pitbull112233
Üye
peki bu faturalı hatta geçişi internet üzerinden yapabilirmiyim?
yapamazsin hocam
sifirdan faturali hat aliyormus gibi uzerine kayitli fatura ve kimlikle gitmen lazim bir tcell extraya
peki bu faturalı hatta geçişi internet üzerinden yapabilirmiyim?
Neden kabus oldu ki? Ne fatura geleceği belli değil mi zaten? Anlamadım sorunu..Bu kampanya hepimizi kabusu oldu. Uzak durun arkadaşlar. Kendinizi 1 yıl boyunca Turkcell'in korkunç faturalarına mahkum etmeyin. İnanın hepsi tuzak bunların. Ben yandım siz yanmayın.
Neden kabus oldu ki? Ne fatura geleceği belli değil mi zaten? Anlamadım sorunu..
Telefonla fazla konuşan biri olmadığım için faturalıya geçince sabit ücret konusu beni düşündürüyor. Gördüğüm kadarıyla sabit ücreti en düşük tarife "Bizbize" (2.90 TL). Şu durumda ayda 2.90TL vererek her ay her yöne 120 dk. konuşabileceğim. Başka bir dalavere yok değil mi işin içinde? Çok hesaplı geldi de 
Ben Turkcell'in kalitesini uzun zamandır başka bir operatöre değişmediğim ve değişmemeye devam edeceğim için bu kampanya bana uygunTelefonla fazla konuşan biri olmadığım için faturalıya geçince sabit ücret konusu beni düşündürüyor. Gördüğüm kadarıyla sabit ücreti en düşük tarife "Bizbize" (2.90 TL). Şu durumda ayda 2.90TL vererek her ay her yöne 120 dk. konuşabileceğim. Başka bir dalavere yok değil mi işin içinde? Çok hesaplı geldi de
![]()
Peki "Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez." ifadesinin anlamı nedir? Mesela ben 18 saniye konuştuğum zaman konuşma hakkımdan 18/6=3 dakika mı düşülecek?
benim bildiğim faturalı hatta hiçbir yere kayıt olmayacaksın 2 telefonun internet ayarlarını sileceksin 3 mms ve sms ayarlarını da sileceksin.faturanız 100de 50 azalacak artı 100de 48lik avantaj istiyorsanız telefonun sabit aramasını aktif hale getirin.

amelecell 
18 saniye konuşursan 18 saniyen gider, ayrıca kesin olmamakla beraber dakikalar bir sonraki aylara devrediyor. Ben 9 aydan beri kullanıyorum konuşmadığım dakikalar bir sonraki aya devir yapıyordu.
)
) TEBRİK EDERİZ.
) saol kardeş ilgine saol...Abonelerimiz, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, "Cayma Bedelli Kontratlar" kampanyasından yararlanabilir.
Siz başvurun,zaten müşteri hizmetlerinden sizi arıyorlar,29 tl'ye 8 saat kampanyası iptal durumu varsa,onlar:''sizin paketiniz var,cayma bedelli kontratlar kampanyasından yararlanamazsınız'' ya da ''29 tl'ye 8 saat paketiniz iptal olur'' gibi bir uyarı yaparlar.Yani başvurmakla bir kaybınız olmaz.