hocam menüde yok kayıdırma birde uygulamalarda yok..ya Ufukçuğum kusura bakma bu ekranın aşağı yukarı kaydırılması nerde var? ben biraz İphone alıştım ya onun gibi dğil..menü kaydırma nere bulamadım bir türlü?
güncelledikten sonra atılır..telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmızı,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra açma-kapama düğmesine basıyorsun ve sana yer,saat gibi ayarları sorarsa olmuş demektir yoksa bir daha deneyeceksin..

ya birşey olmaz..ama siz yinede değiştirin ben kendim bile navi kodunu kullanırım hep..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile 31 olan sürümüm son sürümdür diyor. ben ilk sayfadakı numara değişikliklerini yapmasam ilerideLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncelemeyi görücekmi. neden şimdi görmuyor. Gecen kı guncelleştirmeyi şifre değişmeden görmustu. V40 da görücekmi. kodları değiştirme olayı guncellemenın gelmesıni bekleyememektenmi arkadaşlar
ovisuite görüyormu v40 ı eğer görüyosa numara falan değiştirmeye gerek yokovisuite i denedin mi??