NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

imolared

Üye
Arkadaşlar, ****** girişi yapamıyorum, telefonun klavyesi normalde düzgün çalıştığı halde yazmama izin vermiyor ****** ı.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar, girişi yapamıyorum, telefonun klavyesi normalde düzgün çalıştığı halde yazmama izin vermiyor ı.

(son adımdaki kod girişi diyelim)

edarguner

edarguner

Üye
Arkadaşlar ilk sayfadaki yazıları çok dikkatli okuduğunuzda(heyecana kapılmadan) ve aynen adım adım, yavaş yavaş yaptığınızda sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.Ben 2 gece uğraştım ve 4. sefer de çalıştırdım.Ama arkadaşın yazdığı haricinde birşey yapılmasına gerek kalmadı.Bazı şeyleri bakar kör olarak yanlış yapmışım.Forumu okudum sıkılmadan sorunların kendimde olduğunu gördüm :)

Şuan 5800 XM de kullanıyorum

Saygılar..

nostradamust

Üye
güzel paylaşım ;)

hiprayim

hiprayim

Üye
Tesekkurler. 5800 a kurdum sorunsuz calisiyor. Daha güncel haritalari nereden bulabiliriz?

dejavu_bilgin

Üye
aga bende haritaları sormuo acamıorum boş bi ekran cıkıo nasıl yaparız...

heartbeat1907

Üye
arkadaslar biri bana yardimci olabilir mi.programi aciyorum.haritayi seciyorum ama generator kodu istemeden harita ekrani cikiyo.uuyduyu buluyor ama ekranda hicbisey yok.harita menusune geliyorum harita kullanilamaz diyo :S tekrar tekrar yukledim.cihazima format bile attim ama nafile etmedi.bu arada cihaz n97.yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaslar biri bana yardimci olabilir mi.programi aciyorum.haritayi seciyorum ama generator kodu istemeden harita ekrani cikiyo.uuyduyu buluyor ama ekranda hicbisey yok.harita menusune geliyorum harita kullanilamaz diyo :S tekrar tekrar yukledim.cihazima format bile attim ama nafile etmedi.bu arada cihaz n97.yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar
menüye gir aşağıda solda hakkında yazar orayı aç..harita yı tıkla ordan Turkey haritasını seç senden aktive etmeni ister o zaman yaparsın..

murat1502000000

Üye
menüye gir aşağıda solda hakkında yazar orayı aç..harita yı tıkla ordan Turkey haritasını seç senden aktive etmeni ister o zaman yaparsın..

ayni sorun bende de var haritayida gormuyor orada haritada hic birsey yok halbuki haritada attim icinde duruyor ama gormuyor ne hikmetse

eylulde

eylulde

Üye
daha önce garmin kurmuştum, fakat saatlece açık havada beklememe rağmen bir türlü uyduya bağlanamıyordu.
sonunda navigasyon problemim ndrive ile çözüldü.
test ettim %100 oranında kararlı çalışıyor, fakat harita biraz daha ayrıntılı olabilir, birde sokak numarasına görede arama olsaydı tam super olurdu.
çok teşekkür ederim, eline koluna sağlık nadir bey...

ocoist

Üye
arkadslar şu ses dosyalarını ALLAH rızası için birisi tekrar yuklesin ya. 4share olursa daha iyi olur. lütfennnnn

ocoist

Üye
sağolasın kardes.... peki burdaki harita ile senın verdiğin harita farklımı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet farklı..her program için verilen haritayı kullanmalısın benim verdiğim programın haritası diğerine olmuyor..

turkiminator

turkiminator

Üye
Dil dosyalarının linkleri kırık kardeşim.. :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim benim verdiğim bir üst versiyon var ordan indir..

ilhan42

ilhan42

Üye
Ustam,öncelikle ellerinize saglik,güzel anlatim ve iyi bir calisma..yalniz ses dosyalarinin oldugu linkler ölmüs.Mümkünse yeniden yükleyebilirmisiniz,simdiden hersey icin tesekkürler...

ilhan42

ilhan42

Üye
Nadir ustam gördü ,ellerinize saglik,Allah sizlerden razi olsun...

ibram_e

Üye
arkadaslar webe gir oradan gir demişsiniz ama webe girmiyor.??????

Takipçi Satın Al

Üst Alt