N96 Kullanıcıları buraya. (Program,Versiyon,Batarya vs iletişim)

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın bilgi için

lazo_52

Üye
aga benim n96 kendılıngınden kapanıor ve mesaj larda kasma yapıor 30 harfden sonra 30.033 version rm 247 30.101 attırmya calıstım teknık servıs de ama yarıda kaldı net den yapmaya calıstım guncelleme yi ama tel kapanınca malesef telefon çöktü ve yıne kendı halıne geldı ama yıne aynı sorun var ve sımdı cesaret edemıorum net den aplicatıon yapmaya ne yapabılırım yardımcı olursan sevınırım

Ihhh!

Üye
    Konu Sahibi
aga benim n96 kendılıngınden kapanıor ve mesaj larda kasma yapıor 30 harfden sonra 30.033 version rm 247 30.101 attırmya calıstım teknık servıs de ama yarıda kaldı net den yapmaya calıstım guncelleme yi ama tel kapanınca malesef telefon çöktü ve yıne kendı halıne geldı ama yıne aynı sorun var ve sımdı cesaret edemıorum net den aplicatıon yapmaya ne yapabılırım yardımcı olursan sevınırım

Serviste yarım kalmasını anlayamadım yarım kalıyorsa tekrar yapsınlar olmadı diyip geri mi verdiler?
138mb dosya telefonu takıyorsun önce onu internetten yüklüyor sonra telefona yüklüyor e haliyle servis uğraşmak istemedi.

Mesajlarda kasmanın olmadığı tek versiyon var onun dışında her versiyon kasma yapar v30.101 yükletin üzeri versiyonları da takip edin artık çıkarmı bilmem ama çıkıncada güncellemeye bakın en iyisi güncel tutmak.

atakanpower

Üye
arkadaşlar N96 da kamera çekimine başladığımızda kameranın ışığı yanıyor yani kamera ışıgını aç dediğimizde zaten ışık açılıyorda ayarlardaan kamera ışıgını kapattığımızad ışık yanmaya devam ediyor kırmızı renkte bu kamera ışıgını tamamen kapatmak mümkün mü

shyL.

Üye
exe. uzantılı dosyaları nasıl açacağız?

Ihhh!

Üye
    Konu Sahibi
@shyL
exe dosyaları windows işletim sistemleri dışında çalışmaz ama telefonda windows mobile ile de çalışmıyor .exe sadece bilgisayara özgü sanırım.
exe çalıştırmanız mümkün değil.

@atakanpower
Kameralarda çekim sırasında ışık yanması, kanunen bir çok ülkede zorunludur ve dolayısıyla N96da bu şekilde üretilmiş bir telefon. Kırmızı ışığı kapatmanız mümkün değil.

emesut

emesut

Üye
@atakanpower
Kameralarda çekim sırasında ışık yanması, kanunen bir çok ülkede zorunludur ve dolayısıyla N96da bu şekilde üretilmiş bir telefon. Kırmızı ışığı kapatmanız mümkün değil.[/QUOTE]

Bu kural telefonu h*ckli olmayanlar için gecerli..
Eğer telefonunuz h*ckli ise rompatcher programının bir patch dosyası var ve bu dosya cekim yaparken yanan kırmızı ışığı söndürüyor..
Bizzat kullandım. Formumuzun h*ck bölümünde mutlaka acıklama vardır.
Buyrun buda bahsettiğim patch dosyası.

shyL.

Üye
açıklama için teşekkürler..
rehberi sadece gsm operatöründe yedekleyip mi telefona format atabiliriz yada rehber yedeklemenin başka bir yolu var mı?

atakanpower

Üye
@atakanpower
Kameralarda çekim sırasında ışık yanması, kanunen bir çok ülkede zorunludur ve dolayısıyla N96da bu şekilde üretilmiş bir telefon. Kırmızı ışığı kapatmanız mümkün değil.

Eğer telefonunuz h*ckli ise rompatcher programının bir patch dosyası var ve bu dosya cekim yaparken yanan kırmızı ışığı söndürüyor..

