5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
program yüklenmiyor ögeye erişmek için izniniz yok diyor

suat__2006

suat__2006

Üye
kardeş benim şöyle bir sorunum var. telefonumdaki versiyon 3.0.101 idi. pc suiteden güncelleştirme yaptım v 4.0.005 oldu. fakat telefon ingilizce oldu. dillerde türkçe yok. nemesis ile türkçe kodu girdim tele ama yeniden yazılım yüklemeye gelince en son yazılım yüklü zaten diyor. lüttfennnnn acil yardımmmmm......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en altta yeniden güncelle var onu seçeceksin..

suat__2006

suat__2006

Üye
kardeş o çıkmıyor işte. cihazınızda desteklenen en iyi yazılım mevcut yazıyor. ve sadce çık butonu var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman 0586819 bu kodu nemesisle değiştir yeniden dene..

suat__2006

suat__2006

Üye
arkadaşlar lütfen bu durumla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa çokk minnettar kalacam

--------------- Ekleme ---------------

ok bi deneyim şimdi

Nadir bey yanlız o kod olursa türkçesi yüklenirmi o kodla yazılımın. telefonun orjinal kodu 0570203.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben o kodla yükledin aşağıda yeniden yükle olacak ona basacaksın..

suat__2006

suat__2006

Üye
kardeş şu anda yeniden yüklüyorum. ama 110 mb dan başladı yüklemeye. inş. bir sorun olmaz. bide yüklendikten sonra format atmam lazım mı? yoksa yeniden başlatmam yeterlimi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format at yoksa sorunlar oluyor..

suat__2006

suat__2006

Üye
nadir kardeş ben bu telefonu grey garantili 2 gün önce aldım. daha yeniyim bu telde. grey garanti olduğundan sanırım güncelleştirmeden sonra ingilizce oldu tel. grey garanti olması bunun haricinde başka bir problem yaratırmı acaba? bu arada yükleme bitti şimdi format atacam.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey olmaz canım..kodu tekrar senin kodunla değiş..

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
arkadaslar yazılımı nokia software updater ile yüklüyordum herşey yolundaydı ama yuklemenın sonunda cihaz kurtarma sayfası çıktı ve soyle yazıyo nokia software updater ile cihazınınızın bağlatısı kayboldu cihazınızı yenıden bağlamak için su adımları ızleyın dıyo 1-bataryayı, şarj cihazınızı ve usb kablosunu çıkartın 2- usb kalbosunu ardından bataryayı ve son olarakda sarj cihazını yenıden takın 3- cihazın açma düğmesini 1 sanıey basılı tutun 4- güncelleştirme işlemine devam etmek için aşşağıdaki (retry) düğmesine veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cancele basın diyo ; arkadaslar ben bunları yaptım ama yıne aynı hatayı verıyor ne yapmam gerekıyo çok acil yardım lütfen

suat__2006

suat__2006

Üye
nadir kardeş formatıda attım. şimdi türkçe ve v.4.0.005 çok çok çok teşekkür ederim.......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada notları oku..

suat__2006

suat__2006

Üye
bilgisayarını yeniden başlat ve telefonuda. yükleme sırasında da bilgisayardan interneti ve telefonuda kullanma.

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
olmuyor çıldırmamak elde değil ya yıne aynı problemı verıyo bu

dediğiniz gibi yapıyorum

koray5800

Üye
bu navifirmden indirilen dosyalar nereye atılıyo lüften ya yardım edinnnnn

brawo_41

brawo_41

Üye
bnde yapamadım ıyısımı telefoncuya yaptıryım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl yapamıyorsunuz arkadaşlar gayet açık anlattım..

ozn429

ozn429

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıorum. v40 güncellemesini yeni yaptım. çok memnunum ama ön kameram çalışmıyor ve ana kamera zoom yapmıyor. güncelleme yaparken product kod değiştirdim servise götürsem kod değiştiği için yaparlarmı? yada kodu tekrar değiştirebilirmiyim? lütfen bana yardımcı olun kamerasız olmuyor..:S

Üst Alt