NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

tuncaynarin2

Üye
çok teşekkür derim. paylaşımlarınızdan dolayı...

secener

Üye
Merhabalar,
5800 XM kullanıyorum. NDrive 7 günlük deneme şansı tanıyor. Ben dün kendi sitelerindeki deneme sürümünü indirdim ve telefona kurdum. Forumdaki linklerden indirdiğim dosyalarla karşılaştırdığımda deneme sürümünde gelen dosyalarla forumdaki linklerde verilen dosyalar aynı ad ve tipte. Yani NDrive deneme sürümü diye program özelliklerini kısmamış, program ve TR haritasını 7 gün süreyle kullandırtıyor. Sertifika sorunlarını çözme adına (ya da başka sebeple) NDrive sitesinden indirilebilen dosyaların içinde bulunan sis dosyalarını forumdaki linklerde verilen sis dosyalarının yerine kullanabilir miyiz? Deneme sürümünde gelen harita son derece güncel, yine bu haritayı paylaştığınız haritanın yerine kullanmak mümkün mü? Belki cinlik yapmak gibi oluyor ama cehaletimi maruz görün lütfen, değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar,

monozxr1

monozxr1

Üye
    Konu Sahibi
denemek lazım. deneyince bişey olmaz merak etme. :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Merhabalar,
5800 XM kullanıyorum. NDrive 7 günlük deneme şansı tanıyor. Ben dün kendi sitelerindeki deneme sürümünü indirdim ve telefona kurdum. Forumdaki linklerden indirdiğim dosyalarla karşılaştırdığımda deneme sürümünde gelen dosyalarla forumdaki linklerde verilen dosyalar aynı ad ve tipte. Yani NDrive deneme sürümü diye program özelliklerini kısmamış, program ve TR haritasını 7 gün süreyle kullandırtıyor. Sertifika sorunlarını çözme adına (ya da başka sebeple) NDrive sitesinden indirilebilen dosyaların içinde bulunan sis dosyalarını forumdaki linklerde verilen sis dosyalarının yerine kullanabilir miyiz? Deneme sürümünde gelen harita son derece güncel, yine bu haritayı paylaştığınız haritanın yerine kullanmak mümkün mü? Belki cinlik yapmak gibi oluyor ama cehaletimi maruz görün lütfen, değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar,
sitede son sürümü verdim..sitede verilen benim verdiğim ile aynı sürüm..

secener

Üye
Arkadaşlar belki direk konu başlığı ile ilgili değil ama bu sertifikalandırma işini kendimiz yapamıyor muyuz?
bu sertifika işini çinlilerden başkası yapamıyor mu? Türkiye'de yapan yok mu? Bu sertifika işini yapmak çok mu zor gerçekten? İnternetten çok araştırdım kendi sertifikamızı kendimiz yapamaz mıyız diye pek bir şey bulamadım? Bu sertifika yapma işini bilen varsa lütfen paylaşır mısınız, birçok insanın mağduriyeti biter gerçekten. Ya da konu ile ilgili bildiğiniz link var mı yerli ya da yabancı sayfalarda?

eylulde

eylulde

Üye
tabiki marka olarak garmin çok çok daha iyi bir navigasyon yazılımı, fakat en aazından 5800'da bence çok hatalı çalışıyor. Ndrive 5800 tümleşik gps'i ile kesinlikle uyumlu diyorum. hatta iddia ediyorum. daha önceden wm tabanlı cihazlarda tomtom ve igo kullanmış biri olarak navigasyonun nasıl çalışması gerektiğini iyi biliyorum. 5800' yüklenmiş bir garmin, telefonunuzdan nefret etmenize sebep olabilir.

kesinlikle katılıyorum...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ben sana katılmıyorum. Ndrive ankarada oturdugum caddeyi bilinmeyen cadde dedi garmin ndrive2ın göstermedigi yerleri gösteriyor haritası ona 1000 basar bence GARMİN KARDEŞ

seviyorum83

Üye
ses dosyalarında sorun var bır bakarsan sevınırım arkadasım

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Ses dosyalarını zipten çıkarmadan atacaksın

seviyorum83

Üye
zıpten cıkarmadan yapıcaksın dıyorsunda bogle yazı cıkıyor tıklayın gorun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ndriver açınca içindeki sesle ilgili dosyaları zipli onları voice kopyalıcan olacak be kardeş

addict1907

Üye
Sesli Türkçe navigasyon dosyası silinmiş gözüküyor bir zahmet yenilermisiniz?

efe_private

Üye
etrafta neler var yazan yere tıklayınca hepsi ve ulaşım var diğer önemli noktalar mevcut değil. ayarların içinden hastaneler ve eczaneleri seçmeme rağmen değişen bi şey yok 7 gün demo sürümünde her şey mevcut.

poetika

Üye
selam arkadaşlar, öncelikle teşekkürler. sorum şu: generatör'ün verdiği aktivasyon kodlarını bir türlü kabul ettiremedim. bunlar geçerliliğini kaybetmiş olabiliyor mu? bunun çözümü ne olabilir?

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Emeğine sağlık arkadaş, anlattığınız şekilde harfiyet uyarak yükledim. Fakat bende yanda parantez içinde olan hatayı verdi, ( unable to create the data patch )
İngiliizce restart edin falan yazıyo ayrıca, sorunu anlayamadım,telefonum N97. Teşekkürler...

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Nadir kardeş cevabın bana ise, ben zaten o linkden indirip yükledim programı. Herneyse proyu kaldırıp yeniden kuralım bakalım ne olacak.

--------------- Ekleme ---------------

Yok olmuyo değişen bişey yok, yalnız neden N97'ye kurarken programın telefonla uyumsuz olduğu hatasını veriyor? aslında eski sürümünü yüklemiştim ama bi türlü GPS'e bağlanamamıştım.

Üst Alt