Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

innocent.46

innocent.46

Üye
Flash tuşuna basar basmaz telefonu açma tuşuna basılı tutunca dosyalar aktarılmaya başlandı.Şimdi local modda açıldı.

arkadaşım sen yapmışssın hayırlı olsun local mod açıklamasını yapmıştım bataryayı sök tak aç telefonu

mathman20

Üye
Evet sonunda hallettik.Teşekkürler arkadaşım.Demek ki yapılması gereken yeni bir klasör daha açmak ve emulatörü bu halde çalıştırmak.Ve en sonunda da flash tuşuna basar basmaz açma kapama tuşuna basılı tutmakmış.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
benimki olmadı sımdı telfonu kapatıpmı flash tusuna basıcaz ?

innocent.46

innocent.46

Üye
benimki olmadı sımdı telfonu kapatıpmı flash tusuna basıcaz ?

arkadaşım lütfen yaptığım açıklamaya göre sırayla yap ini sorunundan başka bir sorunun gelmemesi lazım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
oyle yapıyorum hıcbıey olmuyor benımkinde

--------------- Ekleme ---------------

telfonu kapatıyorum flasha basar basmaz evet hayır secenegı gelıoyor evet dıyorum acma kapama tusuna basıyorum bıdaha bısey gelıo ordan evet diyorum bısey olmuo normal acılıyor

innocent.46

innocent.46

Üye
yapamayanlar için anlatmaya çalışcam

1-ilk olarak burdan Navifirm programını v40.0.05 i indirmek için kullanıyoruz indirdiğimiz dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola atıyoruz dosyalar yoksa aynı bu sırayla oluşturun ve buraya hepsini eksiksiz kopyalayın.

rompatcherın otomatk kurulabilmesi için RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:
dosyasını da c deki yola kopyalamanız gerek

RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:

2-Jaf ve OGM

Sonra yukardaki linkteki dosyaları indirip dosyaları rardan çıkarıyoruz ardından "JAFSetup_1.98.62.exe" dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Telefonu USB'den b.sayara bağlıyoruz daha sonra rar içindeki "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5" dosyasını çalıştırıyoruz ve "Go" butonuna basıyoruz.

Karşımıza gelen ekranda BB5 sekmesine geliyoruz.
Bu ekranda resimdeki gibi
1- Manual Flash
2- Dead USB
3- Use INI seçeneklerini işaretliyoruz

AYARLARINIZ SON OLARAK TAM AŞAĞIDAKİ RESİM GİBİ OLMALI(product cod u telefona göre seçin kırmızı,gri,mavi)

3-en son aşamadan sonra yani tüm ayarlamalar bittikten sonra telefonu kapatıp flash a basar basmaz işlem başlayana kadar açma tuşuna basılı tutun işlem gerçekleşmeye başlıycaktır.işlemn bittikten sonra telefon local mod da kalacaktır bataryayı çıkarıp tekrar takın ve telefonu açın.

4-rompatcher i uygulamalarda bulabilirsiniz bundan sonra tek yapmanız gereken patch leri çift tıklayarak programdan aktif hale getirmek.

patchleri "E:\Patches" bu yola atıyoruz.

Patches.zip:

aynen bu şekilde yaptım ben anlatmaya çalıştım kolay gelsin..:oke:(ayrılık kardeş biraz senden kopyaladım kusura bakma ) :nono:

arkadaşım bu açıklamaya göre sırayla yap ..

ini sorunu olanlar(ini sorunu çözüldü)

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denesinler..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kardes telefon titreyene kadar basıyorum telefon normal acılıyor

arkadasım flasha basınca warnıng gelıo rda evet dıyorum olmuo yanı

arkadasım flasha basınca warnıng gelıo rda evet dıyorum olmuo yanı

innocent.46

innocent.46

Üye
kardeş yasak mı bilmiyorum mail adresimi vercem [email protected] ekle yardım etmeye çalışcam sana

