anl_tr
Emekli Yönetici
Ornage Home screen Toolbar Hizmetinizde
Arkadaşlar uygulamayı bir rus sitesinden buldum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Uygulam resimlerdende göründügü gibi sag taraf toolbar eklemeye yarıyor.
Rusaçam yok ama inglizce olarak verilen ekten anladıgım kadarıyla:
1-Telefonunuz hackli olacak
2- X-plore ve sistem klasörüne girişiniz olacak
Gelelim yüklemeye:
öncelikle c: \ sys \ install \ sisregistry \ 1028315f klasörünün bir yedeğini alın.Sakın yedegi silmeyin.
Size verdigim zip dosyasını bir klasöre çıkarın içinden resource ve sys klösrleri çıkacak onları "C:"'ye kopyalayın üstüne yazın.
Daha sonra cihazı yeniden başlatın.
NOT:Arkadaşlar bende N97,5800 olmadıgı için deneyemedim.Yüklediginizde eski programlar silinirse şayet ;yedegini aldıgınız dosyaları geri yükleyin yeniden başlatın.
Bende dedigim gibi telefonlar olmadıgı için yükleyip deneyemedim.Ama yabancı forumda yükleyenler memnun.
Bu yuzden ben paylaşım yapıyorum isteyenler yükleyebilir ama sorumluk almıyorum.Çünkü deneyemedim
Burda emek var arkadaşlar lütfen indirdiyseniz ve begendiyseniz Teşekkür et butonuna tıklamayı unutmayın
Uygulam resimlerdende göründügü gibi sag taraf toolbar eklemeye yarıyor.
Rusaçam yok ama inglizce olarak verilen ekten anladıgım kadarıyla:
1-Telefonunuz hackli olacak
2- X-plore ve sistem klasörüne girişiniz olacak
Gelelim yüklemeye:
öncelikle c: \ sys \ install \ sisregistry \ 1028315f klasörünün bir yedeğini alın.Sakın yedegi silmeyin.
Size verdigim zip dosyasını bir klasöre çıkarın içinden resource ve sys klösrleri çıkacak onları "C:"'ye kopyalayın üstüne yazın.
Daha sonra cihazı yeniden başlatın.
NOT:Arkadaşlar bende N97,5800 olmadıgı için deneyemedim.Yüklediginizde eski programlar silinirse şayet ;yedegini aldıgınız dosyaları geri yükleyin yeniden başlatın.
Bende dedigim gibi telefonlar olmadıgı için yükleyip deneyemedim.Ama yabancı forumda yükleyenler memnun.
Bu yuzden ben paylaşım yapıyorum isteyenler yükleyebilir ama sorumluk almıyorum.Çünkü deneyemedim
Burda emek var arkadaşlar lütfen indirdiyseniz ve begendiyseniz Teşekkür et butonuna tıklamayı unutmayın
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
))