[/QUOTE]
Ihhh! Kameralarda çekim sırasında ışık yanması, kanunen bir çok ülkede zorunludur ve dolayısıyla N96da bu şekilde üretilmiş bir telefon. Kırmızı ışığı kapatmanız mümkün değil.
[/QUOTE]
arkadaşlar teşekkür ederim cvplarınız için telefonum hack li değil bunu başka yoılu yok mu

emesut

emesut

Üye
arkadaşlar teşekkür ederim cvplarınız için telefonum hack li değil bunu başka yolu yok mu
Siyah elektrikci bandını kırmızı ışığın yandığı kısma göre kes sonra oraya yapıştır.:naughty:

açıklama için teşekkürler..
rehberi sadece gsm operatöründe yedekleyip mi telefona format atabiliriz yada rehber yedeklemenin başka bir yolu var mı?
Rehber yedeklemenin benim bildiğim üç yolu var..
1- Nokia Pc Suit ile rehber yedekleme..
2- OVİ üzerinden rehber yedekleme..
3- Turkcell rehber yedekleme. Ayrıntılı bilgi: Burda ve Turkcell ekstralarda..:oke:

atakanpower

Üye
Alıntı: atakanpower göndermiş. >
arkadaşlar teşekkür ederim cvplarınız için telefonum hack li değil bunu başka yolu yok mu

Siyah elektrikci bandını kırmızı ışığın yandığı kısma göre kes sonra oraya yapıştır.

kardeşim çok iyi ya maşallah iyi düşünmüşsün de ya sizce bu opda sitesine e mail verip sertifika almak dogrumu yada güvenli mi

emesut

emesut

Üye
Ben ve benim gibi telefonu h*ckli olan bircok kişi opda dan almıştır sertifikasını.
Ne kadar güvenli bende tam emin değilim.
Ama en güzel site opda bence cünkü size sertifikayı verdikden sonra sayfaya yüklediğiniz unsigned uygulamaları geriye signed olarak verebiliyor.
Güvenirlik size kalmış.

atakanpower

Üye
dün itibariyle opda sitesinden sadece 10 dakika içerisinde sertifikamı aldım ama hack işini yapamadım telefonumun versiyonu en son olan ayani 30.101 hellox v2.03 unsigned sertifikaladım ve telefona yüklemeye çalıştığımda 'yüklenemiyor sertifika tarafaından kısıtlanıyor' diye hata alıyorum.Ardından hellox v1.03 unsigned i sertifikaladım bu sefer yüklendi çalıştırdığımda install diyor ve yaklaşık yarım saat bu şeki,lde install dedi bekledi bende en sonunda iptal ettim ve hepsini telefondan kaldırdım.Şimdi ne yapmalıyım telefonum son versiyon yazılıma sahip olduğu için mi hacklanmiyor yoksa başka bir şey mi anlamadım.Herşeyi kuralına göre yapıorum.Ya da programları tek tek sertifikalayıp ta telefona mı yükleyim hack işinden vazmı geçeyim kararsız kaldım bu konuda yardımcı olacak yok mu.

mcakan

Üye
dün itibariyle opda sitesinden sadece 10 dakika içerisinde sertifikamı aldım ama hack işini yapamadım telefonumun versiyonu en son olan ayani 30.101 hellox v2.03 unsigned sertifikaladım ve telefona yüklemeye çalıştığımda 'yüklenemiyor sertifika tarafaından kısıtlanıyor' diye hata alıyorum.Ardından hellox v1.03 unsigned i sertifikaladım bu sefer yüklendi çalıştırdığımda install diyor ve yaklaşık yarım saat bu şeki,lde install dedi bekledi bende en sonunda iptal ettim ve hepsini telefondan kaldırdım.Şimdi ne yapmalıyım telefonum son versiyon yazılıma sahip olduğu için mi hacklanmiyor yoksa başka bir şey mi anlamadım.Herşeyi kuralına göre yapıorum.Ya da programları tek tek sertifikalayıp ta telefona mı yükleyim hack işinden vazmı geçeyim kararsız kaldım bu konuda yardımcı olacak yok mu.

kardeş son versiyonda hack tam olarak olmuyo. hellox in c ye attığı installserver.exe dosyası tam olarak çalışmıyo. bende aynı sorunla karşılaştım hiç hacklemeye zorlamadım. programları tek tek setifikalndırıp yüklüyorm. sende hiç zorlama bence yakında yeni bi hellox çıkar

emesut

emesut

Üye
Ben h*ckledim arkadaşlar sizden neden olmadı acaba..
Opdanın verdiği sertifikayı bilgisyarınıza indirip daha sonra imzalama programı ile mi signed yapıyorsunuz.
Ben helloxu opdaya yükledim ve sonra o bana imzalayıp verdi siz de o şekilde yapmayı deneyin..

