N96 Kullanıcıları buraya. (Program,Versiyon,Batarya vs iletişim)

Sponsorlu Bağlantılar

atakanpower

Üye

Evet hellox un h*ck işleminden sonra herhangi bir görevi yok telde benim bildiğim kadarıyla.
Ama rompatcheri silme cünkü h*ck işini o yapıyor..
Çeşitli patch dosyalarını deneyerek neler yapabileceğini zamanla sende göreceksin..
Araştırmaya devam et..!
eyvallah kardeş saol sende bu tür rompatcer yamalarından bulursan buradan paylaşalım tabi telefonla alakalı her konuda bende boş durmayıp araştıracam

akaca38

akaca38

Üye
benim iki sorunum var.

2.ci mevzu ise kısaca şöyle:
N96 nın arama engelleme ile ilgili fabrika ayarı diyelim buna güvenlik kodu mi kodumu ne; onu biliyor musun?

ben 1234 veya 12345 olabilir düşüncesiyle bi kaç deneme yaptım ondan sonrada blokeye benzer bişiyler dedi tam hatırlamıyorum.

fabrika ayarına geri dönsem, acaba bu kodu biliyorsan arayanları engellemeyi aktif etmeyi deneyecezde YARDIM YARDIM durumları yani?

---

Emekleriniz için sağolun..

bu soruda demek istediğim, ÇAĞRI ENGELLEMEYİ aktif etmek istedim ama bir güvenlik kodu istedi.Telefon Hollanda'dan gelme T-MOBİLE diyorlar sanırım avrupadan gelenlere. neyse.

çağrı engelleme için ilk fabrika kodu nedir onu öğrenmek istemiştim.
ben tahmini olarak 1234 veya 12345 i denedim ama olmadı.

her hangi bir programla çağrı engellemeyi değil, telefonun kendi içinde olan çağrı engellemeyi kullanmak istiyorum ama işte güvenlik kodu istiyor..

atakanpower

Üye
bu soruda demek istediğim, ÇAĞRI ENGELLEMEYİ aktif etmek istedim ama bir güvenlik kodu istedi.Telefon Hollanda'dan gelme T-MOBİLE diyorlar sanırım avrupadan gelenlere. neyse.

çağrı engelleme için ilk fabrika kodu nedir onu öğrenmek istemiştim.
ben tahmini olarak 1234 veya 12345 i denedim ama olmadı.

her hangi bir programla çağrı engellemeyi değil, telefonun kendi içinde olan çağrı engellemeyi kullanmak istiyorum ama işte güvenlik kodu istiyor..
birde 4 tane sıfır dene (0000) bakalım olacak mı

emesut

emesut

Üye
Doğrusu ben telefonumda böyle bir özellik olduğunu bile bilmiyorum.. :D
Sonucda telefon iletişim aracıdır neden cağrıları engelleyesin..
İlla diyorsanki dışarıdan aranmak istemiyorum ozaman devreye alttaki numara giriyor..
Turkcell kullanıyorsan: *21*0535#

akaca38

akaca38

Üye
oy oy oyyyy :D

dellendim ha :)
vodofone kullanıyorum, ayrıca bazı kavgalı hatun kişi arkadaşlarımın bana ulaşmaması içinir kiiii :D
telefonumda ( N96 ) ki çağrı engellemeyi aktif etmek istiyorum ama bir şifre kod falan istiyor, o kodu n96 kullanıpta bilen varmı..
fabrika çıkışı olarak hangi kod verilmiş n96 da çağrı engellemek için BUNU BİLEN ARIYORUM :D

daha da anlatmam yoruldum yaw, kaş defa açıkladım derdimi :)

hamza0974

Üye
arkadaşlar herkese merhaba bir vasıta ile nokia n96 bir telefon aldım ikinci el şimdi bu telefonunun yurt dışından geldiği ve kayıtlarının yapıldığını söyledi satan arkadaş ançak imail sorgulasınıda Bu İmail numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir diyor.
bu birinci sorun ikinci sorun ise bu telefonun ne oldugu ile alakalı ben nokia n96 diye aldım ama birçok özellik yok gibi bende anlamadım. dahili hafızası 16 gb olarak göşteriyor ama 120kb boş yer var diyor ve video çekiyo kaydetmiyor hafıza kartına çekim yaptığımda kaydediyor fakat göstermiyor geçersiz video dosyası diyor ornjinal katologuna göre wriless özelliği var ama bunda yok sanki, önde bulunan kamerası çalışıyor versiyonmu atmak lazım nasıl atılır bilmiyorum
yazılım sürümü 11.018
özel sürüm 11.018.288.2

selçuk sezer

Üye
selam arkadaşlar benim n96 kapandı açılmıyor nokia yazısı çıkıyor kalıyor sadece ekran ışığı yanıyor

