Nokia kullananlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

NEDEN KULLANMADIĞINIZ Bİ TELEFONA KÖTÜ DİYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Nokia kullananlar !!!
Sonyericsson'u çekemeyen anten taksın...

--------------- Ekleme ---------------

SE da genelde tüm modellerinde müzik oynat-duraklat tuşu war.
okulda çok arqadasım müziq dınlerqen aniden durduramadıgı içın telefonunu kaptırdı.ama ben tık,kapatıyorum.
ruhları duymuyor.
nokia yenı yenı koydu o tuşu.
sony den özendi.
yalansa yalan deyin.
hodri meydan.

--------------- Ekleme ---------------

SE da genelde tüm modellerinde müzik oynat-duraklat tuşu war.
okulda çok arqadasım müziq dınlerqen aniden durduramadıgı içın telefonunu kaptırdı.ama ben tık,kapatıyorum.
ruhları duymuyor.
nokia yenı yenı koydu o tuşu.
sony den özendi.
yalansa yalan deyin.
hodri meydan.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

sawdent

sawdent

Üye
bu ne demek simdi.

leventguncan

Üye
görmemişin bitane sonyericsonu olmuş almış ....... derler bizim orda.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aynı telefonu 4 senedir kullanıyorum.
16 gb hafıza kartı aldım hala kasmıyor.görmemislik degil bızımkı.zevk meselesı.ben 3 ayda bi üst modeli cıkmıs die telefon almam.
asıl görmemislik odur.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
aynı telefonu 4 senedir kullanıyorum.
16 gb hafıza kartı aldım hala kasmıyor.görmemislik degil bızımkı.zevk meselesı.ben 3 ayda bi üst modeli cıkmıs die telefon almam.
asıl görmemislik odur.
Birkaç sene öncesine kadar müzik ve fotoğraf çekiminde kalite olarak SE nin eline hiçbir telefon su dökemezdi. Lakin son zamanlarda müzik değil ama fotoğraf çekiminde bu özelliğini kaptırdı.
Ayrıca şunu da belirtmeden edemeyeceğim. SE 800i en fazla 2GB hafıza kartını destekler. 16GB yazarak komik duruma düşmemeni öneriyorum :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
yeme beni baba.daha 2 hafta öncesine kadar 4 gb wardı.900 tane şarkı,az resim we video ile 1 mb boş yerim wardı.kasma yoktu.şimdi 16 gb mark 2 hafıza kartı aldım.2 gb dolu su an.hiç bir kasma yok.açılırken gecikiyor biraz.sana yalan borcum yoq.
2 gb diye,kataloglarda,internetde yazıyor.
elimde olan bişeye neden inanmayayım.birde sony fotograf kalitesini kime kaptırdı.onu yazar mısın.üstü kapalı konusmayalım lütfen.

fıstıkcı

Üye
nokia telefon alacagıma yanımda ev telefonu tasırım daha iyi :)takozluk bakımından aralarında fark yok

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ha hahaha haha.manyaksın fıstıkçı.katılıyorum.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Az bira teknolojiyi takip etseydin bu soruyu sormazdın...

Samsung i8510 INNOV8 (Geçen Sene
Dünya'nın En İyi Kameralı Cep Telefonu Seçilmiştir)Bilgi için tıklayın...

Samsung M8910 Pixon12,

Samsung M8920 / SCH-W880

tecnotor

tecnotor

Üye
sony ericsson un özellik ve yenilik yelpazesi çok geniş
çünkü adamlar başka markalar gibi tek bir işletim sistemi üzerinde vakit geçirmiyor
Adamlar Symbian İşletim Sistemi ile başladılar Windows Mobil İşletim Sistemi ile ikinci işletim sistemine geçtiler sonuncusuda Android İşletim Sitemi ve bu işletim sistemi ile şuanda 3 işletim sistemi kullanmaktadır
Nokia ise Symbian İşletim sistemi ile başladı ve şu anda Linux Maemo İşletim Sistemi ne geçmiş fakat sadece 1 cihazı bu işletim sistemi ile çalışıyor ve Türkiye ye bu cihaz da gelmeyecekmiş
Nokia cılara bilgi

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ALİNTİ_ALPERENBUĞRA yazmıs
Az bira teknolojiyi takip etseydin bu soruyu sormazdın...

SONYERİCSSON SATİO YU ARAŞTIR BENCE.o daha güzel ayrıca o samsungh 8 mp kategorisinde 1. secilmiş.
ses istersen sonyericsson siren yaz.
ekran istersen sony bravia telefon yaptı oda cewap.
aslında hepsinin ekranı güzel ama anlayan yok.
ekrana dik bakınca ne ışık gözüküo nede ışık kırılması.Lcd gibi hepsi.
nokıa nın ekrana yukardan bakıom 3,4 tane lamba gözüküyo...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
marka fanatizmi de varmış .. İlginç :heh

