N96 Kullanıcıları buraya. (Program,Versiyon,Batarya vs iletişim)

Sponsorlu Bağlantılar

Stumm1983

Üye
Selam Arkadaslar ben Bir N96 Aldim almanyada YAsiyorum hic bir bilgimde yok telefonu aldigima cok pismanim Nokia Software Updater yaptim ama söyle birsey cikiyor hep

Cihaziniz Desteklenen en yeni güncelestirme zaten mevcut güncelestirme gerekmiyor

Nokia N96 (RM-247)
Yazilim Sürümü
Mevcut: 12.043

Lütfen biri yardim etsin Msn Aderesim [email protected]

akaca38

akaca38

Üye
Arkadaşlar ne yaptım ne ettimse hep aynı konuya çıktı yolum!!!!

Flashlite!

tamam kurduk yükledik, youtube olsun yada başka müzik klip video siteleri olsun programı kursamda nete bağlansamda bir türlü videoları izleyemiyorum:(

açılmıyor çünkü!! siyah bir ekran tamam başka bişey yok ne ilerleme kısmık ne açılıyor diyor ne de başka bişey.!!!!

NASIL NEREDE NE SORUN VAR yardımcı olursaniz çok ama çok memnun olacam arkadaşlar ...

youtube ve facebookta izleyebilsem yeter bana.

serkocell

Üye
arkadaşlar yurt dışı cihazım var orjinal n96 ama ve 30.033 e kadar güncellendi bunda da türkçe mesaj yazmak baya sorun oluyor bir üst seviyeye yükseltmeye calısıyorum başka bir güncelleme yok diyor bilgisayar dan da telefondan da denedim olmuyor.Nasıl telefonumu son sürüme güncelleyebilirim.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Yoksa kaldırıp atacağım en sonunda telefonu.

hadyra1234

Üye
Merhaba arkadaşlar N96 cihazımda mesaj yazarken çok zorlanıyorum, tuşlara bastıktan 2-3 saniye sonra harfler geliyor nasıl çözeceğim bu sorunu?

emesut

emesut

Üye
Son versiyon 30.101 'dür arakadaşalar. Ya nokia servise görtürerek yada bilgisayarınız üzerinden nokia software uptader ile güncelleme yapmanız gerekiyor. Sonucunda sorununuz çözülür.

blADE2342

Üye
emesut şimdi yolladığın çağrıları kapatma şifresini yanlışlıkla avea ya girdim ve oşifre kapanmıyor onu nasıl kapatarım

umutwwe

Üye
arkadaşlar ben telefona format attırtım ama bi daha düzelmedi

emesut

emesut

Üye
emesut şimdi yolladığın çağrıları kapatma koduni yanlışlıkla avea ya girdim ve oşifre kapanmıyor onu nasıl kapatarım
Arkadaşım ben sana ne kodu verdimkide sen avea ya girdin. Bi yanlışın olmasın..

umutwwe

Üye
kardesler benimki format atıldı n 96 ya ama bidaha düzelmedi fabrika ayarları icinde kod istiyo ama ben bilmiyorum

umit26

Üye
slm bende n 96 kullanıcısıyım.gerçekten 30.101 en son sürüm ve msj kasma olsun tel hızı olsun baya fark etti tel uçmaya başladı.şimdi operatör (vodefone avea türkcell )üzerinden yıldız kare 0000 kare yaptığınız güncellme olmuyor.tamamen operatörün yüzünden. kablosus internet olan bi cafe ye falan gidin 1 çay için vlan ara değin o cafenin vlanına bağlanın oradan yıldız kare 0000 kare yapın güncellme yapılıyo diyor sonra tak yeni versiyon hazır. ben önce gitmediğim vodafone bayi kalmadı hiç biride bişiy bilmiyo dediğimi yapın en son sürümü 30.101 i yükleyin kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

slm ben de bi kaç n 96 bilgimi paylaşmak istiyorum.
1-)yıldız kare 06 kare yaptığınızda seri imei neyse o kod çıkıyo ilk 6 rakamı boş verin sonra gelen 2 rakam telin yapıldığı ülkeyi söylüyor
oo-orjinal nokia
01-fillandiya malı oda orjinal
02ve sonraki rakamlar kalitenin diğerlerine göre kötü demek bir çok pirüz o yüzden çıkıyo bizzat arştırdım oo veya 01 rakamlı n 96 da çalısan program 02 ve sonraki rakamlı n 96 da çalışmıyo
2-)n 95 te olan kalem tuşu n 96 da kare tusudur yani birden fazla seçim yapacaksan kare tuşuna basılı tutuyosun ok tusuyla yukarı veya aşağı yapıyosun
3-)n 96 3g teknolijisine sahip bi telefon bu özelliği kullanması için çift hat kullanıyo bu da extra batarya ömrünü kısıtlıyo eğer 3g de işiniz yoksa ayarlar-telefon-şebeke-oradaki çift modu gsm yapın antendeki 3g tazısının tekrar anten işaretine döndüğünü göreceksiniz bu pilinizi uzatır.3g kullanacağın zaman aynı yolu izleyip tekrar çift mod yapabilirsin.bu geçişlerde diğer nokia modelleri kapanıp açılırken n 96 kapanıp açılmıyor.
4-)n 96 gerçekten nazik bi telefon kesinlikle kılıf kullanın ve düşürmemeya dikkat edin.kayar kapak düşünce deform oluyo.
5-)saygın ve prestij sahibi telefon dergisinde
i-phone ye 4.08 verilmiş
n 96 ya 4.06
n97 ve n97 miniye 4.02 puan verilmiş
yani su anki fiyatına göre işlemcisi ve kullanım kolaylığıyla mükemmel bi telefon

