trident w-t9 hakkında herşeyy ( 2010 )

Sponsorlu Bağlantılar

emmolife

Üye
    Konu Sahibi
trident w-t9 hakkında herşeyy ( 2010 )
3 AYDIR KULLANIYORUM... GÖRDÜĞÜM ARTILARI VE EKSİLERİ

ARTILARI
  • TASARIM BİR NUMARA ( BLACKBERRY BOLD HAVASINDA ) :)
  • WIRELESS VE WAP HIZI HARİKA ( AVEA AYLIK 100 MB KULLANIYORUM )
  • TELEFON HIZI İYİ
  • EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE KAMERA 5 ÜZERİNDEN 3.5
  • TV VE RADYO HARİKA
  • JAR. PROGRAM DESTEĞİ ÇOK İYİ TÜM İŞİMİ GÖRÜYOR. ( BOLT- OPERA- NIMBUZZ- EBUDDY- VB.)

EKSİLERİ
  • 1.HATTI KULLANIRKEN 2. HATTIN ÇEKİM GÜCÜ AZALIYOR. GENEL İTİBARİYLEDE GSM ÇEKİM KUVVETİ DÜŞÜK.
  • KONUŞRKEN KARŞININ SESİ AZ GELİYOR. ÇOK DA AZ DEİL AMA..
  • ARAYAN RESMİ GÖSTERMİYOR.( YENİ YAZILIM GÜNCELLEMESİNDE DÜZELİYOR. )
  • MÜZİK SESİ AZ. ( GÖRECELİDİR, BEN 5 ÜZERİNDEN 3 VERİYORUM. )
  • MSN SÜRÜMÜNÜ GÜNCELLEDİKTEN SONRA WİFİ İLE MSNE GİRİLMİYOR. ( BEN GİREMEDİM WİFİ SEÇENEĞİ YOK )

GÖRDÜKLERİM BUNLAR UNUTTUKLARIM OLABİLİR... BİRDE BOLT TARAYICIDA NETTE VİDEO OYNATABİLSEM SÜPER OLACAK :) SKYFAIRDE DE OLUMSUZ...İNŞ. YAKINDA BU TELEFNDA BUDA GERCEK OLUR.

GENEL İTİBARİYLE ÇOK MEMNUNUM...ÇİFT SİM KART OLMASI, TASARIMI VE HAVASI, WIRELESS, MSN FACEBOOK VE DİER İNTERNET İŞLERİMİ ÇOK PERFORMANSLI Bİ ŞEKİLDE GÖRÜYOR,COK SERİ BİR TELEFON,KAMERASİ TV VE RADYO BENM İÇİN EKSTRA AMA COK KULLANIŞLI OLABİLİR KULLANAN İÇİN...

ORTA JOİSTİK BÖLÜMÜNE ISLAK ELLE KULLANILMADIĞI TAKTİRDE BOZULMAZ...

BİLDİKLERİM BUNLAR ,BAŞKA BİLGİLERİNİZ VARSA BİLGİLERİNİZ PAYLAŞMANIZI İSTERİM.

İNŞ.AKLINDA TEREDDÜTÜ OLAN KİŞİLERE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. :oke:

polpolkop

Üye
merhaba bende trident wt9 aldım e-mail ayarlarını yapamadım yardımcı olursan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Ekremşanti

emmolife

Üye
    Konu Sahibi
pop ayarları sadece gmail mynet gibi saglayıcılarda çalışıyor. turkcellde daha iyi çalışıyor pop ayarları ama aveada sıkıntılı.wireless lede gireceksen problem deil. ben email bölümnden deil de net üzerinden kontrl ediyorum hotmail ve gmail kullandıgım için...bunlardan birini kullanıyosan yardımcı oluyum..

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
S.a bende yaklaşık 1 aydır wt9 kullanıyorum dediğin gibi kardeş skyfire bulamadım sizde oldumu bilmiyorum bende google maps teli fabrika ayarlanrına cevirirken ii fakat 2 3 kez kullandıkdan sonra uygulamayı tekrar açmıyor... birde yedek batarya da sarj fullken bitmeye yakın kapanıyor açılıyor tekrar gösteriyor... sarj aleti usb 2 saatte anca dolduruyo bi artı yanı nokia ince uclu sarjla (n95 n73 sars tipleri hariç) sarj oluyor... ben memnunun joistik tuşunda biraz anormallik var bazen temazsızlık yapıyor onada alıştık artık java da tridente uygun ekran bulamadım hep küçük ekranda oynuyorum oyun bulduysan linki atabilirmisin bi kaç tane? :) kısacası parasına göre harika...

abcxyz123

Üye
nokia ince uçlu şarj aleti ile şarj edebiliyorum demişsiniz bnde telefonun alt tarafındaki girişe nokia ince uçlu şarj aleti taktım şarj etmeyi denedim fakat olmadı hiçbir şarj uyarısı vermedi nasıl yapabildiğinizi anlayamadım.bilgi verirseniz sevinirim.