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
kalite meselesi baba

goliykorol

Üye
ilk telefonum s.e oldu hani su tek satir ekranli yanlis hatirlmiyorsam T10 digerlerine gore gayet kucuk bir makinaydi ama pili hic dayanmiyordu daha sonra teknoloji harikasi diye r380 aldim belki de ilk dokunmatik ekranli telefondu ama yine ayni sonuc pili dayanmamaya basladi aradan zaman gecti p900 cikti artik teknoloji gelisti sorun kalkmistir dedim gidip aldim ama sonuc degismedi PIL DAYANMIYOR ve sonra gidip nokia aldim 6600 ne telefondu hala teknolojisi eskimedi tabiki telefondan bekledigin sadece muzik dinlemekse S.E ideal bir telefon ama internet olsun yukseltilebilen fonksiyonlar olsun ofis sozluk vs.. gibi bircok beklentin varsa ozaman gidip NOKIA alacaksin nokia nin tek kotu yani 2 ayda bir digerlerinden kucuk farkliliklar gosteren benzer telefonlar cikarmasi ve insanlari surekli yeni telefon almalari icin aldatmasi eger birgun S.E de pc fonksiyonlarina yakin telefonlar yapar ve adam gibi bir de pil takarlarsa tabiki aliriz ve kullaniriz fakat simdilik nokia kral cunku binlerce symbian uygulamayi cope atip internette S.E icin program arayamam

haltie

haltie

Üye
her telefonun her modeli farklıdır ama nokia çığır açmıştır bazı konularda kabul etmek lazım ben telefon alırken onun 1yıl sonra eskiyeceğini ve beni tatmin etmiyeceğini biliyorum o yüzden nokia alıyorum herzman gelişen bir marka ve hertürlü piyasası olan bir telefon ama diğer markaların böyle bir durumu yok bunu bir düşünmek lazım kalitede burda ortaya çıkıyor zaten sony erickson alacağıma 3310 alırım daha iyi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
3 yıldır n73 kullanıyorum tık yok telefonda her programı yükle her oyunu yükle internete gir daha neler değil sony babası gelse değişmem

razorback31

razorback31

Üye
bi kere se de kasma die bişi yok n73 üm vardı hayatımda o kadar yavaş çalışan bi tel. daha görmedim.
şimdi bende se w890i war hiç bi sorununu da görmedim. geçen ark. foto çekiyo birinde samsung M7620 war (şimdi işim war resim koyamıyom kenarları yuvarlak olan DJ telefon varya ) diğer ark.nokia n95(5 mp dikkat çekerim) war biri diyo benimki burayı daha iyi çekti öbürü diyo benimki daha iyi çekti... bende baktım dedim siz bunlara foto mu diyosunuz bide ben çektim(3mp ile) arada dağlar kadar fark war. sonra hangi telefonun se kadar gelişmiş kamera ayarı war? 1-2 tane... hangi markada gülümseme çekim modu war? Benim şu anda kullandığım telefon w890i 1,5 hafta şarjı gidiyor! beyler lütfen. boş yere NOKİA'NIN ADI SONY ERİCSSON'UN TADI VAR dememişler. :)

tecnotor

tecnotor

Üye
her telefonun her modeli farklıdır ama nokia çığır açmıştır bazı konularda kabul etmek lazım ben telefon alırken onun 1yıl sonra eskiyeceğini ve beni tatmin etmiyeceğini biliyorum o yüzden nokia alıyorum herzman gelişen bir marka ve hertürlü piyasası olan bir telefon ama diğer markaların böyle bir durumu yok bunu bir düşünmek lazım kalitede burda ortaya çıkıyor zaten sony erickson alacağıma 3310 alırım daha iyi[/OTE]

senin hiç sony ericsson kullanmadığın belli
arkadaşım sen o tarihe karışmış müzeye kakmış 3310 u al kullan arada sırada sony ericson kullananlara hava atarsın fakat havan sömesin dikkat et
1)Sony Ericsson 2008 yılında 12MP telefonunu üretti ve telefonların garantisi bitmeye az bir zaman kalmıştır
ve senin herzman gelişen bir marka dediğin Nokia ise 12MP telefonunu 2010 yılında üretecekmiş
2)Sony Ericsson cep telefonlarında Symbian O.S.-Windows Mobil ve Google Android O.S. işletim sistemiyle 3 işletim sistemi kullanmaktadır
Ve senin Nokia şu anda ikinci işletim sistemine geçti ve bir adet cihazı var ve Türkiye de yok
Sony Ericsson her zaman gelişen ve hep yenilikçi bir marka
örnek sony ericsson xperia x2 videolarını izleyin adamlar nasıl menü yapmış görün hayran kalmazsanız size denilecek birşey yok

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kardeşim sen hayran kalırsın ben kalmam bu iş bu kadar basit , neden anlayamıyorsunuz ..

Ne olmuş Nokia kullananlara , her iş güç bitti de memlekette şimdi de bu ayrımcılık mı başladı ..

Sanırım siz mecburen o dediğiniz markayı kullanmak zorundasınız , Nokia ya gücünüz yetmediğinden olabilir mi ..

Hani genelde bu tartışmayı çıkaran karakterler NOKİA ya sadece vitrinden bakabilen insanlar olduğundan dolayı diyorum.

Başka Cevap da yok yorum da yok , hadi EyvAllah ...

razorback31

razorback31

Üye
""Hani genelde bu tartışmayı çıkaran karakterler NOKİA ya sadece vitrinden bakabilen insanlar olduğundan dolayı diyorum.""

Doğru vitrinden bakıp BUNU ALAN ADAMA YAZIK diyoruz... Bide nokia kim ki s.e nin gücü yetmesin? bi kere arkasında en iyi markalardan SONY var. hem sonra ERİCSSON bildiğim kadarıyla nokiadan daha öncede vardı. Yani daha tecrübeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt