Ornage Home screen Toolbar Hizmetinizde

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ornage Home screen Toolbar Hizmetinizde
Arkadaşlar uygulamayı bir rus sitesinden buldum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Uygulam resimlerdende göründügü gibi sag taraf toolbar eklemeye yarıyor.
Rusaçam yok ama inglizce olarak verilen ekten anladıgım kadarıyla:
1-Telefonunuz hackli olacak
2- X-plore ve sistem klasörüne girişiniz olacak
Gelelim yüklemeye:
öncelikle c: \ sys \ install \ sisregistry \ 1028315f klasörünün bir yedeğini alın.Sakın yedegi silmeyin.
Size verdigim zip dosyasını bir klasöre çıkarın içinden resource ve sys klösrleri çıkacak onları "C:"'ye kopyalayın üstüne yazın.
Daha sonra cihazı yeniden başlatın.
NOT:Arkadaşlar bende N97,5800 olmadıgı için deneyemedim.Yüklediginizde eski programlar silinirse şayet ;yedegini aldıgınız dosyaları geri yükleyin yeniden başlatın.
Bende dedigim gibi telefonlar olmadıgı için yükleyip deneyemedim.Ama yabancı forumda yükleyenler memnun.
Bu yuzden ben paylaşım yapıyorum isteyenler yükleyebilir ama sorumluk almıyorum.Çünkü deneyemedim

Burda emek var arkadaşlar lütfen indirdiyseniz ve begendiyseniz Teşekkür et butonuna tıklamayı unutmayın
;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: relaxxx, yunus3787, mertko12 ve 42 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Görüntü süper, uyumlu telefonum olsa denerdim ..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
5800da denedim mükkemmel sonuç aldım arkadaşım harikasın süper bi paylaşım emeğine sağlık :)))

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800da denedim mükkemmel sonuç aldım arkadaşım harikasın süper bi paylaşım emeğine sağlık :)))
böle bir yorum gerçekten çok sevindirdi çünkü telefon olmadıgı için deneyemeden ekliyorum.Oyuzden kullanıcı yorumları çok önemli teşekkürler :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yine konuşturdun klasını sağol Anıl

nakliyat

Üye
ben denedim oldu ama orjinal sikreni secince olmuyo orjinali hata veriyo ve telefonum arama yapmıyo hata nerde arkadaşım

Bosnalı86

Üye
ben de yükledim,sorunsuz çalışıyor. orjinal ekranın çalışmamasının sebebi sanırım dosyaları değiştirmeden kaynaklanıyo. eski haline getirmek istersen yedeklediğin dosyaları tekrar eski yerlerine atmalısın sanırım. ben şahsen bi daha eskiye dönmeyi düşünmüyorum :yuru

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
hmm güzel mavi siyah veya gri rengi olsaydı mutlaka yüklerdim şu anki temama uygun değil

genmex

Üye
anıl valla süper paylaşımlarda bulunuyorsun süper adamsın :ehe

narmi

Üye
zaten telefonu yurt disindan alinca orange bari yaninda oluyor :D

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

seminay

Üye
ben sonuç alamadım denilenleri yaptım ama olmadı kopyalayın derken pc suitle yapıyorum c ye kopyalanamaz dedi başka bir klasöre kpyalayıp önce cye taşıdım olmadı sonra içindekileri yerlerine taşıdım olmadı şimdi silinmiyorlarda nerde hata yapıyorum

aygun00

Üye
süper bir program eline sağlık tam aradığım şeydi

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
yapan arkadaş nasıl yaptı bende olmadı. c/sys/ v.s dosyaları görünmüyor.detaylı anlatırsa bizde yapalım

merty24

merty24

Üye
saolasın

serkanseru

Üye
arkadaşlar ben denedim oldu gerçekten güzel
bu söylenenleri pc suitle değil telefona yüklediğiniz dosya yöneticisi programıyla yapın o zaman sorun yaşamazsınız.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben sonuç alamadım denilenleri yaptım ama olmadı kopyalayın derken pc suitle yapıyorum c ye kopyalanamaz dedi başka bir klasöre kpyalayıp önce cye taşıdım olmadı sonra içindekileri yerlerine taşıdım olmadı şimdi silinmiyorlarda nerde hata yapıyorum
X-plore ile yapacksınız , pc suitte olmaz....
yapan arkadaş nasıl yaptı bende olmadı. c/sys/ v.s dosyaları görünmüyor.detaylı anlatırsa bizde yapalım
Telefonunuzu ha.cleyip, rom patcherden sistem dosyalrına erişmeyi aktif hale getirin
arkadaşlar ben denedim oldu gerçekten güzel
bu söylenenleri pc suitle değil telefona yüklediğiniz dosya yöneticisi programıyla yapın o zaman sorun yaşamazsınız.
Soal cevabın için :oke:

Yorumlar ve Teşekkürler için Saolun

kilinc976

Üye
selamlar ben 5800 a denedim guzel oldu tesekkur ederim.

ayrilik

ayrilik

Üye
Ekteki sis dosyasını kurarak direk olarak kullanaiblirsiniz. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.

Üst Alt