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
kardeş Nokia 6600 3210 şarj aletleri vardıya kalın uclu ona bi çevirici al ince ucluya çatır çatır şarj ediyor zaten orayla usbyi birbirine ayırmışlar ince uclu sarj aleti taktığında usbden şarj ediyo gözüküyo ama usbden hızlı şarj ediyo telden memnunum bi int video izleyemiyorum okadar...

--------------- Ekleme ---------------

EKSİLERİ (Benim gözlemlediklerim)

1.Mp3 dinlerken oyun oynayamıyorsunuz
2.Titreşimi çok fazla iyi değil çok kötüde değil kulaklığa haporlor felan bağlayamadım ben ayrıca orjinal kulaklığı 5 para etmez.
3.üst tuşların boya olduğu ççok net belli temizlemek için kolonyağ felan kullanmayın tuşların üstündeki boya kalkıyor.
4.Tuşlarda kısayol özelliği yok (yada ben bulamadım) mp3 çaları mesela bi tuşa atayamıyosunuz
5. Bolt browseri de yüklesem internet normal wlanlı tellere göre yavaş ama çekimi gayet güzel.
6.Biri aradığı zaman sessize alamıyorsunuz.
7.kamera flası çok düşük kapkaranlık bi odada çekeceğiniz resme baya yaklaşmanız gerekir.
8.Tv de kanalları kaydettiğiniz liste telefonun bataryasını çıkarıp taktığınızda yada belli bi süre sonra siliniyor otomatik arayıcının bulduğu 15 kanal kayıtlı oluyor.
9.Sim 1 Sim 2 işlemciyi baya zorlyor çekimi düşürüyor konuşurken felan
10.Tuşlar çok yakın bazen karıştırabiliyosunuz..

Artıları :
1.İnternete çarşıda pazarda kaçak bağlanıp anında msne girebilirsiniz (ebuddy)
2.Tasarımı güzel çift kamera olması pek avantajlı değil 3g olmadığından dolayı ama ginede güzel
3.Tv izlerken teli sallayarak kanal değiştirebiliyorsunuz duvar kağıdıda öle
4.Hem çift hatlı hemde wlanlı hemde tv li olması çoğu teli geride bırakıyor
5.Java özelliği güzel oyun felan atılıyor tabi kalvyeli tellerin formatında oyunları indirrrseniz jar yada jad sorun olmuyor.
6.sensörü temiz kullanırsanız bolt da uzun bi sayfayı saniyede geçebilirsiniz...
7.Güzel bi kulaklık bulup müzik dinlerseniz ipod özelliğide ön plana çıkıyor ses kalitesi güzel
8.Opera özelliği 3.0 içinde geliyor ama 5 betayı kurarsanız dahada güzel oluyo ancak en güzeki skyfire (javası olmadığından dolayı yüklenemiyor) şu anda bolt kullanıyorum memnunum
9.Biriyle konuşurken sesinizi değiştirebilir karşıdakini işletebilirsiniz :)
10.Nokia ince uçlu şarj aleti destekliyo ve hızlı dolduruyor ayrıca usb den web cam olarak kullanabilirsiniz..
11.Msj kapasitesi 700 ün üzerinde
12.İş adamları için ideal bi pda ürün diyebiliriz..

Yorum: internette emaillerinize bakmak veya msnde sohbet etmek için güzel fakat diğer uzman kişiler için flash player gibi özellikleri olmadığı için video izleyemiyoruz. ancak sorf baya güzel oluyo parası da iyi ama en kötü yanı mtk işlemci ne sis ne cab nede exe felan kuramıyosunuz java özelliği iyi ama herşeyde java değilki... tek hatlı telefon kullanıyorsanız ve TV fonksiyonunu kullanmıyosanız ben size Nokia e63 ü tavsiye ederim fiyatı neredeyse aynı tipi havalı duruyo ama kalite olarak ön taraf iyi değil klavyesi felan ben aldım ama bi açıdan pişmanım bi açıdan da memnunum çünkü hem çift hat kullanıyorum hemde internete msn e felan giriyorum ama ben olsam wlanı koydum .sis formatıda koyardım tema felna daha canlı yapardım... benim düşüncelerim bunlar... Kolay gelsin...