atakanpower

Üye
Ben h*ckledim arkadaşlar sizden neden olmadı acaba..
Opdanın verdiği sertifikayı bilgisyarınıza indirip daha sonra imzalama programı ile mi signed yapıyorsunuz.
Ben helloxu opdaya yükledim ve sonra o bana imzalayıp verdi siz de o şekilde yapmayı deneyin..
bir de bunu deneyelim opda ya nasıl yükleniyor hellox

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim çok sağol sonunda oldu son versiyon hackledim sayende dediğini yaptım opda dan sertifikalattım hellox i ve oldu.Şimdi bu hellox i ve rompatcher i telefondan kaldıracakmıyım

[/QUOTE]
mesut kardeş bu yamayı nasıl uygulacağım ayrıntılı olarak anlatırsan sevinirim

mesut kardeşim teşekkür ederim sorunu çözdüm saol

emesut

emesut

Üye
kardeşim çok sağol sonunda oldu son versiyon hackledim sayende dediğini yaptım opda dan sertifikalattım hellox i ve oldu.Şimdi bu hellox i ve rompatcher i telefondan kaldıracakmıyım
Yapabildiğine sevindim kardeşim.
Hayır Hellox ile Rompatcher i kaldırma onlar sayesinde telefonun hayat buluyor.

NoOpenMenuShow for N96.rmp isimli patchi denemeni tavsiye ederim.
Menü secenek tuşuna bastığında cıkan listenin en üstündeki acık uygulamaları gösteren seceneği kapatıyor.

atakanpower

Üye
saol kardeşim onu da deneyelim bakalım

hellox u kaldırdım telefondan rompatcer duruyor hala.Hellox şuan için telefonda durmasının bir gereği var mı Hellox sadece hack için kullanılmıyor mu yani başka görevleri de varmı bilmediğim için soruyorum ama rompatcher durabilir mantıklı geldi bana çünkü rompatcer yamaları var uyguladığımız sence ikisi de dursun mu yoksa sadece rompatcher yeterlimi

akaca38

akaca38

Üye
benim iki sorunum var.

1.ci versiyon yükseltme: nerede baktım indirdimse güncelleme için çalıştırdığımda telefon kapanıyor yüklerken,tamam kendiliğindende açılıyor ve devam ediyorda; yüklenen 12.043.

30.101 mi ne onu arıyorum hep bulupta indirip güncelememeye başlayınca yukarıdaki versiyon oluyor. yanlış versiyon mu indiriyuorum yoksa bulduğum programın kendisinde bi aldatma mı var anlayamadım.ayrıca 12.043 ü yükleyincede cihaz yönetimi kısmında en son güncelleme yapılmadı yazıyor. böyle demesi 12.043 ten sonra güncelleme olmadı mı demek yoksa 12.043 için mi diyor bunu güncelleme yapılamadı diye?

2.ci mevzu ise kısaca şöyle:
N96 nın arama engelleme ile ilgili fabrika ayarı diyelim buna güvenlik şifresi mi kodumu ne; onu biliyor musun?

ben 1234 veya 12345 olabilir düşüncesiyle bi kaç deneme yaptım ondan sonrada blokeye benzer bişiyler dedi tam hatırlamıyorum.

fabrika ayarına geri dönsem, acaba bu kodu biliyorsan arayanları engellemeyi aktif etmeyi deneyecezde YARDIM YARDIM durumları yani?

not:
Arkadaşlar bu iki konuda acil ve ciddi yardım bekliyorum.Eğer yardımcı olacaksanız sorularıma yönelik net ve anlaşılır şekilde bilgiler verebilir misiniz?

---

Emekleriniz için sağolun..

emesut

emesut

Üye
1.ci versiyon yükseltme:
2.ci mevzu ise kısaca şöyle:

1.
Nasıl güncellemeye çalıştığını bilmiyorum ama eğer telefonun garantili ise birde nokia servislerinde versiyon attırmayı dene..
2. Bu sorunda ne demek istediğini tam olarak anlamadım hadi tam olarak demim hiç anlamadım arkadaşım..
hellox u kaldırdım telefondan rompatcer duruyor hala.
Evet hellox un h*ck işleminden sonra herhangi bir görevi yok telde benim bildiğim kadarıyla.
Ama rompatcheri silme cünkü h*ck işini o yapıyor..
Çeşitli patch dosyalarını deneyerek neler yapabileceğini zamanla sende göreceksin..
Araştırmaya devam et..!

Üst Alt