sitede son sürümü verdim..sitede verilen benim verdiğim ile aynı sürüm..Merhabalar,
5800 XM kullanıyorum. NDrive 7 günlük deneme şansı tanıyor. Ben dün kendi sitelerindeki deneme sürümünü indirdim ve telefona kurdum. Forumdaki linklerden indirdiğim dosyalarla karşılaştırdığımda deneme sürümünde gelen dosyalarla forumdaki linklerde verilen dosyalar aynı ad ve tipte. Yani NDrive deneme sürümü diye program özelliklerini kısmamış, program ve TR haritasını 7 gün süreyle kullandırtıyor. Sertifika sorunlarını çözme adına (ya da başka sebeple) NDrive sitesinden indirilebilen dosyaların içinde bulunan sis dosyalarını forumdaki linklerde verilen sis dosyalarının yerine kullanabilir miyiz? Deneme sürümünde gelen harita son derece güncel, yine bu haritayı paylaştığınız haritanın yerine kullanmak mümkün mü? Belki cinlik yapmak gibi oluyor ama cehaletimi maruz görün lütfen, değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar,
tabiki marka olarak garmin çok çok daha iyi bir navigasyon yazılımı, fakat en aazından 5800'da bence çok hatalı çalışıyor. Ndrive 5800 tümleşik gps'i ile kesinlikle uyumlu diyorum. hatta iddia ediyorum. daha önceden wm tabanlı cihazlarda tomtom ve igo kullanmış biri olarak navigasyonun nasıl çalışması gerektiğini iyi biliyorum. 5800' yüklenmiş bir garmin, telefonunuzdan nefret etmenize sebep olabilir.
bende indirme sayfası çıkıyor sen de ne çıkıyor ki?zıpten cıkarmadan yapıcaksın dıyorsunda bogle yazı cıkıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayın gorun
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-harita-gps-navigasyon/yeni-ndrive-3-5-27-s60v3-v5-258107.html kardeşim burda en güncel versiyonu var..Sesli Türkçe navigasyon dosyası silinmiş gözüküyor bir zahmet yenilermisiniz?