Trident w-t10 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
Paylasım İçin Tesekkurler

blal

blal

Üye
Önceden de yorm yapıştım şimdi tekrar yapıyorum telefon berbat kesinlikle almayın teli aldıktan 19gün sonra cıkan sorunları yazıyorm.

1-sim2hatası veriyor
2-p tuşu düştü
3-kulaklıgı takıp cıkardım kulaklık modunda kaldı ses cıkmıyor dısına
4-web cam özelliği var guya gormuyor
5-video ileri geri sarma yok
6-wi yi kapatıyorm kendiliğinden sürekli acılıyor.

vs vs vs vs.... kuruş para vermeyın gidin bilindik markalar alın bence sacma sapan urunlere para vermeyın.ucuz alcak kadar zengin deilim diye söz vardır gercekten dogru.öğrenciyim canım cıktı 300tl bırıkltrdm gıttım mal gıbı trident aldım pişmanın garantıye verdım ama telefonu acmıyorlar 2-3 gündür hafta sonunu beklıyorm.bitsin pazartesi biyerlerine sokuca o teli adam gibi yapmadılarsa.:off:

blal

blal

Üye
attıgımdan sonra yine gittim sim 2 görmuyordu tamıre verdım dün aldım ve bugun yıne bozuldu ALMAYINJ sakın tridentin mallarını

nc99

nc99

Üye
.....wt11 kullanıyorum süper ama ses yükseltme şifresine girdim intenet gitti wap yok şuanda bende.. aman siz siz olun sakın yok ses miş yok şuymuş diye şifre girmeyin yoksa süper telefon bence ben düştüm hataya bari siz düşmeyin........güle güle kullanın

ChelebiDESiGN

ChelebiDESiGN

Üye
Bana da Bir ARkadaşım tarafından
yarın gelecek o telefon bakalım nasıl bir telefon w-t10 bakalım

general1996

Üye
arkadaslar bu wireleesi nasıl kullancaz bu tercihler kısmında hangisini işaretlesek olur bi bilgilendirrmsnz

WiseOnTr

Üye
Arkadaş kullanıyordu bana şöyle dedi "2 haftada dokunmatik joystick i bozulmuş tuşlar basmamaya başlamış ekranda beyaz noktalar oluşmuş ve hızlıal sayesinde geri iade etti" iade edemese çöpe atıcaktı arkadaşım. Dedim gel 5800 alalım tamam dedi parası geri ödendiğinde nokia 5800 alıcağız onada

sena03

Üye
arkadaşlar trident wt10 aldım alırken de tereddütlü idim fakat keşke o teretdüte inanıp almasaydım nasıl bir telefon bu 1 ayda bozuldu orta dokunmatik tuş çalışmıyor tlf da hiç bir işe yaramıyor garantiye göndereceğim ama korkuyorum ama yolloyacam ne olursa olsun ama arkadaşlar sakın ama sakın trident almayın...

ruhayaldik

Üye
arkadaşlar sanırım modelleme de bir yanlış var.ben de yeni bir wt10 aldım ancak bunda tv yok..birde ben bu telefonun bazı özelliklerini bulamadım kullanıcısı olan var mı acaba....?

teaports

teaports

Üye
Şuan bende trident w-t 10 kullanıyorum . üzerindeki programlar opera mini , msn ve feca girişi çalışmıyor. ben telefondan memlun degılım ancak internetten programlarını indirip kordugum zaman çalışıyor ...

tridentci07

tridentci07

Üye
wt 11 oyun bulamıyom bi yardım arkadşlar :ağlarım:

Üst Alt