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
tmm saol

ekledim

86vural

Üye
anlatimin super olmus bende hackledim hellox sitesinde ilk yayinlandiginda ingilizceydi biraz zor oldu ama yaptim. Yalniz burda turkce cok daha ii olmus.. Ama bir sorun var herseyi yapiyorsun eksiksiz hackleniyor fakat rom patcherde auto patch olmuyor her telefon acildiginda tekrar hacklemek gerekiyor sizdede oyle oldumu. ben tekrar rom patcherin son surumunu digerini kaldirmadan yukleyerek cozdum. ama yinede bendemi hatali bileyim

innocent.46

innocent.46

Üye
anlatimin super olmus bende hackledim hellox sitesinde ilk yayinlandiginda ingilizceydi biraz zor oldu ama yaptim. Yalniz burda turkce cok daha ii olmus.. Ama bir sorun var herseyi yapiyorsun eksiksiz hackleniyor fakat rom patcherde auto patch olmuyor her telefon acildiginda tekrar hacklemek gerekiyor sizdede oyle oldumu. ben tekrar rom patcherin son surumunu digerini kaldirmadan yukleyerek cozdum. ama yinede bendemi hatali bileyim

valla aynı sorun bendede oldu bende ing anlatım dan yaptım hatayı nasıl çözdünüz _?hangi sürümü yükleyerek

fbforever

fbforever

Üye
Şu anda deniyorum :) İnşallah olacak :)
Anlatımın güzel, emeğine sağlık.

:s :s

innocent.46

innocent.46

Üye
arkadaşım bu açıklamaya göre sırayla yap ..

ini sorunu olanlar(ini sorunu çözüldü)

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denesinler..

1. Download JAF 1.98.62.exe

2. Download JAF PKEY Emulator v5.0

kardeş bu işlemlere göre yapmayı dene.yaptığın aşamalardanda bahsedersen yardımcı olmaya çalışim.

yapamayanlar için anlatmaya çalışcam

1-ilk olarak burdan Navifirm programını v40.0.05 i indirmek için kullanıyoruz indirdiğimiz dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola atıyoruz dosyalar yoksa aynı bu sırayla oluşturun ve buraya hepsini eksiksiz kopyalayın.

rompatcherın otomatk kurulabilmesi için RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:
dosyasını da c deki yola kopyalamanız gerek

RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:

2-Jaf ve OGM

Sonra yukardaki linkteki dosyaları indirip dosyaları rardan çıkarıyoruz ardından "JAFSetup_1.98.62.exe" dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Telefonu USB'den b.sayara bağlıyoruz daha sonra rar içindeki "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5" dosyasını çalıştırıyoruz ve "Go" butonuna basıyoruz.

Karşımıza gelen ekranda BB5 sekmesine geliyoruz.
Bu ekranda resimdeki gibi
1- Manual Flash
2- Dead USB
3- Use INI seçeneklerini işaretliyoruz

AYARLARINIZ SON OLARAK TAM AŞAĞIDAKİ RESİM GİBİ OLMALI(product cod u telefona göre seçin kırmızı,gri,mavi)

3-en son aşamadan sonra yani tüm ayarlamalar bittikten sonra telefonu kapatıp flash a basar basmaz işlem başlayana kadar açma tuşuna basılı tutun işlem gerçekleşmeye başlıycaktır.işlemn bittikten sonra telefon local mod da kalacaktır bataryayı çıkarıp tekrar takın ve telefonu açın.

4-rompatcher i uygulamalarda bulabilirsiniz bundan sonra tek yapmanız gereken patch leri çift tıklayarak programdan aktif hale getirmek.

patchleri "E:\Patches" bu yola atıyoruz.

Patches.zip:

aynen bu şekilde yaptım ben anlatmaya çalıştım kolay gelsin..:oke:(ayrılık kardeş biraz senden kopyaladım kusura bakma ) :nono:

fbforever

fbforever

Üye
Arkadaşım sürekli aynı mesajı gönderiyorsun, ya birşeyler ekleyip gönder ya da hiç gönderme..

innocent.46

innocent.46

Üye
arkadaşım ekleme yaptım 2 mesaj yolladım sana

1. Download JAF 1.98.62.exe

2. Download JAF PKEY Emulator v5.0

şu linkleri denedin mi jaf.exe yi kurdun mu yaptığın aşamalardan bahset .

fbforever

fbforever

Üye
Resim gönderdim, açık herşey...

innocent.46

innocent.46

Üye
yardım edelim diyoruz sen istemiyosun ==)) kolay gelsin.

fbforever

fbforever

Üye
1. mesajdaki herşeyi sırasına göre yaptım, bu hatayı verdi işte. :S Daha nasıl anlatayım? :S

innocent.46

innocent.46

Üye
kardeş bu link ten mi indirdin eğer bundan indirdiysen jaf.exe yok bunn içinde jav.exe yi kurdun mu diyorum sesiin çıkmıyo :S

fbforever

fbforever

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe bu var bende :S

Üst Alt