Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon o resim uydu resmi..programı açınca harita türünden uyduyu yada karmayı seçersen öyle gözükür..

cabbar100

cabbar100

Üye
fabrika ayarlarına geri dön hiç birşey yüklemeden geri bunu yükle..

nadir3391 fabrika ayarlarına döndüğümde telefon ilk günkü haline mi dönüyor(rehber,uygulamalarvs siliniyor mu)?

Bu arada telefonu değiştirdin galiba hayırlı olsun :oke: Ama desteklerini esirgeme lütfen 5800xm kullanıcılarına

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir3391 fabrika ayarlarına döndüğümde telefon ilk günkü haline mi dönüyor(rehber,uygulamalarvs siliniyor mu)?

Bu arada telefonu değiştirdin galiba hayırlı olsun :oke: Ama desteklerini esirgeme lütfen 5800xm kullanıcılarına
evet fabrika ayarlarına dönünce rehber ve mesajlar gider..uygulamaları hafıza kartına kurduysan gitmez ama ayarlardan yüklü uygulamalarda nokia maps in gözükmesi lazım..

cabbar100

cabbar100

Üye
Bir daha kontrol ettim nadir. nokia maps diye bir uygulama yok orda. Fabrika ayarlarına döneyim mi yoksa başka bir önerin var mı?

bu işlemi telefon yönetimindeki orij. tel. ayarları kısmından yapıyoruz değilmi başka bir yerde göremedim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir daha kontrol ettim nadir. nokia maps diye bir uygulama yok orda. Fabrika ayarlarına döneyim mi yoksa başka bir önerin var mı?

bu işlemi telefon yönetimindeki orij. tel. ayarları kısmından yapıyoruz değilmi başka bir yerde göremedim.
evet ordan yapıyorsun..

keto518

Üye
Herkese merhaba,

Bu tam versiyon ovi maps'i indirmek için var olan map yazılımı uygulama yöneticisinden kaldırdım.
Ancak kaldırmama rağmen ana menüdeki ikon durmaya devam ediyor. hatta açınca çalışmaya da devam
ediyor. Ancak uygulamalar listesine bakınca yüklü değil gözüküyor.

Diğer yandan internetten biraz araştırdım yüklemeden önce cities klasör ve qf dosyasını da hafıza kartından
alıp bilgisayara taşıdım.

Şu an certificate başvurusu yaptım ve sertifika almayı bekliyorum. O nedenle henüz bu durumda yüklemeyi
deneyemedim.

Sizce kaldırmama rağmen ovi maps'in duruyor gözükmesi yüklerken problem oluşturur mu ?

Telefon versiyonum V31.0.008

Şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkese merhaba,

Bu tam versiyon ovi maps'i indirmek için var olan map yazılımı uygulama yöneticisinden kaldırdım.
Ancak kaldırmama rağmen ana menüdeki ikon durmaya devam ediyor. hatta açınca çalışmaya da devam
ediyor. Ancak uygulamalar listesine bakınca yüklü değil gözüküyor.

Diğer yandan internetten biraz araştırdım yüklemeden önce cities klasör ve qf dosyasını da hafıza kartından
alıp bilgisayara taşıdım.

Şu an certificate başvurusu yaptım ve sertifika almayı bekliyorum. O nedenle henüz bu durumda yüklemeyi
deneyemedim.

Sizce kaldırmama rağmen ovi maps'in duruyor gözükmesi yüklerken problem oluşturur mu ?

Telefon versiyonum V31.0.008

Şimdiden teşekkürler.
onu kaldıramazsın sistemde dahili var..kurarken bir sorun oluşturmaz..

mur224

Üye
bende aynı programı kullanıyorum ama o uydu görüntüsü açılmıyor. Sadece normal harita var. Bunu nasıl açabilirim? farklı bir haritamı yüklemem lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada haritayı da verdim onu indirip cities klasörünü hafıza kartına atacaksın..

qube26

qube26

Üye
Acemiliğimin kusuruna bakmayın ancak bir sorum olacak, Nokia 5800 ile yüklü halde gelen hangi Navigasyon programı ile haritadır ? About bölümüne baktığımda Navteq, Teleatlas, Navinfo yazılarını görüyorum.

OviMaps ile NokiaMaps arasında ne tür bir fark vardır ve hangisi daha iyidir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navteq yazıyor ve Nokianın haritasıdır..Nokia Maps nokianın hizmeti ovi maps ovi şirketinin hizmeti..ovi maps genelde ücretlidir..

serkan930

Üye
arkdaşlar mrb..3 haftdar n97 kullanıorm lisanslı ovi map var...son sürümü yüklü...güncel yani...ıspartadaym ama ısparta gibi bi şehir ne yazııkki yok...buradan kçk burduru koymuşlar ıspartayı koymamşlar... ıspartayı ovi mape nasıl yüklerz...google mapimde var ama sesli deil o. onn için ovi map kullanmı daha tercihm oluor..

mkk1971

Üye
nokia ovi maps v3 01 4401 s60v3 bunun v5 versiyonu varmı yoksa buda 5800 a olurmu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu kategoriye boşuna koymadım tabii ki 5800 a olur..

kumuks

Üye
ben 5800 a kuruyorum.."güncelleştirme hatası" diyor.üstünde gelen maps i var..sertifikaladım,hackledim yine aynı hatayı verdi..???

sedat-ozturk

Üye
ya arkadaşlar sertifikayı nasıl alıyoruz ki?daha önce almadım hiç...

callcium

Üye
rotalarda simgeler var ancak ne olduğu yazmıyor?? poi ler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia maps böyle yapılmış yapacak birşey yok..

Üst Alt