5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada verdiğim kodların birini ya da 0586819 kodunu nemesisle kaydedin ve Nokia Software Updater ile güncelleyin sonra tekrar nemesisle kendi dil kodunuzu pilin altında olur kaydedin..böyle olursa birşey olmaz..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ya Ufukçuğum kusura bakma bu ekranın aşağı yukarı kaydırılması nerde var? ben biraz İphone alıştım ya onun gibi dğil..menü kaydırma nere bulamadım bir türlü?
hocam menüde yok kayıdırma birde uygulamalarda yok..

electrosolo

Üye
ben versiyonu yükledim fakat şöle bi sıkıntım var ev ekranı temasını açtığımda ekranda ekle butonu çıkıyo bastığımda ekran gidip geliyo sonra o ekle butonu kayboluyo neden acaba arkadaşlar?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonuna hard format atacaksın..

electrosolo

Üye
hard formatı güncelleme sonrasımı yapıcam hard format atıp sonra tekrar mı güncellicem.bider hard format nasıl atılıyor?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra atılır..telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmızı,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra açma-kapama düğmesine basıyorsun ve sana yer,saat gibi ayarları sorarsa olmuş demektir yoksa bir daha deneyeceksin..

gemlikua96

gemlikua96

Üye
güncelledikten sonra atılır..telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmızı,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra açma-kapama düğmesine basıyorsun ve sana yer,saat gibi ayarları sorarsa olmuş demektir yoksa bir daha deneyeceksin..

nadir abi güncelledikten sonra pilimizin arkasında ki kodu yazmak gerekli mı kalsa ne olur servise filan giderse sorun mu olur :D (h)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya birşey olmaz..ama siz yinede değiştirin ben kendim bile navi kodunu kullanırım hep..

electrosolo

Üye
çok teşekkür ederim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

zer0cool

Üye
Ben v40'ı indiriyorum. Nokia Software Updater'dan telefona kurarken 13-15dk kaldı diye gösteriyorken telefon kapanıyor ve zaman ilerlemiyor. Bir kaç dakika sonra da Updater hata veriyor USB'yi Batarya'yı çıkar diye. Yapıyorum Retry diyorum yine ilerlemiyor. Lütfen yardım edin. Özel msj olur msn olur burası olur. Lütfen acil yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım bu sorun defalarca soruldu ilk sayfayı bir okuyun lütfen..

yelloweagle

Üye
ile 31 olan sürümüm son sürümdür diyor. ben ilk sayfadakı numara değişikliklerini yapmasam ileride güncelemeyi görücekmi. neden şimdi görmuyor. Gecen kı guncelleştirmeyi şifre değişmeden görmustu. V40 da görücekmi. kodları değiştirme olayı guncellemenın gelmesıni bekleyememektenmi arkadaşlar

mustafa

mustafa

Üye
ile 31 olan sürümüm son sürümdür diyor. ben ilk sayfadakı numara değişikliklerini yapmasam ileride güncelemeyi görücekmi. neden şimdi görmuyor. Gecen kı guncelleştirmeyi şifre değişmeden görmustu. V40 da görücekmi. kodları değiştirme olayı guncellemenın gelmesıni bekleyememektenmi arkadaşlar

ovisuite i denedin mi??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görüyorsa gerek yok ki görmez çünkü benim kodla da görmemişti büyük ihtimal nemesisle kod değiştireceksiniz..

ozkansever

ozkansever

Üye
Arkadaşlar ölümcül acil çok önemli yardım lütfen güncelleme kısmında ki programda
'' ullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın''
diyorya hani '' Product Kodunu '' ne oluyo acil yardım ...:ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım product kodu nokianın telefonlara verdiği dil kodu o kodlara göre dil desteği gönderiyor Nokia..ilk sayfada ben birkaç tane verdim..

ozkansever

ozkansever

Üye
hemen bakıyorum teşekkürler

Üst Alt