Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

SpooXo

SpooXo

Üye
muratbaymis, yardımın için çok teşekkür ederim halloldu :oke: çok sağol...

strong-dealer

strong-dealer

Üye
Ardaslar merabalar oncelıkle yenı yukledıgım garmın mobıle xt v5.00.50 ı yukledım herseyı kontrol ettıım ama bı turlu ılerlemıyo sadece ılk sayfa acılıyo garmın sıyah fonda daha sonra program kendını kapatıyor!!!!!!!!!! 3 kez denedım kontrol ettım ama sureklı aynı olay oluyo yardımcı olun bu konuda tessukler sımdıden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaler

kaler

Üye
abiii uyduya çok geç bağlanıyor ne yapabilirimmm????acilllll

muratbaymis

Üye
arkadaşım sen tam yükleme yapamamışsın bende de aynı sorun oldu .kurulumu bilgisayardan başlattım ve halloldu.bir de böyle dene

--------------- Ekleme ---------------

Ardaslar merabalar oncelıkle yenı yukledıgım garmın mobıle xt v5.00.50 ı yukledım herseyı kontrol ettıım ama bı turlu ılerlemıyo sadece ılk sayfa acılıyo garmın sıyah fonda daha sonra program kendını kapatıyor!!!!!!!!!! 3 kez denedım kontrol ettım ama sureklı aynı olay oluyo yardımcı olun bu konuda tessukler sımdıden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşım sen tam yükleme yapamamışsın bende de aynı sorun oldu .kurulumu bilgisayardan başlattım ve halloldu.bir de böyle dene

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
GÖZÜM turkcell mi yalan söylüyor anlamadım REİS BEY 5800 XM yükledim sorunsuz çalışıyoda gps e baglandıgımızda fatura şişermi lütfen cevap beklliyorum.

muratbaymis

Üye
Arkadaşım yükleme yaparken programı masa üstüne indir ve bağlantı tipini depolama yap ve masa üstündeki sis dosyasını yani yükleme dosyasını çift tıkla otomatik yüklemye başlar ve sorunsuz çalışır.Ben de senin gibi yükleyememiştim.Sorun olursa yaz yardımcı olurum.Fakat türkçe ses olmuyor bir türlü de yapamadım.Kolay gelsin.:evet:

Arkadaşlar garmini yükleyip sesli olarak anlatan konuşan programı kullanan var mı ?yoksa herkesin garmini de sessiz mi çalışıyor sadece yol tarif ediyor.Anlatmıyor yani.benimki hala sessiz çalışıyor.

imamramazan

imamramazan

Üye
arkadaşlar baştaki anlatılan herşeyi yapın ben yaptım sorunsuz çalışıyor.uyduya geç bağlanıyor o doğru hava şartlarından dolayı.bende türkçe sesle yönlendirmede var hiçbir sorun yok yani.emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim.

sinan9006

Üye
ya arkadaşlar iki saatir ugrasıyorum bütün soylenenleri yaptım ime nosunu alıp ilactan ıd yi kaydediyorum oburunude yaptım uzantılarını .unl yaptım asci karakteri yaptım yinde olmuyor ürün kodu diyip duruyor lütfen biri bi cevap versin :(((((((((

m_c_d

Üye
link olu bır bakkkk
ındırme olmuyo hocamm

muratbaymis

Üye
arkadaşlar baştaki anlatılan herşeyi yapın ben yaptım sorunsuz çalışıyor.uyduya geç bağlanıyor o doğru hava şartlarından dolayı.bende türkçe sesle yönlendirmede var hiçbir sorun yok yani.emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim.

merhaba arkadaş sen de garmin sesli olarak yürü sag a sola dön gibi komutları türkçe anlatıyor mu yani?ben yükledim sesle anlatmıyor ama yolu çiziyor.sen nerden ve hangi sürümü yükledin ?benim tel 5800 xm.

donaldduck

donaldduck

Üye
arkadaşım bende de 5800 mevcut sesli yönlendirme yapıyor. garmin\voice klasörü içerisimde olduğuna emin ol muhakak öyledir ama gene kontrol et. Dediğim gibi bende güzel çalışıyor sadece yokuş aşağı in demiyor çık diyor :) onun dışında herşey normal.

muratbaymis

Üye
merhaba arkadaşım.benim telefonun klasorune voiceyi atıyorum ama tel in içinden baktıgımda voice klasoru gözükmüyor.bir de garminin içine girip bakıyorum ayarlardan ses e geliyorum herşey %100 diyor ses de yok bişey.anlamadım .siz hangisini (versiyon) yüklediniz ve nerden yüklediniz?