abcxyz123

Üye
emmolife arkadaşım sen çeşitli programlar yuklediğini soylemişsin bn hızlı ve düzgün bir internet tarayıcı arıyorum içerisinde yuklu gelen opera surumu eski ve yavaş yardımcı olabilrmizin bana

abcxyz123

Üye
arkadaşlar ben telefonumdaki mesajları şifrelemek yada tuşkilidine şifre koymak için bir program arıyorum netin altını üstüne getirdim nerdeyse ama bulamadım bilen gören duyan varsa bi yardımcı olsun.

mustaphatr

Üye
3 AYDIR KULLANIYORUM... GÖRDÜĞÜM ARTILARI VE EKSİLERİ

ARTILARI
  • TASARIM BİR NUMARA ( BLACKBERRY BOLD HAVASINDA ) :)
  • WIRELESS VE WAP HIZI HARİKA ( AVEA AYLIK 100 MB KULLANIYORUM )
  • TELEFON HIZI İYİ
  • EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE KAMERA 5 ÜZERİNDEN 3.5
  • TV VE RADYO HARİKA
  • JAR. PROGRAM DESTEĞİ ÇOK İYİ TÜM İŞİMİ GÖRÜYOR. ( BOLT- OPERA- NIMBUZZ- EBUDDY- VB.)

EKSİLERİ
  • 1.HATTI KULLANIRKEN 2. HATTIN ÇEKİM GÜCÜ AZALIYOR. GENEL İTİBARİYLEDE GSM ÇEKİM KUVVETİ DÜŞÜK.
  • KONUŞRKEN KARŞININ SESİ AZ GELİYOR. ÇOK DA AZ DEİL AMA..
  • ARAYAN RESMİ GÖSTERMİYOR.( YENİ YAZILIM GÜNCELLEMESİNDE DÜZELİYOR. )
  • MÜZİK SESİ AZ. ( GÖRECELİDİR, BEN 5 ÜZERİNDEN 3 VERİYORUM. )
  • MSN SÜRÜMÜNÜ GÜNCELLEDİKTEN SONRA WİFİ İLE MSNE GİRİLMİYOR. ( BEN GİREMEDİM WİFİ SEÇENEĞİ YOK )

GÖRDÜKLERİM BUNLAR UNUTTUKLARIM OLABİLİR... BİRDE BOLT TARAYICIDA NETTE VİDEO OYNATABİLSEM SÜPER OLACAK :) SKYFAIRDE DE OLUMSUZ...İNŞ. YAKINDA BU TELEFNDA BUDA GERCEK OLUR.

GENEL İTİBARİYLE ÇOK MEMNUNUM...ÇİFT SİM KART OLMASI, TASARIMI VE HAVASI, WIRELESS, MSN FACEBOOK VE DİER İNTERNET İŞLERİMİ ÇOK PERFORMANSLI Bİ ŞEKİLDE GÖRÜYOR,COK SERİ BİR TELEFON,KAMERASİ TV VE RADYO BENM İÇİN EKSTRA AMA COK KULLANIŞLI OLABİLİR KULLANAN İÇİN...

ORTA JOİSTİK BÖLÜMÜNE ISLAK ELLE KULLANILMADIĞI TAKTİRDE BOZULMAZ...

BİLDİKLERİM BUNLAR ,BAŞKA BİLGİLERİNİZ VARSA BİLGİLERİNİZ PAYLAŞMANIZI İSTERİM.

İNŞ.AKLINDA TEREDDÜTÜ OLAN KİŞİLERE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. :oke:

Yazılım güncellemesi demişsiniz ama nasıl güncellenir yazılım yada ne yapmamız gerekio yazılımını güncellemek için?? buna ek olarak ta bi eksi yanı mesaj sesi olarak başka sesler kullanamıoruz sadece kayıtlı sesler kullanılabilio onlarda çok uzun mesaj geldiği zaman telefon çalıyor zannettiriyor insana.

Gonzz

Üye
Selam arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım, daha wifi felan deneme imkanım olmadı ama görünüş itibariyle harika telefon... benim sorunum şu sim kartımı taktığımda rehberde kartta kayıtlı telefon numaralarını göstermiyor, rehber boş diyor... varmıdır bunun ayarı, sim noları göster gibi bir menüde bulamadım....

