Ornage Home screen Toolbar Hizmetinizde

Sponsorlu Bağlantılar

ayrilik

ayrilik

Üye
Telefonm hackli değil, dediklerini yaptım.
sys dosyası geldi ama içi boş :D yedek alıcak birşey yok.
birde nasıl kırdırabilirm ?

Sertifikan yoksa önce Opda gibi sertifka veren sitelerden önce sertifka al. Sonra HelloOX programını sertifkalandırıp telefona kur ve 1 kez çalıştır. Sonra o dosyları görebilirsin. c2z yamasınıda mutlaka çalıştır. :islik

Nerede takıldın söyle yardımcı olalım.

tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörünün içine atarken var olandosyanın üzerine yazılsınmı diye soruyo ingilizce kabul edince uyarı geliyor yani belki oraya atıyor dosyayı ama sonuçta yeniden başlattığiım zaman telefonu yine ingilizce oluyor ..

Önce ev ekranı temasını temel olarak değiştir. Sonra türkçe yaptığın tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörü içine at. Telefonu yeniden başlatıp Orange temasını seç.

toligargala

toligargala

Üye
Önce ev ekranı temasını temel olarak değiştir. Sonra türkçe yaptığın tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörü içine at. Telefonu yeniden başlatıp Orange temasını seç.

dediğin gibi yaptım ama gene olmadı dosyayı yüklerken şu uyarıyı aldım 'can't open file C:/resource/apps/tornado

ayrilik

ayrilik

Üye
C:/resource/apps klasoru icindeki tornado.r01 dosyasini yeniden adlandir. tornado2.r01 gibi yap mesela sonra kopyalamayi dene. c2z yapamasi acik mi peki bu arada?

333fatih333

Üye
ya arkadaş şu rus sitesinin adresini yazabilirmisin şimdiden teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaş şu rus sitesinin adresini yazabilirmisin şimdiden teşekkürler
Yazamam kusrabakma, paylaşımların hepsi burdada var burdan yükleyebilrsin.Ne çıkarsa hemen ekliyoruz.Bizden hızlısı yok zaten.:d:

ssoyer

ssoyer

Üye
denemedim ama çalışman için sağol

yusufguc

Üye
Merhabalar,

Öncelikle sertifka hatası alanlar dosyayı sertifkalandırıp kursun.

Türkçeleştirmeyi sonradan kendim yapmıştım. Ekteki "tornando.r01" dosyasını "C:\resoure\apps" içine atıp Türkçe olarak kullanabilirsin. Düzenlemek istediğin yerleri ResEdit programı ile kendinize göre düzeltebilirsin. Dosyayı attıktan sonra telefonu yeniden başlatın.

Transparanın direk normalde sorunsuz çalışması lazımdı. Ekteki "Tornado.mif" dosyasını "C:\resource\plugins\tornado" klasörü içine atıp yeniden başlatıtığında trasnparan olacaktır.

İconları düzenlemek içinse: Sçnklr'e girip Kısyolları Düzenle diyerek istediğin iconu ekleyebilir/silebilirsin. İng: Options-> Manage sidebar icons'ı seçerek düzenleyebilirsiniz.

Temaya buradan ulaşabilirsiniz;
http://www.maxicep.com/symbian-os-v...lari/stripes-temalari-285876.html#post1854697
Link Ölüüü Lütfen Yenileyin!!!!

alemc71

Üye

bu deniz manzaralı duvar resmini nerden bulabilirim acaba eğer sizde varsa paylaşabilirmisiniz.teşekkürler

manganese

manganese

Üye
merhaba ilk önce emeğin için tşkler . 5800 kullanıyorum fakat c: \ sys \ install \ sisregistry \ 1028315f klasörü dediğin şeyi anlayamadım memory card'ın içi mi oluyor yardım edersen sevinirim . şimdiden tşkler.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kurdum x-plore'yide kurdum fakat orange teması gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim ?

canavar_gs

Üye
tornando.r01 bunun linki ölü beylerrrrrrr
yenileyinde bizde yararlanalım şundan
yada yapan arakadaş onun tamamını resimdeki verdiği gibi tÜRkçe yapıp yeni bi lik koysun arkasındaki duvar kağıdına kadar :D

ayrilik

ayrilik

Üye
Aşağıdaki "Transparent Orange Hs v1.10 Signed" dosyasını direk olarak kurup kullanabilirsiniz. Güncelleştirme Hatası alanlar "Transparent Orange Hs v1.20 Signed" dosyasını kursunlar. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.
Türkçeleştirmek için Tornado.r01 dosyasını ResEdit programı ile düzenleyip "C:\resource\apps" klasörü içine atın.

yusufguc

Üye
Aşağıdaki "Transparent Orange Hs v1.10 Signed" dosyasını direk olarak kurup kullanabilirsiniz. Güncelleştirme Hatası alanlar "Transparent Orange Hs v1.20 Signed" dosyasını kursunlar. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.
Türkçeleştirmek için Tornado.r01 dosyasını ResEdit programı ile düzenleyip "C:\resource\apps" klasörü içine atın.

Tesekkürler:D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Türkçe olarak ayrı bir sis yapamazmısınız yada tamamen türkçe yapsanız tek bir sis halinde birde ysncn_ yazcağınıza seçenekler yada ayarlar yazsanız tmm arkadaş kendi yaptığı için bunu böyle yaptıda şimdi herkesde telefonunda bunu böyle yaptı diye kullanamaz sizcede mantıklı değil mi yada resedit prosunu koyun biz düzeltelim...

tşk...

ayrilik

ayrilik

Üye
Türkçe olarak ayrı bir sis yapamazmısınız yada tamamen türkçe yapsanız tek bir sis halinde birde ysncn_ yazcağınıza seçenekler yada ayarlar yazsanız tmm arkadaş kendi yaptığı için bunu böyle yaptıda şimdi herkesde telefonunda bunu böyle yaptı diye kullanamaz sizcede mantıklı değil mi yada resedit prosunu koyun biz düzeltelim...

tşk...

ResEdit programı.
Tornado.r01 dosyasını istediğiniz gibi düzenleyip kullanabilirsiniz.

Düzenlediğiniz dosyayı bana ulaştırırsnız tek sis haline birleştiririm.

babay22

babay22

Üye
Arkadaşım konuyla alakası yok ama bişey sorcam.kullandığın yazı fontu orijinal font mu? ya da varsa paylaşabilir misin?

ayrilik

ayrilik

Üye
Arkadaşım konuyla alakası yok ama bişey sorcam.kullandığın yazı fontu orijinal font mu? ya da varsa paylaşabilir misin?

caprice77

caprice77

Üye

usta emeğine sağlık.Linklerde sorun mu var !

Üst Alt