Nokia kullananlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

NEDEN KULLANMADIĞINIZ Bİ TELEFONA KÖTÜ DİYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kademxx

kademxx

Üye
ya kardeş ben n79 kullanıyorum senin dediğin bütün sony ericcson modellerine tahminim 3 bilemedin 4 basar. senin telefonunda aynı anda kaç işlem yapıyorsun. acaba wifi var mı?. kamerası kaç mp?. fm verici özelligi var mı?. navigasyon diye birşey var mı? ve işletim sistemine java programlar haricinde başka birşey kurabiliyor musun? çok merak ediyorum doğrusu. VE EN ÖNEMLİSİ MÜZİK TELEFONU İÇİN İDEAL OLARAK GÖSTERDİĞİN TELEFONDA 3.5 JAK GİRİŞ BİLE YOKKEN HALA NASIL OLUYORDA sony ericcson diyebiliyorsun hayret ediyorum açıkcası.
senin dediklerine sadece gülüyorum :))))))
sana olan mesajım şudur :X :X

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
nokia ile müzik dinlemek şudur.
rahatsız edici,maksat gürültü olsun,anlaşılmayan sesler çıkarmaq,kulakları yırtmak.wb durumlar.
kaç mp diosun.n95 denen facia telefon k750 inin makrosuz modda cektgi resmi çekio.ben o telefonu almam.ıstersen bedawa wer.telefonculara gidiom we bakiom,nokia,samsungh,
bazen binlerce çesıt war ama herbırı bir digerının aynısı.yok neymis,bunda 3g war,bunda wifi war,bunda n-gage oyun war,bunda 5 mp kamera war.

haltie

haltie

Üye
3g war,bunda wifi war,bunda n-gage oyun war,bunda 5 mp kamera war.bu arada bunların hepsi ve ek olarak başka özelliklerle beraber telefonumda mevcut herkes istediğini alır ya sidik yarıştırmıya gerek yok :ehe

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
maksat çeşit yapmaq ama zevk ile hıç bi alakaları yok.bide classic dıe bisey çıktı.ne demek bu.aynından bitane daha yapmaqsa anladım.
rengini degistırp pıyasaya salıolar.kızak takıo.ekran büyüt
üo.ama ıçı gene aynı.ne shake kontrol war,ne sens me war,ne best pic war,ne geo tagging war.eglencesiz takozlar.geo tagging ne.bilmezsiniz tabı.bu yazılım,telefonun kendsnde war.aramıoz yüklemeq ıcın.resmın çekilgdı yerın koordinatını resme kaydetıo.

haltie

haltie

Üye
:) sen baya bi takımısın bu konuyu kafana ya sony türkiye temsilcisi gibisin seninde bilmediğin pek çok konu var bndan emin ol telefonum yaklasık 1 yıldır bende hergün beni şaşırtmaya devam ediyor ama sony ericson sınırlı malesef

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
biz telefonlarımıza oyun,program deil,acoustic,kamera driwer we flash tema ararız.ses kayıt programıymış,wıdeo kayıt programıymıs,mp3 calar
programıymıs.ısımız olmaz.acarız walkmanı,sarj bitene kadar müzik dınlerız.sarkılar bıter,sarj bitmez.o kadar.sesı duycam kadar açarım.etrafımdakilerı rahatsz etmem.
saygılı bı sekilde yoluma giderim.

haltie

haltie

Üye
tamam anladımda senin hoşuna giden bi özellik başkasıının hoşuna gitmeyebilir bu seçim meselesi senin sorunun kişisel kim dinlemiş yüksek sesli müzik

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
yakında o da olcam halit abi.meraq etme.hatda sonyericsson firmasını satın alıcam.
ben ileriyi düsünüorum.
hayal etmek,basarmanın yarısıdır.
kimse SonyEricsson ile yarışamaz.
arkasında SONY war bikere.

haltie

haltie

Üye
yakında o da olcam halit abi.meraq etme.hatda sonyericsson firmasını satın alıcam.
ben ileriyi düsünüorum.
hayal etmek,basarmanın yarısıdır.
kimse SonyEricsson ile yarışamaz.
arkasında SONY war bikere.

allah kolaylık versin sony

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
amin

--------------- Ekleme ---------------

ben k750i yi söküp hoparlörüne bitane daha aynı hoparlörden taktım,ses 2 katına cıktı.
sony de söküp ugrasma ıstegı geldı bana.telefonu söküp topluorum.beyın cımnastıgı yapıorum.elıme gecen her telefonu.telefncu arkadasımın yanına gdıp ugqasıom.

arkadaslar lakap taqtı bana.adım engın sony uygun oldu.
I LOVE SONY

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşın biri fotoğrafa bulunduğu yerin koordinatlarını yazmaktan bahsetmiş ve bunun nokiada olmadığını idda etmiş.
Bence HALT ETMiŞ !!!