pardon arkadaşlar benim numaralar telde kayıtlıymış sim kartta değilmiş, sorun halloldu :D

biralemceyhun

Üye
slm arkadaslar ben w-t9 aldım fakat wi fi den bağlanamıyorum nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum..kendi netimden bağlanmaya calışıyorum şifreyi girdiğim halde gene olmuyorrr:((((

baron132

baron132

Üye
bendede wt9 var çok memnunum wifi süper çekiyor

eğer yardımım dokunursa sevinirim bu telefon hakkında nerdeyse bütün herşeyi biliyorum 13 yaşımda olduğuma rahmen bana sorabilirsin

teLefonun wifi ayarLarı yapıLmamış veri gönderemiyor sorun bu

webcakali

Üye
wt11 aldım çok memnunum.

metiny41

metiny41

Üye
böyle telefonu buldunuz öpde başına koy misali nokyae 71 700 vs verecegine tridenti al daha iyi artı özellikli hemde tv çift hat vs harika bir telefon yani ayrıca iyiki varsın MAXİCEP.COM

emmolife

Üye
    Konu Sahibi
selamlar...

ben servisine gönderip yazılım güncelledimm bu sayede javadan açtığım programları simgeye düşürebiliyorum. ayrıca orjinal java yazılımına dönülmüş. sallayarak sessize alabiliyosunuz , arayana resim atayabiliyosnz ama kaydı telefon rehberine kayıt ettirmeniz lazım...

kullandıgım browserler

bolt 2.1
opera 4.2

msn programları :

nimbuzz
mig33v42

sosyal ag

snaptu
gmobile
vuclip
windows live

tavsiyem...

sophisticman

Üye
emmo kardeş servis yazılım güncelleme için ücret talep etti mi?

minkara

minkara

Üye
bence çok güzel bi telefon kamerası dışında istenilen özelliklerin hemen hemen tamamını karşılayabiliyor. herkese tavsiye ederim :oke: ... çin malı olarak görüpte hemen bozulurda demeyin motosikletle giderken düşürdüm bataryasını taktığımda hala çalışıyodu :ehe ve hiç bi sorunu yok şu an :d:

atakan98

Üye
baron132 kardeş benim hattım yok ama wifi ye giriorum beleşe tlf markesı trident w-t9 . oyun indirebiliyorum ama java sorun çıkartıyor ne yapabilirim yada w-t9 lar için oyun indirceğimiz bir yer varmı şimdiden tşkrler ...

k_erkanaltun

Üye
Saygıdeğer arkadaşlar;

Trident WT-9 aldım. Ürün diğer çin telefonlarına göre malzemesi kaliteli gibi duruyor fakat aldığıma pişman oldum. Çünkü ürün söyledikleri özellikleri desteklemiyor. Özellikle Çift sim teknolojisin olan Dual Sim Teknolojisini tam manasıyla desteklemiyor. 1.Hat ile konuşurken 2.hatla konuşamıyorsunuz çünkü 2.hat kapalı moda geçiyor. Bu nu söyledikten sonra bazı arkadaşlar ayarı var diyecek. Bu sefer ayarlarını yapıyorsunuz iki hatlada arama yapamıyor ve telefon çağrılarını alamıyorsunuz. Bu nedenle bu ürün TSE standarlarına uygun değil kısaca belirtilen teknik özellikleri karşılamıyor. Dual Sim diyorsanız bu ürün dual simi desteklemiyor. Yine bu ürün daha 34 günlük bile olmadan çok ilginçtir home ve tv tuşu ortasından ayrılır. Sonrasında bu ürünü değişim talebiyle gönderdiğinizde servis tuş takımı değişecek para diyor. Parası birşey değilde aldığım 1 aylık ürünü neden ikinci el servis görmüş gibi kullanayım hem belirtilen özellikleri bile uymuyor işte bu nedenle firmayı Sanayi Odasına şikayette bulundum ve bu firma ürünleriyle ilgili şikayet sitesi kurdum. Artık bu marka servis hizmetlerinde prensib ve ciddiyedin önemini anlar.

Sasygılar;

ERKANALTUN
Satış Mühendisi

Burada yorum yazanlar markayı çok kaliteli olarak tanıtmasınlar. 1,000 üründen 100 ürün iyi çıkmış olabilir. Belki serise giden ürünlerden şansınıza çok hızlı gelmiş olabilir veya gerçekten ürün tüm şartları karşılıyor görüşünde olanınız çok fazla olabilir ama bir kullanıcı olarak kalite+hizmet+muhatap bulmak bu markada zor. Bu nedenle muhatap bulamadığınız bir firmanın ürünlerini almakda kendi adıma cehalet diyorum. Bende bu cehaleti yaşadım. Onun için kaliteden şaşmayın. Çift sim kartlılarda model fazla olmadığı için diğer markaları seçmedim ama başka markaları seçseydim diyorum.

xvi.murat

Üye
selam arkadaşla bu telofon için recolder programı nerden bula biirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt