonel olmayanlar için sakat bir yöntem ...
yanlış birşey yapsan telefonu temelli göçertirsin..
daha basit ve telefona kablo bağlamadan kendi içinde hackleme yöntemlerini beklemek lazım..
ama bu yöntem çalışıyorsa yapabilene helal olsun..
sunum için teşekkürler

Sandığınız kadar profesyonellik gerektirmeyen bir yöntem aslıda. Sadece biraz dikkat ve cesaret gerekir.

enesoncu

Üye
ya ben yapamıyorum ümraniyede bana yapacak varmı parası neyse verırız ..
Help me !!

tibet53

Üye
Yahu korkamıza gerek yok, ben amatör sayılabilecek düzeyde cep telefonu kullanıcısıyım. Telefonu alalı daha 5 gün oldu, ama anlatılan yöntemle çok basit ve hızlı bir şekilde hackleme yaptım. Şuan 15-20 program kurulu ve hiç sorun yok. Kesinlikle ve şiddetle denemenizi tavsiye eederim. Bütün programları sertifika problemi olmadan yüklemek, ne kadar güzelmiş yahu. Teşekkürler bu yöntemde emeği geçen herkese.

nazzthejazz

Üye
Teşekkürler..Halloldu..SAdece siyah renk temasına tekrar nasıl geçebiliriz ??

enesoncu

Üye
yaa arkadaşlar benım telefonu hackleyecek bı arkadaş yoqmu ist anadolu yakası..

yaa arkadaşlar benım telefonu hackleyecek bı arkadaş yoqmu ist anadolu yakası.. parasını verecem.

djmatrix

Üye
jaf programını benim gibi indirmekte sorun yaşayanlar için yeni link

kabolayici0

Üye
arkadaşlar bir yarım lütfen canıma tak ettı teli servise göndermek istemiyorum C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 demiş arkadaş ama bnde C:\Program Files\Common Files\Nokia kadar gidiom data yok ? ?

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..Halloldu..SAdece siyah renk temasına tekrar nasıl geçebiliriz ??

Orjinal Siyah 5800 Teması

arkadaşlar bir yarım lütfen canıma tak ettı teli servise göndermek istemiyorum C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 demiş arkadaş ama bnde C:\Program Files\Common Files\Nokia kadar gidiom data yok ? ?

Klasörü kendin oluştur.

murat23351

Üye
arkadaşlar navifirmden dosyalara baktım Euro2 Turkey BLUE(0559373) biçiminde 2 tane var.. ama ben kırmızı olan red olanı yüklemek istiyorum acaba bunu atsam yüklesem mavi mi olur... ben 5800xm kırmızısı yüklüydü ve hep onu kullanıyorum çok hoş duruyor... mavise hiç hoşuma gitmiyor...

djmatrix

Üye
ark lar navi sürümünü yükledm,paylaşım için tşk ler.........

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
benim pc win 7 ve go tuşana bastıktan sonra bir başka ekran gelmiyor arkadaşlar enror yazısı çıkıyor yükle dediğiniz programda birde telefonu pc bağlarken pc suite ayarında mı bağlıcaz depolama mı olcak yoksa ....

eros1905

Üye
Hocam bende 31.0.101 sürüm var sende 40 lı sürümü anlatmışsın. ne yapıcam 31.0.101 i kurarken ?

Rm356-31.0.101 sürümü var bende yardımcı olursan sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Aslında hellox4 ü bekliyecektim ama sen modifiye yapmışsın diye böyle hackledim :D

Hatta şu an senin modifiyelediğin kurulu..Güzel olmuş özelliklede tema efekti 1 numara:oke:,Bazı ekran temaları,bu ram olayıyıda hiç değilse biraz iyileşmiş:)Fakat;

Senin kurulacak proğramlar adı altında verdiğin dosyadaki rom patch&Handy taskmanı yüklemeye çalıştığımızda "bu dahili bir bileşendir,yüklenemez" gbi bir hata ile karşılaştım..Zaten kurulu ama birde ing. tr olmuyor..Oto başlamıyor.Ama rompatcher da bir şey yok..İşte bu handy taskman olayına bir bakarsan sevinirim dostum :)).

Modifiye ve hack için Teşekkürlerimi sunarım..:anlas:

benim pc win 7 ve go tuşana bastıktan sonra bir başka ekran gelmiyor arkadaşlar enror yazısı çıkıyor yükle dediğiniz programda birde telefonu pc bağlarken pc suite ayarında mı bağlıcaz depolama mı olcak yoksa ....
Her zaman Pc suite modunda bağlayacaksın:evet:

Üst Alt