Benim N70 te python programlama diliyle yazılmış bir kamera programı var, normalde N70 in kamerası 2mp olduğu halde 3.2 mp resim çekebiliyorum ve BULUNDUĞUM YERIN KOORDINATLARINI RESME YAZABILIYORUM

işte biz buna sınırsız geliştirilebilen işletim sistemi diyoruz, yani sony ericsonda olmayan şey ;) ;)

djoz-

djoz-

Üye
-aldığım cihazın üniversal aksesuarlara uygun olmasını isterim.. mini-microUSB kablosu, standart jacklı kulaklık ve micro SD kart gibi..
-bataryasını ve şarj aletini birçok kişiyle ortak kullanabilmek isterim.. Aceleyle evden çıkarken şarjım bitikse babamın 1100'ının bataryasını söker alırım, benimkine uyar..
-girdiğim ortamlarda "nokia şarjı olan var mı" dediğimde 2-3 şarj aleti birden bulurum..
-sade bir arayüz isterim, menülerde boğulmak hoş bişey değil..
-indirdiğim onlarca-yüzlerce java uygulamasını telefona kurmadan, sadece üzerine tılayarak denemek isterim..
-farklı formatlardaki videoları ve animasyonları problemsiz seyretmek isterim..

fanatik değilim, sony-ericssonun da iyi yanları olduğunu kabul edebilim... ama bu beni nokiadan vazgeçirmez...

DIMACAN

Üye
demek arkadas kaliteden anlamiyor nokia dunya piyasasinda bir numarali satici sen neden bahsediyorsun

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
şöle bi avrupa yüzü görüp gelinde nokia mı kullanılıo SONYERİCSSON mu kullanılıo görün.ben gidıp görmüş biri olarak knusuorum burda.herkez SE kullanıo.nokia yı bilen yok.nokia sadece TÜRKİYE de satış rekoru kırıyor.
biz bilmedgmiz ıcın alıoruz.burda size sorarım.pıyangodan para cıktı we hayalınızdki arabayı aldınız.sıra modıfıyeye geldı.hıç bir hoparlörü bile olmayan nokia mı yoksa,yıllardır 1 numara olan SONY mi alrsnız?
SE da öle.kalitelı mark

lütfen yapmayın arkadaslar.bız akıllı insanlarız.kalite alıp bir kere alırız.ucuz alıp 2 ay sonra bi daha almayız.
akıl war mantıq war.

yanlıs mı ?

arkadaşlar yorum yazarsanız sewinirim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yine mi saçmalık ...! Yahu boş boş konuşarak nereye varmayı planlıyorsunuz ...? Bu zevktir , isteyen istediğini kullanır buna kimse karışamaz ... Nokia kullanmamıştır sony kullanmıştır onu sever veya sony kullanmıştır nokia kullanmamıştır onu sever ... Forum içinde nokiacilar ve sonyciler diye kutuplaşmak çok saçma ...

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
mmcchhtt arkadasım,bu koordinat programı su bizim telefonlarn içinde kayıtlı we koordinatları kendımız yazmıoz.uydudan dırek alıor.ugrasmıoz yanı anlıcan.

nokıa n70 2 mp zaten zor cekıo.3.2 nasl cekecekmıs.
yalan.ınanmayın.

ben moderatöre dedim.nokia kullananlar bızım kategorıye gırmesn diye.ama konuyu cöpe atdı.böle sataşıoz hala.

tecnotor

tecnotor

Üye
ya kardeş ben n79 kullanıyorum senin dediğin bütün sony ericcson modellerine tahminim 3 bilemedin 4 basar. senin telefonunda aynı anda kaç işlem yapıyorsun. acaba wifi var mı?. kamerası kaç mp?. fm verici özelligi var mı?. navigasyon diye birşey var mı? ve işletim sistemine java programlar haricinde başka birşey kurabiliyor musun? çok merak ediyorum doğrusu. VE EN ÖNEMLİSİ MÜZİK TELEFONU İÇİN İDEAL OLARAK GÖSTERDİĞİN TELEFONDA 3.5 JAK GİRİŞ BİLE YOKKEN HALA NASIL OLUYORDA sony ericcson diyebiliyorsun hayret ediyorum açıkcası.
senin dediklerine sadece gülüyorum :))))))
sana olan mesajım şudur :X :X
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ya arkadaşım sen hiç sony ericsson kullandınmı veya kullanan hiç gördünmü veya hiç internette inceledinmi ben sana söyleyeyim hiç teknolojinin beyni(sony ericsson) görmemişsin
bir kere sony ericsson tahmin edemeyeceğin kadar basar senin telefonlarına
demişsin ki senin telefonunda aynı anda kaç işlem yapıyorsun kalpten filan gitme bende sony ericson P1i var 128MB ram belleği var 128MB 12800 KB eder bunun yarısı telefonun çalışması için kullanılır geri kalan bellek ile ne istersen açarsın
her açtığım program veya işlem en fazlası 300KB hesapla istersen 64000/300 eşittir 213 adetten fazla program ve işlem açabilirsin ve en güçlü wi-fi özelliği Google Maps yani navagisyon ve yeni biraz yüzün kızaracak ama Sony Ericsson larda 1-Symbian İşletim Sistemi 2- Windows Mobil İşletim Sistemi ve Google Android İşletim Sistemi kullanmakta
bilmediğin bir marka üzerinde yorum yapma rezil olma
bu yazdıklarına karşılık bu cevabı vermek zorundayım :X :X:X

