11/06/2010 Haftaya Tel Aliorm ve Halen Kararsızım (Aino - N86 8MP - N96 16 GB - 5730 XM)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N86 8MP - Nokia 5730 XpressMusic - Sony Ericsson Aino - Nokia N96 16 GB

• Kullanılan toplam oy
    106
ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
sen hala almadın mı :kop2: :kop2:

battalgazi16

battalgazi16

Üye
bence n86 , 5730 a ben de baktım ama bazı eksikleri var 3g yok wi-fi yok kamera 1mp ama yine de cezbedici bi sürgülü klavyesi var :D

cilginboce

Üye
Kardeş N86 al derim. Bende 1.5 ay kadar önce aldım N86 yı. Gayet kullanışlı güzel telefon. Resim ve Video çekimleri çok güzel. Dışarıdan gelen bir sesi çok güzel kayıt ediyor misal müzik setinden açtığın bir sesi kayıt ettiğinde sanki kayıt edilmiş gibi değil orjinal bir müzik miş gibi kaliteli kayıt edebiliyor. Flashı çok iyi gece çekimlerinde çok işe yarıyor. Bir telefonda olması gereken tüm özellikler var nerdeyse ve kesinlikle tavsiye ederim.

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş N86 al derim. Bende 1.5 ay kadar önce aldım N86 yı. Gayet kullanışlı güzel telefon. Resim ve Video çekimleri çok güzel. Dışarıdan gelen bir sesi çok güzel kayıt ediyor misal müzik setinden açtığın bir sesi kayıt ettiğinde sanki kayıt edilmiş gibi değil orjinal bir müzik miş gibi kaliteli kayıt edebiliyor. Flashı çok iyi gece çekimlerinde çok işe yarıyor. Bir telefonda olması gereken tüm özellikler var nerdeyse ve kesinlikle tavsiye ederim.

tavsiyen icin tşk krdş.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet,son olarak neye karar verdin?:)

ıpod touch1905

Üye
ya ben n86 kulanıyom ama yani yine benim gönlüm n96 dan yana ma birazda n86 2010 model olduğu için bu iki telefondan birisini tercih et :D

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
5730'un eriksondan bile az oy aldığını görmek gerçekten üzücü... millet daha 5730'u tanımadığı daha doğrusu tanımaya tenezzül bile etmediği için oluyo bütün bunlar.... yazık, çok yazık...

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
5730'un eriksondan bile az oy aldığını görmek gerçekten üzücü... millet daha 5730'u tanımadığı daha doğrusu tanımaya tenezzül bile etmediği için oluyo bütün bunlar.... yazık, çok yazık...

krdş bnde 5730 XM kullandım hatta arkdsa sattım ama sattıgım halde aklımda kaldıgı icin bu yönergeyi hazırladim.

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
BU ne iştir ya haziran bitti alamadım teli dha :(

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
ardkslar engin bilgileriniz düsünceli anket seciminiz icin tsk yanlız maddi sıkıntı (kzlr yzndn ) nedeniyle tüm hayellerim yerin dibine girdi kendimi cs ye verdm ltfn teli neyttin die kırıcı sorular sormayınız :( konu klt.

vw_006

Üye
1 ay önce aldım n86 çk memnunum yani arkadaş tavsiyesi ile aldım gerçekten verdiğim paranın karşılığını alabiliyorum yani çk hoş telefon en çokta kamerası hoşuma gitti nede olsa nokia Nserises yani..

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
Konuya biraz geç kaldım ama dün yeni bir n86 8mp 8gb beyaz cep telefonu aldım.daha önce e52 kullanıyordum.e ve n serisi içerisinde en iyisi bu

CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler.

varyou

varyou

Üye
arkadaslar N86 büyük farkla önde demekki bi güzelliği var bi düşünün bence...

Üst Alt