aga benim n96 kendılıngınden kapanıor ve mesaj larda kasma yapıor 30 harfden sonra 30.033 version rm 247 30.101 attırmya calıstım teknık servıs de ama yarıda kaldı net den yapmaya calıstım guncelleme yi ama tel kapanınca malesef telefon çöktü ve yıne kendı halıne geldı ama yıne aynı sorun var ve sımdı cesaret edemıorum net den aplicatıon yapmaya ne yapabılırım yardımcı olursan sevınırım
@atakanpower
Kameralarda çekim sırasında ışık yanması, kanunen bir çok ülkede zorunludur ve dolayısıyla N96da bu şekilde üretilmiş bir telefon. Kırmızı ışığı kapatmanız mümkün değil.
Siyah elektrikci bandını kırmızı ışığın yandığı kısma göre kes sonra oraya yapıştır.arkadaşlar teşekkür ederim cvplarınız için telefonum hack li değil bunu başka yolu yok mu

Rehber yedeklemenin benim bildiğim üç yolu var..açıklama için teşekkürler..
rehberi sadece gsm operatöründe yedekleyip mi telefona format atabiliriz yada rehber yedeklemenin başka bir yolu var mı?

dün itibariyle opda sitesinden sadece 10 dakika içerisinde sertifikamı aldım ama hack işini yapamadım telefonumun versiyonu en son olan ayani 30.101 hellox v2.03 unsigned sertifikaladım ve telefona yüklemeye çalıştığımda 'yüklenemiyor sertifika tarafaından kısıtlanıyor' diye hata alıyorum.Ardından hellox v1.03 unsigned i sertifikaladım bu sefer yüklendi çalıştırdığımda install diyor ve yaklaşık yarım saat bu şeki,lde install dedi bekledi bende en sonunda iptal ettim ve hepsini telefondan kaldırdım.Şimdi ne yapmalıyım telefonum son versiyon yazılıma sahip olduğu için mi hacklanmiyor yoksa başka bir şey mi anlamadım.Herşeyi kuralına göre yapıorum.Ya da programları tek tek sertifikalayıp ta telefona mı yükleyim hack işinden vazmı geçeyim kararsız kaldım bu konuda yardımcı olacak yok mu.
bir de bunu deneyelim opda ya nasıl yükleniyor helloxBen h*ckledim arkadaşlar sizden neden olmadı acaba..
Opdanın verdiği sertifikayı bilgisyarınıza indirip daha sonra imzalama programı ile mi signed yapıyorsunuz.
Ben helloxu opdaya yükledim ve sonra o bana imzalayıp verdi siz de o şekilde yapmayı deneyin..
Yapabildiğine sevindim kardeşim.kardeşim çok sağol sonunda oldu son versiyon hackledim sayende dediğini yaptım opda dan sertifikalattım hellox i ve oldu.Şimdi bu hellox i ve rompatcher i telefondan kaldıracakmıyım
1.ci versiyon yükseltme:
2.ci mevzu ise kısaca şöyle:
Evet hellox un h*ck işleminden sonra herhangi bir görevi yok telde benim bildiğim kadarıyla.hellox u kaldırdım telefondan rompatcer duruyor hala.