Live Messenger ( 5800 XM,N97 ) Yeni Denendi Wireless,3G çalışıyor Ovi Store dan!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

LePioS

Üye
ovi storeden msn messengeri live i indiriyorum . kurarken tam yarıda bağlantı hatası veriyor 1 değil 2 değil 3 değil bir sorunmu var acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor telefona .. hep bu msn yi yüklerken bağlantı neden kopuyor onu anlamıyorum yardımcı olacak arkadaslara tesekkürler

indirirken hata verirse telefonu kapatıp açmayı dene:bilmem:

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu açıp açtığım felan yok kim diyorsa onu yanlıs düşünüyor.

Programı kuramayan arakdaşlar ovi store dan Windows Live Messenger diye aratıp ordanda kurabilir ama ben ordan kuramadım sürekli Installation hatası verdi o yüzden dosyayını telefonun içinden çekip bu şekidle kurdum.

Ayrıca bende virüs felan çıkmadı dosyada öyle şeylerden anlamam bilmem etmem yinede telefonunuzda tarayan bi prgram varsa taratmadan yüklemeyin.

--------------- Ekleme ---------------

buyrun bulamayan arkadaşlar bilgisayardan ovi store baksınlar hatta....

ibrahimaydin280

Üye
dosya kilitli diyor dostum

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
sıkıntı var programda sağlıklı değil.YİNEDE emeğine sağlık

llakin1907

llakin1907

Üye
kilitli diyo :(

ozkan_c4

Üye
arkadaşlar oviden üç beş uygulama indirdim, sonra kartım bozuldu format atınca uygulamalar gitti. şimdi aynı uygulamaları indiremiyorum, messenger da dahil. bu sorunu nasıl aşarız bilgisi olan var mu. tarayıcı çıerezleri silidim. yeni üyelik açıtm nafile. download butonu inaktif..

soruma cevp verecek kimse yok mu?

oviden indiremedim burdan indirdiğimi kurdum. kilitli diyenler heralde sertifika sorunu yaşıyor, ben kurdum çalıştı. bir de görüntülü konuşma bulamadım ben, var mı acaba? bilen birisi varsa önceki sorumla beraber yardım etsin lütfen...

hayalci_23

Üye
arkadaşlar 5800 a kurdum hem wireless hem şebeke üzerinden sorunsuz bağlanıyor.

koktayx

Üye
kılıtlı dıyor nasıl olacak simdi

dolby

dolby

Üye
arkadaşlar 5800 a kurdum hem wireless hem şebeke üzerinden sorunsuz bağlanıyor.
iyide gardaş nası kurduğunuda bi anlatsan sana zahmet, 30 tane üye kilitli diyor bir kişide çıkıp cevap yazmıyor, bu nasıl iş anlamadım.. nasıl açılacak bunun kilidi..????

dufcrazy

Üye
Oviden indirmiştim ben . N97 de denedim. Çalışmadı. İstanbulun merkezinde ikamet etmeme rağmen şebeke zayıf merkez dışındasınız vs hatası verip duruyor.. :s
Sanırım turkcell i bekliyecegiz..

ccaner

Üye
ne boktan bi site dosya kitli diyor millet baska seylerle ilgileniyor adam gibi cevap versenize

efe574

efe574

Üye
byler ovideen indirip o dosya ları paylasamıyoruz paylasan arkadas bunu bilmiyor heralde hangı dosya ındırıp bunu telden baska yere aktardımızda kılt altına alıyor dosya acılmıyor o neden le şimdilik oviden bir uygulama paylaşılmıyor . tek çözüm kendın oviye baglanıp kendı telıne kurmak

kontdewil

Üye
arkadaslar ben yurtdısında okuyorum burada n97 aldım ovı storeden msn programı ındırdım yukledım ama verı tabanında hata var dıyor

3g lı olmayan bır msn yokmu yurtdısında 3g yok kullanamıyorum bu msn yı

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben yurtdısında okuyorum burada n97 aldım ovı storeden msn programı ındırdım yukledım ama verı tabanında hata var dıyor

3g lı olmayan bır msn yokmu yurtdısında 3g yok kullanamıyorum bu msn yı

aynı hatayı bendede vermişti telefonunu aç kapa Ayarlar>Uygulama yöneticisi>Yüklü uygulamalar buraya gir burda setup dosyası var ordan kur.

Benim buraya koyduğum dosyayıda Yüklü uygulamalar klasöründen alıp koydum.

buraya koydum dosyayı çalıştıramayanlar telefonunua ovi store u kurup ordan Live messengerı indirebilirler.

k-o-n-y-a-l-i-1

Üye
n73 kaldırmıyor

5800Sahibi

5800Sahibi

Üye
dosya kilitli diyor

CiyaEzIM

Üye
kapatın konuyu be, bu saçmalık kilitli diyor.!

CHATKURTU

Üye
hakkaten kilitli diyor.nasıl olacak bu??????????????

serhat08

Üye
arkadaşım şu kilit işini çözün yada kaldırın programı

Üst Alt