şu resimlerde daha iyi anlaşılır.

ses oluşanı %100 diyor , Ses yok gözüküyor , ve sesli uyarı Etkin diyor ama ses e girince içi boş çıkıyor hata bu

eskice

Üye
Reis çok tesekkürler sana SE Satioda da çalıştı açıklamalar cok basit ve anlaşılır ben bile :) tek seferde kurup çalıştırdım eline sağlık kullandığım en iyi navigasyon diyebılırım

atillaturan71

Üye
arkadaşlar tekrar söylüyorum. Yüklemeyi ve yazılanları doğru yaparsanız hiçbir sorun yok. Harika çalışıyor. Uyduyuda kolay buluyor. Öncelikle menü-araçalar-bağlantı-gps verisine gelin konumun üzerinde seçenektenkonumlama yarları-konumlama yöntemlerinden tümleşik ve yardımlı gps işaretleyin. Şimdi çıkıp tekrar garmine girin bakın ne kadar hızlı bulacak. Evde gps bulması zor. dışarda deneyin.

Sesli olmayan arkadaşlar, garmin içinde ayarlardan ses açık bölümüne gelsinler.

Ben Türkiye 2009.02 yerine 2009.06 yı yükledim. Önceden istanbul içinde gözükmeyen yollara şimdi gözüküyor. Yarında eskişehire gideceğim bakalım yeni otaban gözükecek mi?

Kullanamayan arkadaşlar tekrar tekrar dikkatli okuyup bir daha yüklesinler muhakka çalışıyor.

muratbaymis

Üye
Reis çok tesekkürler sana SE Satioda da çalıştı açıklamalar cok basit ve anlaşılır ben bile :) tek seferde kurup çalıştırdım eline sağlık kullandığım en iyi navigasyon diyebılırım
arkadaş seninkinde de sesli konuşuyor mu yani.?

Arkadaşlar benimki de şimdi sorunsuz oldu yani Türkçe konuşuyor artık .nasıl yaptıgımı da söyleyim .garmini sildim tekrar baştan yükledim ama haritayı 2009/02 olanı yükledim.132 mb lik.şimdi sorunum yok.BY-REİS e teşekkür ediyorum.2010 un güncel haritası çıkınca inşallah ekler by reis

Arkadaşlar benimki de şimdi sorunsuz oldu yani Türkçe konuşuyor artık .nasıl yaptıgımı da söyleyim .garmini sildim tekrar baştan yükledim ama haritayı 2009/02 olanı yükledim.132 mb lik.şimdi sorunum yok.BY-REİS e teşekkür ediyorum.2010 un güncel haritası çıkınca inşallah ekler by reis

ulaş2626

Üye
bu proğram ücretsizmi bağlanıyor gps ye

mtevazi

Üye
daha en başta metin dilini türkçeye çevir sayfasında kitleniyor dilleri değiştir butonları çalışıyor ama en alttaki "sonraki" çalışmıyor hata nerde acaba

krbk7860

krbk7860

Üye
Arkadaşım yükleme yaparken programı masa üstüne indir ve bağlantı tipini depolama yap ve masa üstündeki sis dosyasını yani yükleme dosyasını çift tıkla otomatik yüklemye başlar ve sorunsuz çalışır.Ben de senin gibi yükleyememiştim.Sorun olursa yaz yardımcı olurum.Fakat türkçe ses olmuyor bir türlü de yapamadım.Kolay gelsin.:evet:

Arkadaşlar garmini yükleyip sesli olarak anlatan konuşan programı kullanan var mı ?yoksa herkesin garmini de sessiz mi çalışıyor sadece yol tarif ediyor.Anlatmıyor yani.benimki hala sessiz çalışıyor.

telefondan garmini aç. ayarlardan ses yazan yeri aç ve açılan menüden sesi etkinleştir.:oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
2009.06 Hotfile Linki:

;)

S@H!N

Üye
teşekkürler 5800xp dediklerinizi yaptım hiçbir sıkıntı olmadan kuruldu evde ilk başta bağlantı sağlanamadı sokağa çıkınca hemen bağlantı sağladı fakat evde ilk pro açılışında 2 knt yedi sonra dışarıda bi deneme yaptım 1-2 proyu kapatıp açmıştım bi ara yine 2 knt yedi sonra uygulamalar yer konumla yönteminde sadece tümleşik gps seçtim bi yerde görmüştüm sanırım onun dışında seçili olursa knt gider diye bunu seçtikten sonra knt gitmedi yine gidecek olursa duruma göre buraya yansıtırım tşkler ;)

Üst Alt