hidod

Üye
Nokia Software Updater calıstıyıroyum ama hiçbir etki tepki yok :(

naci34

naci34

Üye
Arkadaşlar n96 telefon aldım ama pek bilmiorum özellklerini bu arada orta yön tuş ışığı sürekli yanıp sönüyor neden sabit yanmıyor?yardım ederseniz çokkk sevinirim..

sefilcoban

sefilcoban

Üye
Arkadaşlar N96 aldım alırken çok az bir şarjı vardı eve gelince şarja taktım ama telefon şarjdayken durmadan kendini resetliyor...bu nden olabilir acaba?

Ihhh!

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater calıstıyıroyum ama hiçbir etki tepki yok :(
programın çalışmaması bilgisayarınızla alakalı olabilir spybot programıyla bilgisayarınızı taratıp zararlı yazılımlardan temizleyip tekrar kurmayı deneyin olmazsa başka bir bilgisayarda yapmanızı öneriyorum.
Arkadaşlar N96 aldım alırken çok az bir şarjı vardı eve gelince şarja taktım ama telefon şarjdayken durmadan kendini resetliyor...bu nden olabilir acaba?
telefonun versiyonu düşüktür son versiyona yükseltirseniz telefonun kendini resetleme yada çökme gibi sorunları olmayacaktır

HASAN ÇELİKER

HASAN ÇELİKER

Üye
arkadasım menü-ayarlar-genel-kişileştirme-bekleme modu-durum ışıgını kapat sorun hallolur

--------------- Ekleme ---------------

emege saygı

akaca38

akaca38

Üye
allah rızası için yardım edin arkadaşlar. Benim hollandadan gelme orjinal bir n96 im var. Kaç zamandır yaklaşık 8 ay kartı taktiğimda bir çağrı yaparken yada uzun süreli şebeke gidiyor. Telefonu kaydettirmistim ama belki kayıt iptal olmuştur diye emai sorgusuna baktırdim. Kayıt dışı( yani yurt dışından gelmişken olan durumu) olan cihazıniz geçici turist falan filan olarak eşleştirilmistir yazıyor.. ben bu yazıdan anladığım telefonun yurt dışından birinin adına kayıtlı olduğu için geçici açılmış ama kapatılmamış. Tabi bu bana göre. Zaten kapanan telefonda şebekede gelmez. Bazen oluyor çekiyor ama hemen deneyim diyorum aramada gidiyor.
Telekominikasyon merkezi cihazda bir kapatma durumu yok diyor..

Şaştım kaldım 8 aydır anca diğer özellilerden faydalanıyorum ama şebeke bağlantısı yukarıda anlattıklarım olduğu için yok. Sim Kart takmıyorum . lütfen anlayan birisi yardım etsin. Format denedim yazılım yenilendi. Daha napiyim. Bazıları anteni varmış ona baktır diyorlar. Böyle bir şey varmı

omerfaruk1061

Üye
eyw pasam yaptım telefon canavar gibi masallah:)))

osmanatak1

osmanatak1

Üye
eski s60 telefonlarda system klasörüne giriliyordu şu an girilmiyor sys private klasörlerine :( bu klasörlere erişebilmenin bi yolu var mı ?

holygan9998

holygan9998

Üye
o zaman size bir soru...telefonumu son sürüme yükselttim...yükseltmeden sonra rehberimde sıkıntı oluştu...kayıtlı isimler 2şer tane çıkıyo...neden acaba_?bi de bu ikişerli olan kayıttan birini sildiğimde ikisi birden siliniyo...bu sorunu nasıl çözebilirim_?

Ihhh!

Üye
    Konu Sahibi
@naci34 orta yön ışığı dediğiniz kare şeklindeki beyaz ışık zımbırtısı telefonun ilk versiyonlarında; telefonun karanlıkta rahat bulunması amacıyla loş ışıkta düzenli olarak yanıp sönecek şekilde ayarlanmıştır. Fakat telefonun en büyük sorunlarından birinin kapasitesi düşük 900mah pil olmasından dolayı sonraki versiyonlarda enerji tasarrufu sağlaması için o özellik iptal edildi. o ışık artık hiç çalışmıyor.

@osmanatak1 telefonu kırma işlemi yapmadan sistem klasörlerine erişemezsiniz hiç yapmadım tavsiyede etmiyorum

@holygan9998 rehber->ayarlar->Gösterilecek rehber kısmında sadece telefon hafızasındaki numaralar gözüksün çentikleri o şekilde ayarlayın böylece simkartta bulunan telefon numaraları görünmez, çifter çifter numaralar rahatsızlık vermez. kolay gelsin

Üst Alt