innocent.46
Üye
Flash tuşuna basar basmaz telefonu açma tuşuna basılı tutunca dosyalar aktarılmaya başlandı.Şimdi local modda açıldı.
arkadaşım sen yapmışssın hayırlı olsun local mod açıklamasını yapmıştım bataryayı sök tak aç telefonu
Flash tuşuna basar basmaz telefonu açma tuşuna basılı tutunca dosyalar aktarılmaya başlandı.Şimdi local modda açıldı.
benimki olmadı sımdı telfonu kapatıpmı flash tusuna basıcaz ?
yapamayanlar için anlatmaya çalışcam
1-ilk olarakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan Navifirm programını v40.0.05 i indirmek için kullanıyoruz indirdiğimiz dosyaları C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu yola atıyoruz dosyalar yoksa aynı bu sırayla oluşturun ve buraya hepsini eksiksiz kopyalayın.
rompatcherın otomatk kurulabilmesi için RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:
dosyasını da c deki yola kopyalamanız gerek
RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-Jaf ve OGM
Sonra yukardaki linkteki dosyaları indirip dosyaları rardan çıkarıyoruz ardından "JAFSetup_1.98.62.exe" dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Telefonu USB'den b.sayara bağlıyoruz daha sonra rar içindeki "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5" dosyasını çalıştırıyoruz ve "Go" butonuna basıyoruz.
Karşımıza gelen ekranda BB5 sekmesine geliyoruz.
Bu ekranda resimdeki gibi
1- Manual Flash
2- Dead USB
3- Use INI seçeneklerini işaretliyoruz
AYARLARINIZ SON OLARAK TAM AŞAĞIDAKİ RESİM GİBİ OLMALI(product cod u telefona göre seçin kırmızı,gri,mavi)
3-en son aşamadan sonra yani tüm ayarlamalar bittikten sonra telefonu kapatıp flash a basar basmaz işlem başlayana kadar açma tuşuna basılı tutun işlem gerçekleşmeye başlıycaktır.işlemn bittikten sonra telefon local mod da kalacaktır bataryayı çıkarıp tekrar takın ve telefonu açın.
4-rompatcher i uygulamalarda bulabilirsiniz bundan sonra tek yapmanız gereken patch leri çift tıklayarak programdan aktif hale getirmek.
patchleri "E:\Patches" bu yola atıyoruz.
Patches.zip:
aynen bu şekilde yaptım ben anlatmaya çalıştım kolay gelsin..(ayrılık kardeş biraz senden kopyaladım kusura bakma )
![]()
anlatimin super olmus bende hackledim hellox sitesinde ilk yayinlandiginda ingilizceydi biraz zor oldu ama yaptim. Yalniz burda turkce cok daha ii olmus.. Ama bir sorun var herseyi yapiyorsun eksiksiz hackleniyor fakat rom patcherde auto patch olmuyor her telefon acildiginda tekrar hacklemek gerekiyor sizdede oyle oldumu. ben tekrar rom patcherin son surumunu digerini kaldirmadan yukleyerek cozdum. ama yinede bendemi hatali bileyim
arkadaşım bu açıklamaya göre sırayla yap ..
ini sorunu olanlar(ini sorunu çözüldü)
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra denesinler..
(ayrılık kardeş biraz senden kopyaladım kusura bakma )