emesut

emesut

Üye
dahili hafızası 16 gb olarak göşteriyor ama 120kb boş yer var diyor ve video çekiyo kaydetmiyor hafıza kartına çekim yaptığımda kaydediyor fakat göstermiyor geçersiz video dosyası diyor ornjinal katologuna göre wriless özelliği var ama bunda yok sanki, önde bulunan kamerası çalışıyor versiyonmu atmak lazım nasıl atılır bilmiyorum
yazılım sürümü 11.018
özel sürüm 11.018.288.2
Öncelikle telefonun cin malı n96 mı onu öğrenmek lazım..
Sen bi nokia bayii ne git ve orada söyle aynı şeyleri. Onlar sana yardımcı olurlar.

selam arkadaşlar benim n96 kapandı açılmıyor nokia yazısı çıkıyor kalıyor sadece ekran ışığı yanıyor
Bu sorun yaşanmadan önce telefona ne gibi bir müdalede bulundun bunu belirtirsen sana yardımcı olmaya çalışırım. Ve eğer garantisi varsa servise götür, ''Telefonum kapandı acılmıyor'' de başka bir şey deme..

ney27

Üye
üzgünüm ama telefonun cin üretimi olarak tabir edilen telefonlardan kardeş

selçuk sezer

Üye
telefona format attım açıldı oyunlar rehber ve yüklü proğramlar silindi resimler temalar videolar duruyor

akaca38

akaca38

Üye

FORMAT ATMAN LAZIM BENDE DE OLMUŞTU FORMATI DA ARAŞTIR..

hatırladığım kadarıyla * tuşu yes tuşu 3 ve açma kapama tuşuna aynı anda basıyordun telefon kendine geliyor..

mustimtrak

Üye
Arkadaşlar benim sürüm 30.033, 30.101 için yeni nokia software updater'ı indirdim. Pc'ye kurdum. Usb ile bağladım. Cihazınız algılanmadı şu adımları izleyin falan diyo. Orda yazan hepsini yaptım. Yinede algılamıyor. Usb ile bağladığımda Pc Suite'yi seçiyorum. Aldığıma pişman olmaya başladım. Yardımcı olabilirseniz mutlu olabilirm :)

kamellot

Üye
arkadaşım mrhaba o elindeki telefonun sürümüne kadr aynı olan bi telefondan benimde elimde varr aldığıma pişman olmak üzereyim geçenlerde sirkeciden aldım ne yaptın herhangi bi deişiklik varmıı telefonunda çnk benmde kulaklık takınca ses az geliyor ve pilde sorunum olucak gbide he bide hafıza kartı takınca görmüyor:D:D

erkam1994

Üye
Ben fotoğraf çekerken flaş patlamıyor neden acaba??videoda kırmızı ışık var ama fotoğrafta flaşı otomatik seçtim sonra açık seçtim hala flaş patlamıyor kırmızı gözü seçtiğimde bile kırmızı ışık yanmıyor yanlızca kapalı diyorum o zaman kırmızı ışık yanıyor ama hala flaş patlamıyor neden acaba versiyonum 35.0.002 en güncel versiyon???

Revengeful

Emekli Yönetici
sagol

memocan95

Üye
slm arkadaşlar benim şöyle bir problemim var garanti internet şubesinde menülerden ok ayrılmıyo bankayı aradım tlf güncellemesinde problem var dediler güncelleme yaptım genede düzelmedi
bilgisi olan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim

emesut

emesut

Üye
slm arkadaşlar benim şöyle bir problemim var garanti internet şubesinde menülerden ok ayrılmıyo bankayı aradım tlf güncellemesinde problem var dediler güncelleme yaptım genede düzelmedi
bilgisi olan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim

Farklı browserler dene memocan. Benim telefonda 5 tane internet browser var.; Nokia nın orjinal brovseri, Skyfire, Opera4, Opera5, Opera10...
Bazı siteleri nokia browser doğru görüntüleyemiyor bende diğerlerinde deniyorum.

hazerfan

Üye
arkadaşlar yeni n96 kullanıcısıyım. software güncelleme yapmak şstedim. telefon software i 30.033. nokia updater 30.101 güncel programını bulup indirdi fakat telefona yüklemeye başladıktan bir müddet sonra telefon kapanıyor açmaya çzlışıyor 1 - 2 denemeden sonra açılıyor ama updater telefonla iletişim kesildi telefonu açıp kapatın kablayu takın devam tuşuna basın diyor devam diyorsun sonıç aynı. 2 gündür arıyorum ama çözüm bulamadım. yardımcı olabilecek kimse varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar nokia software updater yerine ovi nin pc suiti ile sorunu hallettim. yine de teşekkürler.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık güzel paylaşımlar

Üst Alt