5130 Müzik Çalar Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

traBolic

traBolic

Üye
    Konu Sahibi
5130 Müzik Çalar Açılmıyor
Arkaşdaşlar Nokia 5130 telefonum var bir kaç gün öncesine kadar girebiliodum ama şimdi giremiyorum

nedenini bende anlamadım
telefonumun şarzı bitti nette gezerken sonra şarza taktım açtım sim kartı kabul edilemedi bende yanlışlıkla sim kartsız açtım açtığımda ise dil ayarları ingilizce tema eskisi gibi müzik çaları açtığım zaman yeterli hafıza yok diyor ama telin hafızasını hafıza kartının içini boşalttım ama gene açılmıyor dedi kapattım sonra sim kartını çıkartıp taktım açtım telefonu türkçe olarak açıldı ama hala müzik çalar yeterli hafıza yok diyor lütfen bi yardım edin ne yapıcağımı anlamadım :bilmem:

Eğer Çözümünüz Varsa Pm Atın

aynı şekilde radyoda yeterli hafıza yok diyor:agla:agla:agla

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
kardeş benimkinde açılıo ama sen bi telefoncuya git yazılım güncellet belki düzelir

traBolic

traBolic

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı güncellemeyi denedim ama son version zaten daha güncellemiyor

facacan

facacan

Üye
Nokia Phonenix Service suite le güncellemeyi dene.

eda_66

eda_66

Üye
benim de var 5130 müzik çalar da ingilizce menü niye?

registr

registr

Üye
kardeşim sen telefonu fabrika ayarlarına getir benimde bugün aynı şey oldu ben fabrika ayarlarına getirdim düzeldi ++ rep lütfen

keyfff

keyfff

Üye
bendede aynı sorun var fabrika ayarlarını yükledim olmadı

asklarr

Üye
arkadaslar benm bı kez oldu garatıneye gonderdım yapıdı bı üst sürümünnü attılar ben tlf 07.2009 da aldım tlf garantıden geldı baktım cıkıs tarihi 09.2009 yazıyo anlamadım eskısı gıbı degıldı ama bugun yıne aynı oldu tlf coktu ne muzık ne video nede internete baglanabılıyorum aynı sorundan 2. kez oluyo bı daha gondercem ınsallah bı daha olurda sıfır bi tlf gonderırler :) bi yıl ıcerısınde aynı sorundan 2den fazla olursa yenı bı tlf gonderıyolar XD

keyfff

keyfff

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar fabrika ayarını yükledim olmuyor yardımcı olur musunuz..

ccansuu__52

Üye
ya ben 3 defa gnderdm garantye bu sorun yüzünden gene aynısı oluyo xS pffs yardm edn yha ..:ağlarım:

dixi

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var msjları silerken tel kapandı açıyom 5 saniye içinde kapanıyodu servise gönderdim 30tl aldı bir daha aynı sorunu yaşadım bir daha gönderdim yne 30tl yedi geldi düzelmiş gibiydi şimdide müzik çalar radio açmıyo yetrli hafıza yok diyo titserim çalışmıyo arasıra ekran gidiyo çok nokia tel kullandım ama böylesini ilk göryom kimse almasın:(

ilhan34

Üye
fabrika yarları tümünü geri yükle seçeneğinden yükle düzelecektir

depechemode93*

Üye
bende aynı sorunu yaşıyrm ama aynı zamanda benm uygulamalarımda çalışmıyr :(

dilek-sen

Üye
2 hafta sonra garantiden geldi yine aynı sorun bi değişme yok format , fabrika ayarları hiçbirşey bi işe yaramıyor...

ozk991

Üye
valla bıktım ben bu telefondan, hayatımda kullandığım en köyü ve en çok sorun çıkaran telefon, bu mesajı okuyan arkadaşlar, yeni telefon alacaksanız aman diyorum uzak durun :(

harded

Üye
Kardeşim varya bu 5130 dan ıllallah dedım yaaa telefon kafayı yedı muzık calar calmıyodu garantıye gonderdım geldı bu sefer daha cok bozmuşlar bıdaha gonderdım bu sefer hafıza kartını gormuyo kırmızı tuş calısmıyo bu hafıza kartını nasıl halledıcem ALLAH rızası ıcın bırı yardım etsın 2 kere garantıye gıttı telefon bıdaha bozuk desem yenısı verırlermı bu ısın hukuku ne?????? lutfen yardım edin.

kımse almasın bu telefondan ayrıca çın malı telefon buna bın basar.!!!

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bndede 7.91 gğncelleme yaptım sonra muzük çalarda şarkılar geç başlıyo neden ???*

erdem0695

erdem0695

Üye
kardeş benm başımada geldi servise git ücretsiz yazılım tyüklettir düzelio... telefonun kendine has temaları resimleri oyunları falanda gitmiş olması lazım yazılımsal bi proble sorunu anlayamadm

harded

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var msjları silerken tel kapandı açıyom 5 saniye içinde kapanıyodu servise gönderdim 30tl aldı bir daha aynı sorunu yaşadım bir daha gönderdim yne 30tl yedi geldi düzelmiş gibiydi şimdide müzik çalar radio açmıyo yetrli hafıza yok diyo titserim çalışmıyo arasıra ekran gidiyo çok nokia tel kullandım ama böylesini ilk göryom kimse almasın:(
telefonunun garantisi varsa parayı boşa vermişsin para isterlerse direk tuketıcı danısma hattını arayın hatanın sızden kaynaklanmadıgını soyleyın hiçbişi olmaz.blöf falan :D gerekirse gerçekten :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt