Live Messenger ( 5800 XM,N97 ) Yeni Denendi Wireless,3G çalışıyor Ovi Store dan!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

rafi1994

rafi1994

Üye
arkadaşlar bu dosyanın içi trojan virüsü kaynıyor sakın telinize atayım demeyin ben son anda farkettim allahtan virüs programım var ,zaten beeliydi kimse yükleyememiş:off:

Yalann bende bişe olmadı

cosmantino001

Üye
dosya kılıtlı dıyoruz ama kımse yanıt vermıyor buraya bırsey koyuyorunuz madem ısınızı tam yapın mılletı oyalamayın adam yukarıda 3-4 defa dosya kılıtlı dıyor ama ona yanıt yerıne baska baska yazılara musade edılıyor boyle yapmayın mılletın hakkını ve vaktını calısıyorsunuz

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkadaşlar ovi stordan indirrip kurdum sorunsuz ve harika calışıyor hotmaille de uyumllu mailleri görebiliyorsun

patron77

Üye
dosya kilitli ve kimse çözememiş :)

erkanakc

Üye
herkez kilitli diyor bende yükledim kilitli dedi adam gibi program koyun yada açıklama yapın insanlara

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar lütfen konudaki diğer iletileri okuduktan sonra sorununuz hakkında yazın. Dosya kilitli diye hata alanlar cep telefonundan ovistore bağlanıp indirsin yada bunu indirin kurun

ÇALIŞAN SÜRÜM

hayalci_23

Üye
iyide gardaş nası kurduğunuda bi anlatsan sana zahmet, 30 tane üye kilitli diyor bir kişide çıkıp cevap yazmıyor, bu nasıl iş anlamadım.. nasıl açılacak bunun kilidi..????
ovistore ın kendi sitesinden indirip kurdum.

Rahmi531980

Üye
arkadaşlar bende yeniyim ovi magazadan indirdim live messenger i telefonaa forma attım birdahada ovi magazada bulamadım msn yı yardım olursanız sevınırım

itirpan

Üye
Arkadaşlar ovi mağazada var ama benim tel 5800. Telefonunuza uyumsuz diyor. Önceden uyuyordu şimdi niye uymuyor? Anlayacağınız indirilmiyor ovi den. Ama cabbar100 arkadaşımızın verdiği linkten kurdum. Çalışıyor. Bunu bir kenara alın. Ben gibi sık sık format atan arkadaşlara lazım olur.

ÇALIŞAN SÜRÜM

tolgastm

Üye
ben oviden indirdim kaldırdım ve oviye girdim bulamadım msn yi burdan indirdigim ise kilitli diyorrrr. ne ayak çözemedm :D:D:D

bu-rak

Üye
messenger oviden kalktımı yaw

volkan.tatlisev

Üye
arkadaşlar özellikle paylaşıma veren arkadaş yukarıyı okumuyor musun... kaç kişi kilitli diyor diye yazdı bi cvp yazmadınız.. al bende de dosya kilitli diyor... bunu da görmemezlikten gelin olur mu... ok tamam elinize sağlık vermişsiniz paylaşıma ama şu sorunada bir el atsanız diyorum...:hmmm

haso999

Üye
kilitli diyor program ama cevap veren yok

alone_wolf07

alone_wolf07

Üye
kilitli diyo arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim

suskundu_ask

Üye
kilitli diyor

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar özellikle paylaşıma veren arkadaş yukarıyı okumuyor musun... kaç kişi kilitli diyor diye yazdı bi cvp yazmadınız.. al bende de dosya kilitli diyor... bunu da görmemezlikten gelin olur mu... ok tamam elinize sağlık vermişsiniz paylaşıma ama şu sorunada bir el atsanız diyorum...:hmmm

forum kullanmayı bilmiyormusun?Diğer sayfaları okursanız açıklama yazıyor zaten.Y
ükleyemiyorsan ovi store dan yükleyebilirsin.

barix

Üye
aynen ole kılıtlı dıyor acılmıyor.

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
yha şu n 97 dide wlan dan bi msn bulamadım buda kitli dio arkadaşlarım!bi yardım lütfen !!!

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Kişi Listesi aLınıyor böLümünde kaLıyor.. sırf bunun için yeni msn hesabı biLe aLdm ama aynı sorun devam etti.. neyse yinede teşekkür ederim..

ea1903ea

Üye
Kİlitli Diye hata veren uygulamayı telefona atıp bilgilerinde bakarsanız Lisans Süresinin Bittiğini Anlarsınız :D Orada Lisans süresi doldu diyor o yüzden yüklenmiyor. Oviden de indirilmiyor gitti güzelim program format attım yok oldu :S:S

Üst Alt