Ornage Home screen Toolbar Hizmetinizde

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
5800 çok güzel oldu. Eline sağlık kardeş...

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar konu süper arkadaşım teşekürler ama ben bunu denemek istiyorum ama c ye yani telefon hafızasına birşey kopyalıyınca yada taşıyınca olmuyor salt okunur felan filan yazıyor yani özelliklerden değiltiriyorum ama yinede olmuyor nasıl yapabilirim...

ayrilik

ayrilik

Üye
arkadaşlar konu süper arkadaşım teşekürler ama ben bunu denemek istiyorum ama c ye yani telefon hafızasına birşey kopyalıyınca yada taşıyınca olmuyor salt okunur felan filan yazıyor yani özelliklerden değiltiriyorum ama yinede olmuyor nasıl yapabilirim...

Telefonunun hackli olması gerekiyor. Ya da 2.sayfanın sonunda verdiğim programı sertifikalandırıp yükle.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım telefon bu dosyanın da yüklenmesine izin vermiyor kafayı yicem biri yardım etsin lütfen çok merak ettim uygulamayı... teşekürler..

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Ekteki sis dosyasını kurarak direk olarak kullanaiblirsiniz. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.

Dosyayı indirip kurdum fakat transparan ve siznki gbi türkçe olmadı. Bunun içn ayrı bi yöntemmi gerekli acaba bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler.

BozKurT1807

Üye
Türkçe olsa süper olur Türkçe Yapabilecek birisi warsa yapabilir mi Lütfen

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar bende tam yüklenirken duruyor ve yüklenmiyor diyor ne yapmam lazım telefon hafızası izin vermiyor yüklemeye...

--------------- Ekleme ---------------

TMM OLDU ARKADAŞLAR ama bunu nasıl türkçe yapabiliriz onun için bir yama yokmu acaba tşkler....

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Evet Hem türkçe hemde istediğimiz kısayolları eklememize olanak sağlasa süper olucak.

yevkumen

yevkumen

Üye
link kırık kardesım

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık anıl abi :D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
şu mavi temayı atarmsınız birde kullanalım....

ayrilik

ayrilik

Üye
Merhabalar,

Öncelikle sertifka hatası alanlar dosyayı sertifkalandırıp kursun.

Türkçeleştirmeyi sonradan kendim yapmıştım. Ekteki "tornando.r01" dosyasını "C:\resoure\apps" içine atıp Türkçe olarak kullanabilirsin. Düzenlemek istediğin yerleri ResEdit programı ile kendinize göre düzeltebilirsin. Dosyayı attıktan sonra telefonu yeniden başlatın.

Transparanın direk normalde sorunsuz çalışması lazımdı. Ekteki "Tornado.mif" dosyasını "C:\resource\plugins\tornado" klasörü içine atıp yeniden başlatıtığında trasnparan olacaktır.

İconları düzenlemek içinse: Sçnklr'e girip Kısyolları Düzenle diyerek istediğin iconu ekleyebilir/silebilirsin. İng: Options-> Manage sidebar icons'ı seçerek düzenleyebilirsiniz.

Temaya buradan ulaşabilirsiniz;
http://www.maxicep.com/symbian-os-v...lari/stripes-temalari-285876.html#post1854697

BozKurT1807

Üye
vodafone yazan yer kayboldu onu nasıl halletcez?

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
kardeş 3.sayfada verdiğin link hata veriyor ilgilenirsen sevinirim

toligargala

toligargala

Üye
ben türkçe yapamadım arkadaşlar bi yardım edrmisiniz

3434x

Üye
bnm c:\ de sys diye klasör yok, N5800xm ??

toligargala

toligargala

Üye
Nerede takıldın söyle yardımcı olalım.

tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörünün içine atarken var olandosyanın üzerine yazılsınmı diye soruyo ingilizce kabul edince uyarı geliyor yani belki oraya atıyor dosyayı ama sonuçta yeniden başlattığiım zaman telefonu yine ingilizce oluyor ..

3434x

Üye

Nerede takıldın söyle yardımcı olalım.

Telefonun hackli mi? Hackli ise X-Plore kur. Programı açıp Araçlar>Ayarlardan;
Gizli dosyaları göster,
ROM diskleri göster,
RAM diskleri göster,
Sistem dosyalarını/klasörlerini gösteri işaretle.
Telefonm hackli değil, dediklerini yaptım.
sys dosyası geldi ama içi boş :D yedek alıcak birşey yok.
birde nasıl kırdırabilirm ?

Üst Alt