NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
canım rardan çıkardığın klasörün içinde "NDrive" adlı klasörü hafıza kartına atacaksın..ya da o klasörü atmadan içindeki maps klasörüne Türkiye Haritası'nı attıktan sonra hafıza kartına gönder..o hatayı klasör yanlış olduğu için verir..

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

tripod134

çok teşekkürler.emeğinize sağlık

murem

Üye
web secenegini secin demissiniz bende yok olmadi oyle bise nsl yapacagimi söylermisiniz ****** icin saolun

--------------- Ekleme ---------------

bana cevap yazan olurmu bekliyorum tskrler#

taylan44

Üye
valla bende bi hevesle 5800 aldım onu bunu kurcalarken bide gps olayına gireyim dedim anlamadığım halde pek bu işlerden...sonuç telefona değilde bana bi navigasyon yazılımı lazım olur hale geldim:)dağıttım kendimi iki gündür evde geçersiz kayıt numarası uyarısı almaktan :D genede emeğinden dolayı teşekkürler sanırım benim beceriksizliğimden olmuyor :)

smartengineer

Üye
ben garmin kullanıyordum şimdi ndrive yükledim. garmin kadar ayrıntılı değil haritası herşeyden öncesi sanki yolda giderken onun çizdiği rotanın dışına çıktığınızda sizden nay bekliyo alternatif rota için buda kötü otomatik olarak hesaplamıyo bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum ama bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.normalde hızlı bi program garmin takılırken bu pro hiç takılmıyo

waterboy55

waterboy55

Üye
ben sana katılmıyorum. Ndrive ankarada oturdugum caddeyi bilinmeyen cadde dedi garmin ndrive2ın göstermedigi yerleri gösteriyor haritası ona 1000 basar bence GARMİN KARDEŞ
kesinlikle katılıyorum ikisinide denedim ama garmin 10 numara kim ne derse desin

cageb

Üye
türkçe ses tekrar upload edermisiniz

clawiss

clawiss

Üye
ben haritayı yükleyemedimm yaaa program biyere çıkartıyo snra baska bi program cıkıyo d'ye mi f'ye mi diye storage yazıyo onu storage card ypmak gerekiyomuş deişmiyo orası bnde:(nasıl yapıcazz???bilgisi olan varmı???

nakata4123

Üye
yaw ben ograş ograş yoruldum nadir yazıların hepsini okudum genede cozemedim benim tel nokia 5800 sana zahmet bi yardım ibreson et hotmail . com yardımını bekliyorum

baba devran

baba devran

Üye
kontör atarmı acaba ustam bana özel mesaj olarak atarmısınız

--------------- Ekleme ---------------

link uçmuş ustam

alperahmethasan

Üye
megaupload linki uçmuş evet..

trol67

trol67

Üye
Öncelikle Paylaşım için teşekkürler , 5800 a yüklicem yorumlar çok olumlu, fakat türkçe ses linki kırık elinde olan bir arkadasımız paylaşır yada yenilenirse on numara olacak herşey.

ozcanozen_34

Üye
slm flash pleyer nerden yukleyebılırım...

manager12

manager12

Üye
tÜRKÇE SES DOSYASI LİNKİ ÖLMÜŞ YENİSİNİ KOYARSANIZ SEVİNİRİM.

mittoman

Üye
NDrive v3.5.18 konusunu rapid e upload etmen mümkünmü arkadaşım bende 3.14 var gayet memnunum ama megaupload tan indiremiyorum

gkhnozsoy

Üye
türkçe ses linki kırık!!!:((((

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık gerçekten güzel program

celalaltin

celalaltin

Üye
harita ayrıntılarının garminden iyi olduğu yerlerde var iyi olmadığı yerlerde, ayrıca garmin'in 5800'ın gömülü gps ile çok stabil çalıştığı söylenemez. herkes bir şey söylüyor, yok tema garmini bozuyor, yok yüksek binalar yüzünden saçmalıyor olmayan sokaklara çıkmayan yollara sokuyor falan diye. ben garmini direk sildim bunu kullanınca. öyleki çatalcaya gitmiştim garmin ile, ekranda hiçliğin ortasında görünüyodum :)
aynı yere ndrive ile gittim. sonuç süper. tavsiye ederim.

Ben sygic ten vaz gecmem 3d ye ne gerek var hem garmin e 10 cekiyor.

Üst Alt