haltie

haltie

Üye
Yine mi saçmalık ...! Yahu boş boş konuşarak nereye varmayı planlıyorsunuz ...? Bu zevktir , isteyen istediğini kullanır buna kimse karışamaz ... Nokia kullanmamıştır sony kullanmıştır onu sever veya sony kullanmıştır nokia kullanmamıştır onu sever ... Forum içinde nokiacilar ve sonyciler diye kutuplaşmak çok saçma ...

:oke: yani tamam dersin belli edersin tamam karalama kampanyasına gerek yok yani

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşım ben kordinatları yazabiliyorum derken elle yazmayı kastetmedim özür dilerim yanlış ifade kullanmışım.
N70 te gps ve uydu bağlantısı yok ama sinyal aldığı baz istasyonundan faydalanarak yer tespiti yapabiliyor.Bana yalan söylüyor da demişsin, yalan olmadığını kanıtlarım !!!

N70 sahibi olanlar bunu görmek isterse deneyebilirler, anlatıyorum:
telefonunuza Python for S60 1.44 programını kurun. Sonra
ilktik.com adresine girip ordaki "tam ekran kamera" programını indirip telefona kurun.Yapanın eline sağlık, çok süper bi program yapmışlar gerçekten.
O programı açtığınızda kamera aynı N73 teki gibi tam ekran oluyor. Sahne flaş çekim modu özellikleri aynı yine var...
O programla beraber telefona CellLocation diye bi program daha kuruluyor.Bu program size bulunduğunuz yerin koordinatlarını veriyor.Yani gps olmayan bi telefonda yer tespiti yapabiliyorsunuz.Ayrıca tam ekran kamera programını açtığınızda CellLocation da çalışıyor ve isterseniz fotoğrafa bulunduğunuz yerin koordinatlarını kaydedebiliyorsunuz.Ayrıca seçeneklerden çözünürlük menüsü var oraya girip fotoğrafın çözünürlüğünü ayarlayabilirsiniz.

Normalde N70 ile çektiğiniz resmin ayrıntılarına bakarsanız boyutlarının 1600x1200 olduğunu görürsünüz. Yani 2 mp.
Çözünürlük menüsünde 3MP falan var ama okadarına ram yetmiyo, en fazla 2.6 yı seçebilirsiniz.Tabi rakamları yanlış yazmışlar, siz 2.6 yı seçince zaten o 3.2 mp çekiyor. Bunu nasıl biliyorum? Çünkü resmi inceledim.
Normal kamerayla çekilen resmin boyutları 1600x1200 iken, programla çektiğim resmin boyutları 2080x1560 oluyor, yani 3.2 mp !!!

inanmayan denesin...

Ya arkadaşlar tutturmuşlar sony diye bi saçmalık. Hala ısrar ediyorlar yaa.
Arkadaşım sony ericson telefonlar symbian işletim sistemli telefonlar kadar işlevsel olamaz, bunu hala idrak edemiyormusunuz?!?!

~Word,exel,powerpoint oluşturup düzenleyebilen
~Msn'de dosya alışverişi yapabilen, anlık fotoğraf ve ses gonderebilen
~mp3 aac mka wma wav ogg speex wavpack flac mpc amr midi formatlarında seslerin hepsini çalabilen
~3gpp mov avi flv mp4 mpeg-4 h.264 mkv divX Xvid formatlarında video oynatabilen
~bilgisayar oyunları kadar kaliteli oyunları oynayabileceğiniz

ve daha sayamayacağım yüzlerce şeyi yapabileceğiniz Sony Ericson telefon varmı???
Nokia'da bunlardan çok var...

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
technotor iyiki geldin baba.yoksa anlatamıcam ben bu işi ya.

peki n70 kullanan arkadaş,o 2080*1560 çektgn resim baya net oluyor degilmi!
cam gibi ;-)

mmcchhtt bak,araştırmadan yazma bari,lütfen.rica ederim.
sizin telefnlar 240.320 ekranlı olmasada o oyunu açabılıomu?
hata werir.
oyunları,yok onun ıznı,kayıt yerı,sertıfıka,...
kücük bi oyunu 1 dk da yüklüo.SE 15 sn.
ses desen berbat.herseyını sony den çalıo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt